ورود

View Full Version : بهترین راه درآمد

npooya64
شنبه 24 اسفند 1392, 19:46 عصر
سلام
من میخواستم شروع کنم یه کاری رو یاد بگیرم که بتونم ازش درامدی داشته باشم
رشته کامپیوتر خوندم
میخواستم بدونم چه کاری زیاد درامد داره و بازارش عالیه؟
البته بتونم تو خونه هم کار کنم یا همراه دانشگاه بتونم کار هم بکنم
انتخابای زیادی مثل ساخت و و انیمیشن سازی و برنامه نویسی هست.
میخواستم نظر شما رو بدونم
همراه دانشگاه چه کار خوبی میتونم انجام بدم تا خرجمو در بیارم؟

npooya64
شنبه 24 اسفند 1392, 19:48 عصر
ساخت وب*(که میگن بازارش خوب نیست)

mehrdad.ghorbaniyan
شنبه 24 اسفند 1392, 19:51 عصر
من خودم برنامه نویسی میکنم ولی شبکه بازارش خیلی عالیه ولی من علاقه به شبکه اصلا ندارم

npooya64
شنبه 24 اسفند 1392, 19:55 عصر
میشه یکم توضیح بدین آقا مهرداد
دقیقا چی کار میکنن تو شبکه؟مثلا 4 تا کامپیوترو به هم وصل میکنن؟

SilverLearn
شنبه 24 اسفند 1392, 20:55 عصر
درود
چون در پیام خصوصی گفته بودید کمک کنم چند نکته رو اینجا بهتون میگم

اولا شما که رشته کامپیوتر رو انتخاب کردید باید از همین الان ببینید در چه زمینه ای علاقه دارید (بله علاقه خیلی مهم هست در پیشرفت شما )
بعد همون رو ادامه بدید ...
وقتی در اون زمینه تونستید حرفی برای گفتن داشته باشید می تونید به فکر درآمد باشید ...

بعدشم کی گفته بازار وب خرابه ! سومین شغل پردرآمد جهان !

موفق باشید

npooya64
شنبه 24 اسفند 1392, 21:05 عصر
ممنونم سیلور لیرن
من کلا به همه چیز علاقه دارم
مخصوصا به طراحی وب
و الان میخوام انرژیمو بزارم یه چیزی یاد بگیرم،نمیخوام آخرش ببینم چیز اشتباهی رو انتخاب کردم
میخوام بدونم چه چیزی تضمین شده هست
وقتی حرفه ای یاد گرفتم بیکار نمونم
مثلا همین طراحی صفحات وب توصیه میکنین ادامه بدم؟(کمو بیش با html , css ,php کار کردم)

SilverLearn
شنبه 24 اسفند 1392, 21:08 عصر
ممنونم سیلور لیرن
من کلا به همه چیز علاقه دارم
مخصوصا به طراحی وب
و الان میخوام انرژیمو بزارم یه چیزی یاد بگیرم،نمیخوام آخرش ببینم چیز اشتباهی رو انتخاب کردم
میخوام بدونم چه چیزی تضمین شده هست
وقتی حرفه ای یاد گرفتم بیکار نمونم
مثلا همین طراحی صفحات وب توصیه میکنین ادامه بدم؟(کمو بیش با html , css ,php کار کردم)

درود
همانطور که گفتم بستگی به خودتون داره در صورتی که می بینید می تونید در آینده حرفی برای گفتن در زمینه طراحی وب داشته باشید
توصیه می کنم ادامه بدید ...

npooya64
شنبه 24 اسفند 1392, 21:14 عصر
کاش همه مثل شما بودند و کمک میکردن محمد جان
تقریبا به نظر خودم 30 درصد راه طراحی وب رو رفتم
درامدش یعنی اینقدر بالاست؟
مثلا اگه من الان حرفی واسه گفتن داشته باشم کنار درسام چقدر حدودا" در میارم؟(در ماه)

npooya64
شنبه 24 اسفند 1392, 21:30 عصر
از کاربران عضو خواهش میشه تا نگاه نکننوبرن،نگاه کننو جواب بدن
از کاربران مهمانم خواهش دارم عضو بشن و تجربه گرانبهاشونو با ما به اشتراک بگزارند:لبخند:

AmirAqa
شنبه 24 اسفند 1392, 21:51 عصر
برنامه نویسای php و طراح های سایت بازار خوبی دارند

mehrdad.ghorbaniyan
شنبه 24 اسفند 1392, 21:53 عصر
از کاربران عضو خواهش میشه تا نگاه نکننوبرن،نگاه کننو جواب بدن
از کاربران مهمانم خواهش دارم عضو بشن و تجربه گرانبهاشونو با ما به اشتراک بگزارند:لبخند:

همینجور که دوست عزیزمون گفتند علاقه خیلی خیلی مهمه و اگه اشتباه بری بعد میبینی علاقه نداری و به مشکل میخوری.به هرچی علاقه داری همونو برو.وب هم خیلی بازار خوبی داره

arash691
شنبه 24 اسفند 1392, 21:58 عصر
اگه برنامه نویسیت خوب هستش خوب اولا" سعی کن باز بهترش کنی پس روی یک موضوع تمرکز کن و مطالعه داشته باش در کنارش هم میتونی پروژه دانشجویی بگیری و همینطور تدریس خصوصی هم داشته باشی هم ثوابه هم تجربه هست ... کار کردن مجانی تو شرکت های تازه تآسیس و یا اگه بتونی با دوستای دانشگاهیت که جنبه ی کار گروهی دارن یه گروه برنامه نویسی راه بندازی میتونید پروژه های بزرگتری بگیرید ... برنامه نویسی اندروید و قرار دادن برنامه های ایده ایی تو کافه بازار هم روش جدید پول در اوردن شده !!! البته واقعا" برنامه هایی که میذارن چیزه خاصی نداره بیشتر ایده ی خوب فروش بیشتری داره :)
موفق باشی ...

arash69
شنبه 24 اسفند 1392, 22:55 عصر
سلام به همه دوستان و شما دوست عزیزی که تاپیک خوبی رو ایجاد کردید.
رشته کامپیوتر و بازار کار اون، شاخه های خیلی زیادی داره؛ و همین یک نکته ای هست که بسیار باید به اون توجه کرد.
چند وقت پیش، توی تالار تحصیلات دانشگاهی کامپیوتر هم یه همچین تاپیکی ایجاد شده بود؛ و بنده هم نظر خودم رو نوشتم.
اینجا هم میخوام تجربه ای که تا اینجا دستم اومده رو بگم.
با توجه به زیر شاخه های بسیار بسیار زیاد توی بازار مهندسی کامپیوتر؛ تنها یک دانش سطحی از زیر شاخه ها، باعث دانش لازم برای بازار کار نخواهد بود.
چرا که واقعا روز به روز نیاز به متخصصین کاربلد بیشتر احساس میشه.
پس؛ از این شاخه به اون شاخه پریدن توی بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر، شاید چندان کار مناسبی نباشه؛ چرا که باعث میشه تا شخص اون مهارت و تخصص مورد نیاز رو کسب نکنه.

اما در مورد اینکه چه کاری میتونه درآمد خوبی داشته باشه؛ بنظر بنده در حال حاضر اکثر زیر شاخه های بازار کار مهندسی کامپیوتر، میتونن درآمد خوبی داشته باشند اگر که
واقعا مهارت لازم در شخص وجود داشته باشه.

امیدوارم که تونسته باشم کمکی هرچند ناچیز کرده باشم.

موفق باشید.

hamidhws
شنبه 24 اسفند 1392, 23:49 عصر
بهترین راه درآمددر این مملکت دلالی

eshpilen
یک شنبه 25 اسفند 1392, 14:25 عصر
مگر اینکه آدم هم واقعا توانمند باشه و هم شانسی چیزی بیاره پارتی ای چیزی داشته باشه خلاصه کار خوب گیرش بیاد با درآمد منصفانه جای خوب با آدمهای بدردبخور، در غیر این صورت، برنامه نویسی بهترین شغل در ایران نیست که میتونه جزو بدترین شغل ها هم باشه!!
بنظر من خیلی از آبدارچی ها وضعشون بهتر از برنامه نویسها در ایرانه.
چون آبدارچی هرچی باشه کارش و مسئولیتش محدود و مشخص و راحته (در مقایسه با برنامه نویس)، و دستمزدی که میگیره تناسب بیشتری با کارش داره.
اینا که میگم مثل بعضیا اغراق نمیکنم و از روی حدس و هوا و واسه جلب توجه نمیگم، بلکه عین واقعیت از نظرمه، و چیزی که خودم دیدم و حتی شخصا تجربه کردم. مثلا من شغل آبدارچی رو از نزدیک دیدم و خودم هم انجام دادم!!
الانم شغل من یجوری هست توی یه دفتر کار رایانه ای میکنم ولی نیروی اصلیش فقط خودم هستم واسه همین همهء کارها از آبدارچی و نظافتچی و حتی بیرون رفتن چک نقد کردن و غیره رو خودم یه نفر انجام میدم؛ حتی بگی کارهای فنی مثل لوله کشی و راه اندازی کولر هم انجام دادم چندبار :قهقهه:
باوجود تمام اینا، و با وجود پایین بودن حقوقم، و حتی بیمه هم ندارم، بطور تجربی و کاملا با تفکر و تحلیل عقلانی و واقعگرایانه میگم که همین کار فعلیم رو به برنامه نویسی ترجیح میدم! مگر اینکه یه شرکت برنامه نویسی بدردبخوری چیزی گیر بیارم که اصولی و منصف و انسان و آینده دار باشن و آدم حسابی باشن، که من شده بعنوان کار آموزی هم حاضرم برم حتی مدتی بدون حقوق یا با حقوق کم و اونجا راه بیفتم برای کار و تجربهء بازاری و درآمد از راه برنامه نویسی؛ در غیر این صورت، همین کار خودم شرف داره به بیشتر شغلها و کارهای برنامه نویسی که در ایران هست.
البته شغل من بعضی مزایای برجسته برای شخصی مثل من هم داشته بالاخره. مثلا کارم سبکه، وقت آزاد زیاد دارم، آزادی و اختیارات کامل دارم، و محیط و امکانات و آدمهایی که باهاشون سروکار دارم تقریبا ایدئاله؛ یجورایی حتی خیلی وقتا از خونه هم برام راحتتر و خوشایندتره و امکانات بیشتری زیر دستمه.

من اصلا تمایل ندارم خودم رو توی دردسر برنامه نویسی برای مردم بندازم. چون میدونم چقدر دردسر و مسائل داره. باید با آدمهای مختلف سر و کله بزنی و بحث کنی و حالی کنی، برنامه مینویسی مسئولیت و دردسرهاش ادامه داره در آینده، دستمزد هم که اغلب با سطح و حجم کار و دردسرهاش اصلا تناسب نداره.
ولی برنامه نویسی خودش چیز جالبی هست و خیلی قدرتمند و جذابه و میتونه بصورت های مستقیم و غیرمستقیم بدرد شخصی آدم هم بخوره هم واسه نیازهای خودش و هم واسه شغل و کارش. کلا هم هیچ چیزی آدم رو اینقدر از نظر ذهنی سریع و قوی نمیکنه. شاید فقط یه رشته های دیگه مثل ریاضی و فیزیک اینطور باشن، ولی اونا یکسری از مزایای بزرگ برنامه نویسی رو ندارن (مثلا اینکه کارایی عملی راحت و سریع و کم هزینه و شخصی زیادی ندارن و تنهایی یا واسه خودت کارهای زیاد یا بزرگی نمیتونی انجام بدی).
من فعلا بعد از ظهرها هم یجا کار میکنم که دفتر مشاور املاکه؛ البته اونجا عمدتا فقط کارهای کامپیوتری انجام میدم. ماهی 350 میدادن به آبدارچیش درسته صبح تا شب کار میکرد ولی بنظر من بازم کارش راحتتر و کم دردسرتره نسبت به خیلی از شغلها و کارهای برنامه نویسی! بطوریکه من اگر قرار بودم فقط خرحمالی کنم در برنامه نویسی، و بجز چندرغاز دستمزد چیز دیگری منجمله یادگیری و تجربهء زیادی عایدم نشه، ترجیح میدادم بجای اون آبدارچیه کار کنم! چون بنظر من واقعا توهین آمیز و تحقیرآمیز درحد غیرقابل تحمله که اون همه سواد و زحمت و وقت و انرژی سالها یادگیری و هر روز بروز شدن و زحمت برنامه نویسی و وقتی که میبره و مسئولیتی که داره رو به جان بخری و بعد بهت این دستمزدهای چندرغاز مسخره رو بدن. اصلا توی سایتهایی مثل پونیشا آدم اوج این توهین و تحقیر شدن برنامه نویسها رو میبینه. هرچند هرکسی هم برنامه نویس درست و حسابی نیست و برنامه داریم تا برنامه از نظر کیفیت، و خیلی موارد از پکیج های آماده یا کارهای قبلی استفاده میشه، اما بازم بهرحال در کل مشکل وجود داره در این دستمزدهای مسخره.

باور کنید به خیلی از آبدارچی ها احترام بیشتری هم گذاشته میشه؛ هم از نوع ظاهری و مستقیم و هم از نوع رفتاری و فلسفی. بالاخره اینم یه شغلی هست که خیلی جاها بهش نیاز دارن و براحتی هرکسی مناسب این کار پیدا نمیشه! املاک ما تاحالا چندتا آبدارچی عوض شده و در حال حاضر هم پشت شیشه آگهی زدیم برای آبدارچی جدید که الان چند ماهه هنوز پیدا نکردیم!! هرچی هم آبدارچی میرفت و مجبور به آگهی و گرفتن آبدارچی جدید میشدن، احترام و رعایت آبدارچی ها بیشتر میشد!! مثلا طرف یوقت میگفت فلان روز فلان وقت کار دارم نمیتونم بیام راحتتر بهش اجازه میدادن تازه با احترام و اینا. اصلا آبدارچیه کار خودش رو هم با خواهش و تمنا ازش میخواستی انجام میداد!!

شاید همون شما که با یه دستمزد مسخره برنامه نویسی میکنی و حاضر نیستی بری یه شغل دیگه مثل آبدارچی مدتی هم که شده کار کنی که تن به این خفت ندی و این شغل رو مضحکه نکنی، باعث شدی که الان عملا آبدارچی ها وضعشون از برنامه نویسها بهتره! هم دستمزدشون با کارشون تناسب بهتری داره و هم عملا احترام بیشتری دارن.
یجور شده که برنامه نویس دوزاری ریخته و التماس مشتری رو هم میکنن، ولی آبدارچی به این راحتی پیدا نمیشه!!

npooya64
یک شنبه 25 اسفند 1392, 14:54 عصر
برنامه نویسای php و طراح های سایت بازار خوبی دارند
منم رو php زیاد کار کردم ولی رفتم پیش یکی از دوستام که طراحه وبه
گفت php زیاد به کارم نمیاد و رو css کار کنم چون مردم عقلشون به چشمشونه و...
حالا سوالی دارم :واسه کار وقتی میری جایی کدوم رو الویته؟
من فکر میکردم php ولی با حرف اون نظرن عوض شد حالا با حرف شما گیج شدم.

npooya64
یک شنبه 25 اسفند 1392, 14:58 عصر
همینجور که دوست عزیزمون گفتند علاقه خیلی خیلی مهمه و اگه اشتباه بری بعد میبینی علاقه نداری و به مشکل میخوری.به هرچی علاقه داری همونو برو.وب هم خیلی بازار خوبی داره
همونطور که گفتم من به همه چیز علاقه دارم
شاید بیشتر شما هم با من موافق باشید چون هر کاری شیرینی خودشو داره
وقتی به یه حد بالایی میرسی تو یه کاری ناخودآگاه احساس خوبی بهت دست میده زیاد مهم نیست چه کاری باشه
واسه همین من میخوام درامد کار رو هم رو الویت بزارم

eshpilen
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:00 عصر
والا منکه شغلم برنامه نویسی نیست الان سوادم خیلی بالاست در برنامه نویسی و از جهاتی توانایی بیشتری از خیلی افراد دارم که مدتهاست به این شغل شریف مشغول هستند!
یه سوالایی میکنن یه چیزهایی میگن سر یه چیزهای پیش پا افتاده ای گیر کردن و نیازمند کمک هستن توی همین فروم، که آدم تعجب میکنه اینا اصلا چرا الان شروع کردن طرف این پروژه های جدی و تجاری رفتن و من یکی میگم واقعا چقدر جرات داشتن که با این سواد و توان رفتن کار گرفتن! من هنوز که هنوز جرات نمیکنم!!
بنظرم همین افراد هستن که اون دستمزدهای مسخره رو بهشون میدن. چرا؟ چون خودشون میدونن عددی نیستن و کارشون هم کار سطح بالایی نیست، اعتماد بنفس ندارن، سن و تجربه و مهارتها و پختگی اجتماعی پایینی دارن، اینه که مشتری بهشون مسلط میشه و توهین و تحقیر پنهان و غیرمستقیم رفتاری یا حتی گاهی آشکار و مستقیم صورت میگیره.
این افراد با رفتار غیراصولی خودشون این رشته رو خراب کردن!
همینه دیگه چون این رشته شده اینکه هرکس میپره توش. و نمیدونم کتاب نوشتن که آموزش برنامه نویسی سی شارپ به کودکان!! واقعا که مسخرس!
بنظر من این افراد برن آبدارچی بشن هم به نفع خودشونه و هم به نفع بقیه.
حداقل برای یه مدت یه چندتا کار دیگر رو امتحان کنید خب! چرا اینقدر اصرار روی برنامه نویسی به هر قیمتی دارید؟ مگر من توالت میشورم، آبدارچی گری میکنم، حقوقمم که زیاد نیست، سواد و شان ام از شما کمتره؟
دوتا نوجوان جوجه مدعی دخترباز ریختن توی این کار عاقبت همینه. نه این کار، بلکه هر جا که بیفته دست اینها همینه.

npooya64
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:04 عصر
اگه برنامه نویسیت خوب هستش خوب اولا" سعی کن باز بهترش کنی پس روی یک موضوع تمرکز کن و مطالعه داشته باش در کنارش هم میتونی پروژه دانشجویی بگیری و همینطور تدریس خصوصی هم داشته باشی هم ثوابه هم تجربه هست ... کار کردن مجانی تو شرکت های تازه تآسیس و یا اگه بتونی با دوستای دانشگاهیت که جنبه ی کار گروهی دارن یه گروه برنامه نویسی راه بندازی میتونید پروژه های بزرگتری بگیرید ... برنامه نویسی اندروید و قرار دادن برنامه های ایده ایی تو کافه بازار هم روش جدید پول در اوردن شده !!! البته واقعا" برنامه هایی که میذارن چیزه خاصی نداره بیشتر ایده ی خوب فروش بیشتری داره :)
موفق باشی ...
درود بر آقا آرش
واقعا ایده های فوقالعاده ای بود
میدونم تو برنامه نویسی هر چقدر هم که حرفه ای باشی بازم جای پیشرفت داری
شما چه موضوعی رو پیشنهاد میدین واسه تمرکز؟برنامه نویسی اندروید؟
میتونین از اون برنامه های ایده ای مثال هم بزنین تا بیشتر تفهیم بشیم؟

npooya64
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:13 عصر
با توجه به زیر شاخه های بسیار بسیار زیاد توی بازار مهندسی کامپیوتر؛ تنها یک دانش سطحی از زیر شاخه ها، باعث دانش لازم برای بازار کار نخواهد بود.
چرا که واقعا روز به روز نیاز به متخصصین کاربلد بیشتر احساس میشه.
پس؛ از این شاخه به اون شاخه پریدن توی بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر، شاید چندان کار مناسبی نباشه؛ چرا که باعث میشه تا شخص اون مهارت و تخصص مورد نیاز رو کسب نکنه.
امیدوارم که تونسته باشم کمکی هرچند ناچیز کرده باشم.
موفق باشید.
منم واسه همین میخوام انتخاب درستی بکنم و شروع به یادگیریش بکنم
نمیدونم این شاخه های زیاد داشتن خوبه یا نه
تو اکثر رشته ها وقتی انتخاب رشته میکنی آیندتو میبینی ولی تو کامپیوتر نه
میتونی میلیونر بشی میتونی علاف
واسه همینه میخوام از شما اساتید با تجربه کمک بگیرم
منو هم مثل برادر کوچیک بدونین و راهنماییم کنین چون الان واقعا گیجم
ممنون

npooya64
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:17 عصر
بهترین راه درآمد

در این مملکت دلالی
دلالی هم مشکلاتی داره
سرمایه میخواد...باید زرنگ باشی و زرنگ بودن هم با مطالعه کتاب نمیشه،باید سرت کلاه بزارن تا آبدیده بشی....در آخر هم معلوم نیست شکست بخوری یا سود کنی و...
بازم اگه ایده ای داری سر تا پا گوشم

npooya64
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:28 عصر
مگر اینکه آدم هم واقعا توانمند باشه و هم شانسی چیزی بیاره پارتی ای چیزی داشته باشه خلاصه کار خوب گیرش بیاد با درآمد منصفانه جای خوب با آدمهای بدردبخور، در غیر این صورت، برنامه نویسی بهترین شغل در ایران نیست که میتونه جزو بدترین شغل ها هم باشه!!
بنظر من خیلی از آبدارچی ها وضعشون بهتر از برنامه نویسها در ایرانه.
...............
یجور شده که برنامه نویس دوزاری ریخته و التماس مشتری رو هم میکنن، ولی آبدارچی به این راحتی پیدا نمیشه!!
من انتظار یه کار با کلاس با بهترین درامد رو الان نمیخوام شاید بعد از اینکه یه فوق لیسانسی دکترایی گرفتم که برنامه دارم برم استاد دانشگاه بشم:خجالت:
من واسه دوران دانشجویی یه درامد میگردم که بتونم کنار درسم نیمه وقت کار کنم
البته اینم بگم که میخوام ببینم چی خوبه تا اقدام به یادگیریش کنم و به قول دوستمون حرفی واسه گفتم داشته باشم

keykia
یک شنبه 25 اسفند 1392, 15:41 عصر
یاد گرفتن برنامه نویسی اگر واقعا مسلط باشی برات کار زیاده و درامد خوبی داره .اگر بلد نباشی مجبوری مثل دوستمون که میگه سوادش خیلی بالاست اما آبدارچی هست بشی . :قهقهه:

eshpilen
یک شنبه 25 اسفند 1392, 20:03 عصر
یاد گرفتن برنامه نویسی اگر واقعا مسلط باشی برات کار زیاده و درامد خوبی داره .اگر بلد نباشی مجبوری مثل دوستمون که میگه سوادش خیلی بالاست اما آبدارچی هست بشی . :قهقهه:
من نگفتم آبدارچی هستم.
شرایط کارم طوری هست که همه چیز زیر دست منه. چون یه دفتر شخصی کوچک هست (قبلا یک شرکت کوچک بود) و کلا دو سه نفر بیشتر نیستیم. دفتر زیر دست منه و بقیه بیشتر بیرون هستن. یعنی خیلی وقتا اصلا من تنها هستم و تمام یا بیشتر وقتم آزاده. ولی هرچند وقتی هم مهمان و بقیه هستن و کارهایی داخل و خارج دفتر داریم اعم از رایانه ای و غیررایانه ای (آبدارچی گری هم جزوش).
منکه عار ندارم از اینکه اون بقیهء کارها رو هم انجام بدم. اتفاقا از برنامه نویسی و کار با رایانه بصورت مداوم و جدی راحتتره و برای رفع خستگی و تنوع و بعضی تجربه ها و اطلاعات اضافی هم که شده بد نیست.
محیط کارمون یجورایی مثل خونه و شخصی هست خلاصه. بنابراین عار نیست که آدم آبدارچی گری هم بکنه و توالت هم بشوره! هرچی هست مال خودمونه و همه آدمهای خودمانی و خاکی و حتی رابطهء فامیلی هم توش هست.
منم در تمام این سالها برنامه نویسی رو به هدف شغل و درآمد یاد نگرفتم و برنامه ای براش کار و درآمد از این راه نداشتم، بلکه بیشترش علاقهء شخصی و داشتن دانش و توانایی بوده که البته خوره بودم و میخواستم تقریبا از همه چیز سر دربیارم و بتونم هرچی میخوام واسه خودم درست کنم؛ و البته در این هدف تاحد قابل توجهی هم پیش رفتم و موفق شدم بنظر خودم. خیلی گسترده کار کردم و در هرچیزی مطالعه و تحقیق کردم از برنامه نویسی سیستمی تا دسکتاپ تا وب از زبانهای سطح پایین از اسمبلی تا سی شارپ از بازمتن تا انحصاری و از ویندوز تا لینوکس. خب بحث علاقه بود و خورگی. ولی این یادگیری گسترده که با هدف استانداردهای بازار و فرصت های شغلی نبود و نمیتونست باشه (مگر بعد از بیش از 10 سال آدم بتونه توی این همه زمینه مناسب بازار کار بشه)، نتیجش هم اینه که الان آمادگی برای ورود آنی به بحث کار تجاری و درآمد مستقیم از این رشته رو ندارم، و البته این هدفم هم نبوده تا حالا (ولی اخیرا بیشتر روی این بحث سعی کردم مایه بذارم بخاطر آینده).
بنابراین اینطور نبوده که بنده بخوام شغل برنامه نویسی داشته باشم و از این راه کسب درآمد کنم، اما نتونم و آبدارچی بشم.
یکی از دلایلی هم که نمیخواستم این بود که بنظرم دردسر و زحمت و مسئولیتش درمقابل دستمزد و مزایایی که داره زیاده و خیلی کارهای کم دردسرتر هست که باوجودی که ممکنه درآمد زیادی نداشته باشن اما در عوض خیلی راحتتر و کم مسئولیت تر هستن و نیاز به سواد کمتری دارن. مثلا همین کار فعلیم! درسته درآمدش کمه، ولی عوضش کلی مزایای دیگه داره و زحمت و مسئولیتش کمه و من برای خودم در این شرکت/دفتر یجورایی یه پا رئیس هستم و پادشاهی میکنم (بخصوص کارفرما هم که از کامپیوتر هیچی سردرنیاره خیلی حال میده :قهقهه:). اینقدر وقت آزاد داشتم در شغل فعلیم در این چند سال که چند زبان برنامه نویسی و کلی مطالعه و تست در این زمینه رو سر کارم انجام دادم! یعنی از پرداختن به علاقهء شخصی خودم نموندم و تونستم علاوه بر کار و درآمد، دانش و توانایی تخصصی خودم رو روز به روز با سرعت قابل توجهی افزایش بدم.
خلاصه ما کارمون حساب شده هست. بنظر خودم که خوب محاسبه کردم و خوب انجامش دادم :چشمک:
من از اول هدف مالی نداشتم، ولی الان نسبت به گذشته اهمیتش برام بیشتر شده، ولی هنوزم راضیم و به نفعم هست این کار. ترجیح میدم فعلا هم باز همین کار کم دردسر رو داشته باشم تا اینکه بخوام بصورت تجاری و منبع اصلی درآمد از برنامه نویسی استفاده کنم. بهرحال حرفه شدن در این زمینه به راحتی نیست و بدست آوردن فرصت و سفارشش فکر نمیکنم چیز تضمین شده ای باشه؛ پس چرا کار فعلیم رو رها کنم به این امید؟ مگه چی کم دارم؟ فقط بخاطر یک خورده پول و پرستیژ بیشتر؟ من همینطوریش هم هرچی خواستم توی برنامه نویسی یاد گرفتم و انجام دادم و شغل فعلیم جلوی این رو نگرفته بلکه شاید مفیدتر هم بوده نسبت به اینکه میخواستم در شغل برنامه نویسی مشغول باشم (منظورم اینه که شاید در اون صورت اینقدر وقت و آزادی عمل نداشتم و نمیتونستم دنبال هرچی که خودم علاقه دارم برم).

eshpilen
یک شنبه 25 اسفند 1392, 20:11 عصر
درمورد سوادم هم میتونید مطالب و برنامه هایی رو که در وبلاگم گذاشتم ببینید.
در این فروم هم بیشتر تاحالا در بخش PHP و بخصوص زمینه های امنیت و رمزنگاری فعالیت داشتم و بروبچ تالار PHP و حتی مدیرش منو در این زمینه کاملا به رسمیت میشناسن و حتی یجورایی مثلا در امنیت و رمزنگاری مرجع بحساب میام (طوری که دیگران گفتن و رفتار کردن، نه چیزی که فقط خودم ادعا کنم).
برنامهء شاخ هم اگر میخواید، سیستم رجیستر و لاگین بنده موجود است که تاحالا سیستم رجیستر و لاگین با این گستردگی و امکانات و انعطاف و ویژگیهای زیاد و پیشرفتهء امنیتی خودم ندیدم و نشنیدم و سرچ کردم چندتا نمونه مثلا در همون github رو بررسی کردم هیچکدام درحد کار من نبودن. تنها ضعفش اینه که از نظر مهندسی نرم افزار مثلا شیء گرایی و MVC و ماجولار بودن و اینطور چیزها رو نداره که اینم باز بهرحال چون گفتم من با استاندارد کار تجاری خودم رو تطبیق ندادم و این پروژه هم شخصی بوده، طبیعی هست.
بهرحال من الان تقریبا هرچیزی بخوام میتونم برای خودم درست کنم. چیزهای خیلی پیشرفته مثل همین سیستم رجیستر و لاگین حجیم و پیچیده! هدف اصلیم هم همین بوده از اول: توانایی شخصی برای خودم!

الان من یجورایی همه فن حریف هستم! میگن همه فن حریف هیچ کاره، دقیقا از یک جهت درسته، ولی از جهات دیگه هم داستان داره و همه فن حریف بودن هم مزایا و کاربردهای خودش رو داره. تازه من همه فن حریف از نوع مخوفش هستم http://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/109.gif
بعد همه فن حریف اگر زمان کافی و مایهء کافی روش بذاره میتونه واقعا همه فن حریف همه کاره یا خیلی کاره بشه! نشدنی نیست. فقط خیلی طول میکشه و سخته و هرکسی مجال و همتش رو نداره. باید خیلی خوره باشی از اونایی که مثلا ازدواج هم نمیکنن بخاطر عشق و خورگی.
الان خیلی ها میگن مثلا عمر برنامه نویس 10 سال و ایناست، من خندم میگیره، چون من تا 40 سالگی فقط بعنوان یادگیری حساب کردم، و تا الان هم نزدیک 10 سال میشه دارم همش میخونم و یاد میگیرم، و تازه از برنامه و پیشبینی خودم هم مقداری جلوتر هستم (البته حدس میزدم پیشرفتم سریعتر بشه به مرور زمان)، و الان هیچ احساس خستگی و عدم توانایی برای یادگیری و کار بیشتر نمیکنم بلکه احساس میکنم تازه به اوج قدرت و بازدهی خودم رسیدم.
بله آدم با آدم فرق میکنه! یکی بعد از 10 سال پنچر میشه، ولی یکی مثل من میتونه شاید تا آخرین لحظهء عمرش هم ادامه بده. این تفاوت بنظر شما بخاطر چیه؟
من همیشه یک دانشجو هستم. این راه هیچوقت برام به پایان نرسیده و نخواهد رسید. تا آخر عمرم یاد میگیرم و تلاش میکنم در راه علم و قدرتهای اصیل و درونی. جز این هدف و معنا و شدنی دیگری در زندگی خودم متصور نیستم. علاقهء دیگری ندارم. یعنی هرچیز دیگری هم اگر هست، محدودیت ها و هزینه های ناخوشایندی داره در نظرم.
حالا شما درنظر بگیرید بقیهء آدمها رو که درس و یادگیری براشون بعد از دوران دانشگاه یا حداکثر چند سال بعد کاملا یا تقریبا به پایان میرسه. درحالیکه من همین الان اینقدر انگیزه و انرژی دارم که میتونم دوباره سر کلاس اول دبیرستان بشینم و کم کاری های قبلی خودم رو جبران و ضعفهام رو برطرف کنم و بازهم قوی تر بشم.
اینه تفاوت آدم با آدم! این یک شوخی یا دروغ یا اغراق یا چیزی فقط تصوری و توهم و نظر صرف نیست، بلکه عین واقعیت و تجربهء عینی منه.
من این خصیصهء جدیت و اراده و مداومت بی پایان رو یک خصیصهء ابرانسانی میدونم.
انسانی که مثل انسان ارتقا یافته و یک ماشین قدرتمند باشه. این هدف منه.
انسانی که ضعف های انسانهای معمولی رو نداشته باشه.
بله درسته درمورد بحث ابرانسان بعضی چیزها تخیلی و نشدنی است، اما بعضی چیزها هم در این زمینه شدنی است و دریافت و تجربهء بنده هم با این نظر توافق دارند.
ما نمیتونیم پرواز کنیم، اما حداقل میتونیم اینقدر جدیت و انگیزه و اراده پیدا کنیم و خیلی بیش از انسانهای معمولی در این وادیها پیش بریم.

hamidhws
یک شنبه 25 اسفند 1392, 22:00 عصر
دلالی هم مشکلاتی داره
سرمایه میخواد...باید زرنگ باشی و زرنگ بودن هم با مطالعه کتاب نمیشه،باید سرت کلاه بزارن تا آبدیده بشی....در آخر هم معلوم نیست شکست بخوری یا سود کنی و...
بازم اگه ایده ای داری سر تا پا گوشم

دوست عزیز من این حرفو از سر بی تجربگی یا شوخی نزدم ، باور کن به چیزی که میگم باور قلبی دارم چون شغلم اینه و تا دلت بخواد با دلالان محترم سروکله زدم!
یجا گفتی اگر کارتو خوب بلد باشی کار زیاده، اره باهات موافقم،اما این به شرطیه که جایی زندگی کنی که قدرتو بدونن، اما وقتی جایی زندگی میکنی که شخصی بدون دانش برنامه نویسی و صرفا با نفوذ و لابی پروژه های سنگین رو میگیره و با 10% اون یه تیم برنامه نویسی جمع میکنه و 90% رو خودش به جیب میزنه چه انتظاری میشه داشت؟ باور کن این آدما رو دیدم و از نزدیک میشناسم

دلالی فقط توی خرید و فروش محصولات نیست، این مثال بالا هم یک دلال است ولی دلال علم! یعنی علم شمارو ارزون میخره و گرون میفروشه، به همین راحتی! سرمایه هم نمیخواد فقط با داشتن پارتی و نفوذ و داشتن پسرخاله رئیس مشلکتون حل میشه :لبخندساده:

موفق باشید ، اگرم اینجا نتونستید موفق بشید پیشنهاد میکنم به کشورهای دوست مثل آمریکا و ... مهاجرت بفرمایید، چون همان ها که هر روز بر آن لعنت میفرستید قدر کله مبارکتان را بیشتر از این به اصطلاح دوستان یار و همیار همنوعتان میدانند!

npooya64
دوشنبه 26 اسفند 1392, 01:40 صبح
eshpilen:
باید بگم پشتکارتون قابل تحسینه ولی راستش من مثل شما درامد و شغل مطمئن و وقت آزاد در اون حد ندارم
چیزی که روشنه این پنجه های یه برنامه نویسه که اینقدر تایپ کرده:افسرده:وباید بگم آخراش انرژی زا بود:تشویق:وخوشحال میشم بیشتر پیرامون موضوع صحبت کنیم:متفکر:
و مطمئنم هدف دوستان از گفتن آبدارچی به شما شوخی بود و قصد توهین نداشتن
بازم ممنون از کمکتون.

npooya64
دوشنبه 26 اسفند 1392, 01:50 صبح
دوست عزیز من این حرفو از سر بی تجربگی یا شوخی نزدم ، باور کن به چیزی که میگم باور قلبی دارم چون شغلم اینه و تا دلت بخواد با دلالان محترم سروکله زدم!
یجا گفتی اگر کارتو خوب بلد باشی کار زیاده، اره باهات موافقم،اما این به شرطیه که جایی زندگی کنی که قدرتو بدونن، اما وقتی جایی زندگی میکنی که شخصی بدون دانش برنامه نویسی و صرفا با نفوذ و لابی پروژه های سنگین رو میگیره و با 10% اون یه تیم برنامه نویسی جمع میکنه و 90% رو خودش به جیب میزنه چه انتظاری میشه داشت؟ باور کن این آدما رو دیدم و از نزدیک میشناسم

دلالی فقط توی خرید و فروش محصولات نیست، این مثال بالا هم یک دلال است ولی دلال علم! یعنی علم شمارو ارزون میخره و گرون میفروشه، به همین راحتی! سرمایه هم نمیخواد فقط با داشتن پارتی و نفوذ و داشتن پسرخاله رئیس مشلکتون حل میشه :لبخندساده:

موفق باشید ، اگرم اینجا نتونستید موفق بشید پیشنهاد میکنم به کشورهای دوست مثل آمریکا و ... مهاجرت بفرمایید، چون همان ها که هر روز بر آن لعنت میفرستید قدر کله مبارکتان را بیشتر از این به اصطلاح دوستان یار و همیار همنوعتان میدانند!
ایده خوبیه ولی متاسفانه پسر خاله هم به خاطر پسرخاله پر نفوذ نداشتن (من) نتونسته جایی رئیس بشه:لبخند:
و این حلقه تکرار تو کل فامیل پیچیده:گریه:
خارج هم که باید این دانشگاه تموم بشه بعد و سربازی از اونم بد تر
یه ایده بدتر بدید مثلا طراحی وب یا برنامه نویسی و اگه برنامه نویسی چه زبانی؟(یه چیزایی تو این پیرامون)

Amir Oveisi
دوشنبه 26 اسفند 1392, 17:30 عصر
مهم نیست چه تکنولوژی میخواید کار کنید، قطعا اگر در اون زمینه حرفه ای باشید فرصت شغلی و درامد خوب تضمین شده خواهد بود براتون.
توصیه میکنم وب و موبایل رو در نظر داشته باشید و تو این زمینه ها تجربه کسب کنید تا بتونید به سطح مورد نظر برسونید خودتون رو.

npooya64
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 07:18 صبح
ممنونم از راهنماییتون
فقط یه سوالی داشتم لطفا به اینم پاسخ بدید و تمام
واسه طراحی وب بهتره از چی استفاده کنیم؟
asp c# php?
یا اگه گزینه های دیگه ای دارین

Amir Oveisi
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 19:19 عصر
خیلی فرقی نمیکنه، پیشنهاد میکنم به صورت محدود با php و asp.net mvc کار کنید و ببینید کدوم یک رو بیشتر باهاش راحت هستید و انتخاب کنید که روی کدوم سرمایه گذاری کنید.
نظر شخصی بنده این هست که اگر با دات نت اشنایی مختصری دارید برید سراغ asp.net mvc.

Jarvis
یک شنبه 17 فروردین 1393, 14:30 عصر
بازار وب ایران الان مشکلات زیادی پیدا کرده ، مهمترینش اینه که دست زیاد شده... یعنی هستند افرادی که با یاد گرفتن نصب یه جوملا و وردپرس و... اسم خودشون رو گذاشتن "طراح وب" !!!
در صورتی که توی همین اوضاع تقریبا آشفته افرادی رو میشناسم که میلیونی دارن درآمد کسب میکنن و زن و بچه دارن و واقعا هم زندگی خوبی دارن...
افرادی رو میشناسم که PHP کار میکنن و فقط یکی از پروژه هاشون نزدیک 20 میلیون تومن قیمت گذاری شده بود
بنده خودم توی چندین پروژه ی بزرگ وب که توی کشور داره پیاده سازی میشه همکاری دارم ...
در کل این که زرنگ اونیه که از آب گلالود ماهی بگیره ... اونیه که توی همین اوضاع آشفته تخصص خودش رو تا میتونه بالا ببره و با کیفیت کارش برای خودش تبلیغ کنه
اگه میخواید توی همین ایران درآمد میلیونی از وب داشته باشید و از انتخاب این راه پشیمون نشید باید :
1- سطح علمی خودتون رو تا میتونید افزایش بدید و آپدیت باشید
2- به معنای واقعی : کیفیت تبلیغ کار شما باشه

پیشنهاد من هم اینه که با همین CSS و HTML و Javascript و jQuery شروع کنید ... کم کم برید سمت PHP و وقتی PHP رو حرفه ای شدید سریعا یک فریمورک خوب مثل Yii انتخاب کنید و دائم دنبال پروژه های بزرگ تر بگردید ، به فکر این باشید که توی PHP چی رو بلد نیستید و...
چشم به هم بزنید مشتری خودش میاد سراغتون!

موفق باشید.

سوداگر
یک شنبه 17 فروردین 1393, 16:59 عصر
به نظر من همون PHP و متعلقاتش رو ادامه بدی بهتره چون از این شاخه به اون شاخه پریدن اصلاً کار درستی نیست و در آخرش به ضرر آدم تموم میشه :اشتباه:.
مگه اینکه یکی وقت آزاد داشته باشه و درآمدش هم از یه راه دیگه باشه و برای ارضای نیاز علمی به همه جا سرک بکشه :گیج:.

ضمناً PHP هم چیز کمی نیست و زمینه های خوبی برای کارهای پروژه ای و تمام وقت و ... داره.

salmah
دوشنبه 18 فروردین 1393, 10:16 صبح
من انتظار یه کار با کلاس با بهترین درامد رو الان نمیخوام شاید بعد از اینکه یه فوق لیسانسی دکترایی گرفتم که برنامه دارم برم استاد دانشگاه بشم:خجالت:
من واسه دوران دانشجویی یه درامد میگردم که بتونم کنار درسم نیمه وقت کار کنم
البته اینم بگم که میخوام ببینم چی خوبه تا اقدام به یادگیریش کنم و به قول دوستمون حرفی واسه گفتم داشته باشم

من این تفکرت خیلی خوشم اومد .
آدم باید تعادل داشته باشه و آهسته و پیوسته جلو بره هر چند تو کامپیوتر آهسته بودن یعنی عقب ماندن. ولی منظورم بیشتر همون پیگیر بودن هست.
من هنوز حرفه ای نشدم ولی خیلی تحقیق کردم اغلب این مسیر را پیشنهاد دادن
یادگیریcss.css3.javascript
بعد هم یه زبانی مثل asp.net یا php که البته من به شخصه باasp.netراحت ترم

چون شما دانشجوی رشته کامپیوتر هستید توصیه میکنم دنبال نوشتن مقاله باشید . وکلا برای آینده اتون یه سرمایه ارزشمند میشه

شما شروع کنید در طی مسیر ایده و اونچه که نیاز دارید را پیدا می کنیدوتوکل داشته باش