ورود

View Full Version : تفاوت QT و Win32 Project

sourcecode
یک شنبه 25 اسفند 1392, 22:30 عصر
من تا جایی که خبر دارم هم با Qt و هم با Win 32 Project می تونیم در C++‎‎‎‎‎.NET یک پنجره ای مانند ویندوز که دکمه روش قرار بدیم ایجاد کنیم .
حال می خواستم ببینم با هم چه تفاوتی دارند .
آیا با Qt بهتره برنامه بسازیم یا Win 32 project ?

sourcecode
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 09:52 صبح
کسی نبید جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:عصبانی: :عصبانی++::اشتباه:

amin1softco
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 10:55 صبح
من تا جایی که خبر دارم هم با Qt و هم با Win 32 Project می تونیم در C++‎‎‎‎‎‎.NET یک پنجره ای مانند ویندوز که دکمه روش قرار بدیم ایجاد کنیم .
عزیز دلم منم تا جاییکه می دونم با تمام اینها می شه یک پنجره ایجاد کرد و دکمه روش قرار داد Qt, wxWidgets, GTK+/gtkmm, WinAPI, MFC, .NET WinForms/WPF
منتها اون .NET که میگی یک سربار حدود 60-70 مگی برای نصب داره که C++ خالی نداره و همچنین QT ,wxWidgets ,GTK کراس پلاتفرم هستند یعنی اگر برنامه ایی طراحی کردی به راحتی در لینوکس و مک هم بدون تغییر آنچنانی قابل اجرا هستند ولی ,mfc Win32 که تازه native باشه نیازی به سربار دات نت نداره و فقط روی ویندوز قابل اجراست و برای سیستم عامل های دیگه باید از اول طراحی بشه و نکته دیگه لایسنس ها و قوانین دست و پا گیر مایکروسافت است ....

zh00bin
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:22 عصر
من تا جایی که خبر دارم هم با Qt و هم با Win 32 Project می تونیم در C++‎‎‎‎‎‎.NET یک پنجره ای مانند ویندوز که دکمه روش قرار بدیم ایجاد کنیم .

یکی از مشکلاتی که من سراغ qt نرفتم تا الان اینه که نیاز دارم فایل ام تا حد امکان کوچیک باشه ولی در کیوت یه کتابخانه حداقل 200 مگابایتی کنار فایلت قرار میگیره و این خیلی حجم برنامه ت و زیاد میکنه

zh00bin
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:24 عصر
عزیز دلم منم تا جاییکه می دونم با تمام اینها می شه یک پنجره ایجاد کرد و دکمه روش قرار داد Qt, wxWidgets, GTK+/gtkmm, WinAPI, MFC, .NET WinForms/WPF
منتها اون .NET که میگی یک سربار حدود 60-70 مگی برای نصب داره که C++‎ خالی نداره و همچنین QT ,wxWidgets ,GTK کراس پلاتفرم هستند یعنی اگر برنامه ایی طراحی کردی به راحتی در لینوکس و مک هم بدون تغییر آنچنانی قابل اجرا هستند ولی ,mfc Win32 که تازه native باشه نیازی به سربار دات نت نداره و فقط روی ویندوز قابل اجراست و برای سیستم عامل های دیگه باید از اول طراحی بشه و نکته دیگه لایسنس ها و قوانین دست و پا گیر مایکروسافت است ....

دوست عزیز صحبت دوست مون در مورد win32 بود نه .net
win32 از api های ویندوز استفاده میکنه و فک نمیکنم سرباری داشته باشه سربار اصلی و qt داره که نزدیک 200 مگابایت به برنامه اضافه میکنه

amin1softco
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:43 عصر
ایشون گفتند که
"Win 32 Project می تونیم در C++‎‎‎‎‎‎‎.NET " و در این حالت منظور Managed و با دات نت (http://www.mazecomputer.com/sxs/help/clrclass.htm)است . منم گفتم win32 که native باشه و از دات نت استفاده نکنه دارای سربار اضافه نیست و درسته QT ,wxWidgets ,GTK همشون سربار اضافه دارند ولی حسنشون فقط کراس پلاتفرم بودن است به نظرم

zh00bin
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 22:47 عصر
ایشون گفتند که و در این حالت منظور Managed و با دات نت (http://www.mazecomputer.com/sxs/help/clrclass.htm)است . منم گفتم win32 که native باشه و از دات نت استفاده نکنه دارای سربار اضافه نیست و درسته QT ,wxWidgets ,GTK همشون سربار اضافه دارند ولی حسنشون فقط کراس پلاتفرم بودن است به نظرم
بله دقیقا همینطوره حق با شماست. به نظرم اصلا c++ نباید به صورت . net کدنویسی کرد جز یه موارد خاص.
البته اگر هدف کار با ویندوز باشه محصولات ماکروسافت فوق العاده اند

omid_kma
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 23:14 عصر
یکی از مشکلاتی که من سراغ qt نرفتم تا الان اینه که نیاز دارم فایل ام تا حد امکان کوچیک باشه ولی در کیوت یه کتابخانه حداقل 200 مگابایتی کنار فایلت قرار میگیره و این خیلی حجم برنامه ت و زیاد میکنه

وای 200 مگابایت ؟!
در جریان هستین که برنامه رو باید توی مد release بیلد کنید و فقط فایل های مورد نیاز رو اضافه کنین که 20-30 مگ بیشتر نیستن که با فشرده سازی برنامه و dll ها حجم 15-16 مگابایت بیشتر نمیشه .
در ضمن اگر برنامه static بیلد بشه نهایتا حجم 5 مگ هستش بدون نیاز به dll .

amin1softco
جمعه 01 فروردین 1393, 09:52 صبح
عاقا من الان QT نصب ندارم شما یک برنامه ساده می تونی درست کنی که مثلاً یک جدول اکسس را سلکت کنه و نمایش بده ؟ بزاری اینجا با همین شیوه 5 مگی که می فرمایید ؟:متفکر:

omid_kma
جمعه 01 فروردین 1393, 17:20 عصر
من Qt رو با قلگ ODBC بیلد نکردم برای همین database اکسس رو نمیشه خوند .
برای تست این برنامه رو نوشتم یک table رو داخل SQLITE ذخیره می کنه : حجم 8 مگ (البته با flag o2 بیلد کردم با تنظیمات دیگه میشه حجمو کمتر هم کرد )
بعد از فشرده کردن با upx حجم 3
دانلود https://www.mediafire.com/?666qswwanobs53n

amin1softco
جمعه 01 فروردین 1393, 18:38 عصر
خوب روی ویندوز اکس پی اجرا نشد روی ویندوز 8 بدون مشکل اجرا شد!!!
117194

omid_kma
جمعه 01 فروردین 1393, 19:39 عصر
آره چون با ویژوال استودیو 2013 بیلد کردم فکر کنم حالت عادی ساپورت نمی کنه xp رو
میشه با gcc بیلد کرد یا vs 2010 باز هم حجم همینه

zh00bin
یک شنبه 03 فروردین 1393, 14:44 عصر
وای 200 مگابایت ؟!
در جریان هستین که برنامه رو باید توی مد release بیلد کنید و فقط فایل های مورد نیاز رو اضافه کنین که 20-30 مگ بیشتر نیستن که با فشرده سازی برنامه و dll ها حجم 15-16 مگابایت بیشتر نمیشه .
در ضمن اگر برنامه static بیلد بشه نهایتا حجم 5 مگ هستش بدون نیاز به dll .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر در این حد باشه که خوبه من یه مقاله خوندم تو او مقاله این مورد 200 مگابایت را نوشته بود.
دقیقا گفته بود واسه کدنویسی در کیوت یک کتابخانه با حجم 200 مگابایت همیشه باید کنار پروژه شما باشه