ورود

View Full Version : اجرای کوری query /جدول دلخواه و فرستان ان برای نمایش در stimul report

hamed_hossani
شنبه 24 اسفند 1392, 17:17 عصر
اجرای کوری query دلخواه و فرستان ان برای نمایش در stimul report [stimulsoft]
بعد از طراحی محیط گزارش در stimul report designer انرا ذخیره کرده
و در قسمت کد های سی شارپ اجرای کوری دلخواه و فرستان ان برای نمایش در stimul report
بعد از طراحی محیط گزارش در stimul report designer انرا ذخیره کرده
و در قسمت کد های سی شارپ
DataTable dt = _dt;
که dt_ نتیجه کوری است که ما اجرا کرده ایم.و قرار است برای نمایش بفرستیم برای ریپورتر.
System.Data.DataSet ds = new DataSet("Connection");
dt.TableName = "doc Query";
قسمت نام جدول باید همان نامی را وارد کنیم که براساس ان ریپورتر را طراحی کرده ایم.(جدولی که داده ها را به ان بایند کرده ایم)
و Connection هم نام کانکشن ارتباط دیزاین ریپورتر به دیتابیس است .در نمای طراحی.
ds.Tables.Add(dt);
جدول /جدول ها را به دیتاست اضافه میکنیم.دقت کنید که به جدول ها همان نامی را بدهید که ریپورتر را بر اساس ان ساخته اید.
string file = Environment.CurrentDirectory + "\\Report\\Report.mrt";
StiReport report = new StiReport();
و پس از ان
report.Load(file); report.Dictionary.Clear();
report.RegData(ds);
report.Dictionary.Synchronize();

report.Show();
فایل ریپورت را لود کرده.
اتصال ان به دیتابیس را پاک کرده.(در نمای طراحی استفاده می کردیم)
دیتایت را به عنوان پایگاه داده جدید ثبت می کنیم.
. فایل ریپورت را با پایگاه داده جدید یکسان سازی میکنیم
و نمایش.:تشویق:

sasan9
شنبه 23 فروردین 1393, 20:02 عصر
آقا ممنون فقط یه سوال وقتی با یه فیلتر مثلا نفر 6 لیست گزارشو چاپ میکنم دیگه همون میمونه یعنی دفعه بعدی فیلتر عملا کار نمیکنه میشه بگید چه کار میشه کرد ممنون.

mohammad bayervand
پنج شنبه 28 آبان 1394, 17:25 عصر
سلام
جناب مهندس من stimolsoft نسخه های 2012 و 2015 را نصب و تست کردم (البته قبلا با این برنامه کار نکرده بودم)
در این بین یه تفاوتی بین این دو هست و آن اینکه در 2015 در هنگامی که stireport را به فرم add میکنم قابلیت طراحی در محیط C#برای ان فراهم نیست136897

HadiDajes
جمعه 24 اردیبهشت 1395, 14:34 عصر
به _dt ارور میده

qartallar
دوشنبه 03 خرداد 1395, 00:11 صبح
سلام
جناب مهندس من stimolsoft نسخه های 2012 و 2015 را نصب و تست کردم (البته قبلا با این برنامه کار نکرده بودم)
در این بین یه تفاوتی بین این دو هست و آن اینکه در 2015 در هنگامی که stireport را به فرم add میکنم قابلیت طراحی در محیط C#‎برای ان فراهم نیست136897

برادر اون نسخه ای که نصب کردی احتمال زیاد مشکل دارد همین وگرنه دیزاین قشنگ نمایش داده می شود.
هم در فرم مثل روش شما
هم با کد می تونی بری به دیزانش
مثلا:
stiReport.design();