View Full Version : سوال: اضافه کردن یک آیکون Zoom گزارش به ریبون
nazanin_90
سه شنبه 27 اسفند 1392, 00:43 صبح
سلام
میخواهم مطابق تصویر لینک زیر یک آیکون و کمبوی پائین افتادنی جهت زوم گزارش بر روی ریبون ایجاد نمایم . چه کدی برای اینکار لازم است؟
با تشکر
http://s5.picofile.com/file/8117242550/Zoom_Riboon.jpg
mehran901
سه شنبه 27 اسفند 1392, 02:39 صبح
باید دنبال کامپوننتش بگردین ، به طور مثال کامپوننت های code jock این قابلیت رو فکر میکنم داشتن ، ی کامپونتت تم آفیس داخل نمونه کدهاش بود ک فکر میکنم مشابه کامپوننت مورد نظر شما رو ایجاد کرده بود
m.4.r.m
سه شنبه 27 اسفند 1392, 16:10 عصر
تو ریبون وقتی دکمه رو میسازی زیر همون دکمه باید این کد ها اضافه کنی
Set controlfile = mygroup.Add(XtremeCommandBars.XTPControlType.xtpCo ntrolSplitButtonPopup, 5, "Zoom", False, False) ' دکمه زوم
controlfile.CommandBar.Controls.Add XtremeCommandBars.XTPControlType.xtpControlButton, 6, "100%", False, False 'زیرو منوی های زوم
controlfile.CommandBar.Controls.Add XtremeCommandBars.XTPControlType.xtpControlButton, 7, 150%", False, False 'زیرمنوی های زوم
....
nazanin_90
سه شنبه 27 اسفند 1392, 19:13 عصر
تو ریبون وقتی دکمه رو میسازی زیر همون دکمه باید این کد ها اضافه کنی
Set controlfile = mygroup.Add(XtremeCommandBars.XTPControlType.xtpCo ntrolSplitButtonPopup, 5, "Zoom", False, False) ' دکمه زوم
controlfile.CommandBar.Controls.Add XtremeCommandBars.XTPControlType.xtpControlButton, 6, "100%", False, False 'زیرو منوی های زوم
controlfile.CommandBar.Controls.Add XtremeCommandBars.XTPControlType.xtpControlButton, 7, 150%", False, False 'زیرمنوی های زوم
....
ضمن سلام و تشکرویژه ازجناب m.4.r.m بخاطر راهنمائی مفیدشان مثل همیشه
در خصوص ریبون سوالات زیادی دارم و انشاءالله در جای خودش آنها را مطرح و از راهنمائی دوستان استفاده خواهم کرد .مانند اینکه در هنگام باز شدن گزارش بر روی تب تنظیمات گزارش فوکوس شود و یا اینکه در هنگام باز شدن گزارش همه تب ها مخفی و فقط تب تنظیمات گزارش ظاهر شود .
با تشکر فراوان
alirezabahrami
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 21:17 عصر
ضمن سلام و تشکرویژه ازجناب m.4.r.m بخاطر راهنمائی مفیدشان مثل همیشه
در خصوص ریبون سوالات زیادی دارم و انشاءالله در جای خودش آنها را مطرح و از راهنمائی دوستان استفاده خواهم کرد .مانند اینکه در هنگام باز شدن گزارش بر روی تب تنظیمات گزارش فوکوس شود و یا اینکه در هنگام باز شدن گزارش همه تب ها مخفی و فقط تب تنظیمات گزارش ظاهر شود .
با تشکر فراوان
سلام
برای مخفی و یا آشکار شدن تب ها می توانید از کد زیر استفاده کنید:
برای مخفی شدت تب شماره 1:
RibbonBar.Tab(1).Visible = False
برای ظاهر شدن تب شماره 1:
RibbonBar.Tab(1).Visible = true
با استفاده از حلقه for ....next هم میتوانید چند تب را مخفی یا ظاهر نمائید :
مثلاً برای مخفی شدن همه تب ها:
Dim i As Integer
For i = 0 To RibbonBar.TabCount - 1
RibbonBar.Tab(i).Visible = False
Next
و در نهایت برای فوکوس کردن بر روی یک تب از کد زیر استفاده کن!
برای فوکوس بر روی تب شماره 1:
RibbonBar.Tab(1).Selected = True
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.