PDA

View Full Version : کامپایل کردن در eclipse

Omid707
یک شنبه 25 اسفند 1392, 10:03 صبح
سلام
اکلیپس رو واسه برنامه نویسی اندروید دان کردم ولی قبلش باید جاوا یادبگیرم لذا یه کتاب دیتل(ویرایش 8) گرفتم الان مثال های کتاب رو میخوام کامپایل کنم نمیشه.
برای اجرای فایل کامپایل شده با فرمان java example مشکلی نداشت
ولی برای کامپایل بروش خط فرمان رفتم با تایپ javac example.java ولی خطا داد
خط فرمانو ول کردم رفتم سرغ اکلیپس فایل رو باهاش باز کردم. زدم گزینه run یه پنجره اومد با دو تا گزینه Ant Build هرکدومشون رو تست کردم فایل کامپایل و اجرا نشد

کتاب دیتل نوشته بود اگه خطا داد نرم افزار جاوا رو نصب نکردید یا متغیر محیطی PATH بدرستی تنظیم نشده.
JDK 7 و JRE 8 نصب هستند اون متغیر هم فک کنم اتوماتیک تنظیم بشه چون اگه نبود خط فرمان نمیتونست فایل کامپایل شده رو اجرا کنه
کسی میدونه مشکل از کجاست.
راستی ورژنی که من از سایت اکلیپس دان کردم http://www.eclipse.org/downloads/images/javaee.png Eclipse IDE for Java EE Developers (http://www.eclipse.org/downloads/packages/eclipse-ide-java-ee-developers/keplersr2) بود نه نسخه استانداردش دیدم این حجمش بیشتره گفتم لابد کاملتره این که مشکلی ایجاد نمیکنه؟(بعدا)

shahin bahari
یک شنبه 25 اسفند 1392, 11:49 صبح
نسخه اکلیپس که دانلود کردید مشکلی نداره. خود من هم از این نسخه استفاده میکنم.
اگر مسیر جاوا توی Environment Path باشه و خط فرمان اون رو بشناسه مشکلی توی نصب نیست. ترجیحا JRE رو هم حذف کنید چون نیازی بهش نیست. به 32 بیتی یا 64 بیتی بودن JDK هم توجه کنید که با ویندوزتون هماهنگ باشه. دیگه مورد خاصی نداره. از درست بودن برنامه مطمئن هستید؟! تابع main و این حرف هاش درسته؟! اکلیپس رو روی java perspective باشه و یه پروژه جدید بسازید.
راستی بهتر بود این سوال رو تو انجمن خود جاوا می پرسیدید. احتمالا مدیر زحمت جابجاییش رو بکشن.

Omid707
یک شنبه 25 اسفند 1392, 16:16 عصر
اگر مسیر جاوا توی Environment Path باشه و خط فرمان اون رو بشناسه مشکلی توی نصب نیست. ترجیحا JRE رو هم حذف کنید چون نیازی بهش نیست. به 32 بیتی یا 64 بیتی بودن JDK هم توجه کنید که با ویندوزتون هماهنگ باشه.

JRE و JDK جفتشون رو حذف کردم و بعد ریست فقط JDK رو نصب کردم هنوز خط فرمان دستور javac رونمیشناسه

از درست بودن برنامه مطمئن هستید؟! تابع main و این حرف هاش درسته؟! اکلیپس رو روی java perspective باشه و یه پروژه جدید بسازید.

والا درست بودنش رو که باید از استاد هاروی دیتل بپرسم.:لبخند: ولی متن برنامه مطابق همون چیزیه که تو کتاب توضیح داده بود.
مثال بصورت یه فایل با فرمت java. بود من اولش با خود اکلیپس بازش کردم که کامپایل نشد البته حدس میزدم اینطوری کار نکنه چون توی ویژوال استدیو هم نمیتونستید همینطوری یه فایل cpp. باز و اجرا کنید باید قبلش یه پروژه خالی میساختید،
منم اینجا همون کار رو کردم از منوی New یه java project ساختم و همه چیز رو گذاشتم پیش فرض بمونه ولی بعدش رو نمیدونم اون فایل رو چطوری باید به این پروژه اضافه کرد تا بشه کامپایلش کرد؟

راستی بهتر بود این سوال رو تو انجمن خود جاوا می پرسیدید. احتمالا مدیر زحمت جابجاییش رو بکشن.

دیدم اندروید کارا اکثرا با اکلیپس کار میکنند اینجا پرسیدم.

shahin bahari
یک شنبه 25 اسفند 1392, 17:58 عصر
چک کنید توی environment path آدرسJDK هست یا نه!
روی computer راست کلیک کنید و به properties برید.
روی advance system setting کلیک کنید. بعد به تب advance برید و environment variable رو بزنید.
بعد تو قسمت system variable برید و path رو ادیت کنید. باید آدرس فولدر Bin جاوا توی اینجا باشه! اگه نبود دستی اضافه کنید. آدرس ها با ; از هم جدا میشن.

Omid707
یک شنبه 25 اسفند 1392, 23:23 عصر
چک کنید توی environment path آدرسJDK هست یا نه!
روی computer راست کلیک کنید و به properties برید.
روی advance system setting کلیک کنید. بعد به تب advance برید و environment variable رو بزنید.
بعد تو قسمت system variable برید و path رو ادیت کنید. باید آدرس فولدر Bin جاوا توی اینجا باشه! اگه نبود دستی اضافه کنید. آدرس ها با ; از هم جدا میشن.

تشکر درست شد.
چند ساعت پیش حین ور رفتن با اکلیپس فهمیدم چطوری میشه یه فایل رو به پروژه الحاق و کامپایل کرد ولی هنوز خط فرمان کار نمیکرد واین برام عجیب بود.
به مسیری که گفتید مراجعه کردم و آدرس جاوا اونجا نبود که اضافش کردم و الان دیگه خط فرمان هم میتونه فایل رو کامپایل کنه.