View Full Version : حمایت از برنامه نویس
reza_azizi2010
سه شنبه 27 اسفند 1392, 21:52 عصر
سلام
یه خواهشی از مدیر گرامی دارم، اگه ممکنه پستهایی که مربوط به مشکلات مارکتها میشه رو حذف نکنید.
یا حداقل یه پست ثابت ایجاد کنید تا برنامه نویسها مشکلاتشونو بگن
درسته اینجا دادگاه نیست، اما اگه خودمون به خودمون کمک نکنیم دیگه چه انتظاری از مارکتها باید داشت؟؟
چون واقعا گاهی اوقات به حق برنامه نویس اجهاف میشه .
البته سعید آقا خودشون حتما یادشون هست که بازار یه ایده رو دزدیده بود و همینجا مدیر بازار اومد مشکل رو رفع کرد.
بنظرم باید این پستها باشن تا دوستان مشکلات رو بازگو کنن، شاید به راه حلی برسیم. همه مشکلات که فنی نیستن. یسری مشکلالت اینجوری هم پیش میاد.
الان تو همین صفحه 3-4 تا پست درمورد کم کاری مارکتها هست که همش حذف شده.
البته باید مدیریت بشن و یه نظمی بهشون داده بشه.
امیدوارم دوستان دیگه هم با من موافق باشن.
با تشکر
rubiks.kde
سه شنبه 27 اسفند 1392, 22:16 عصر
من هم موافقم تا مشکلات گفته بشه ولی باید چند نکته رو رعایت کرد و اونم اینکه اگه کسی رو متهم میکنیم باید دلیل داشته باشیم.
اگه قرار باشه یکی بیاد و از کسی بد بگه که نمیشه.(بدون دلیل).
مثلا این پست رو در نظر بگیر :
سلام دوستان یه برنامه ای نوشتیم ولی بازار تایید نکرد اما کندو منتشر کرد :گریه:
اینم از لینک برنامم
http://cando.asr24.com/app.jsp?id=25...B1%D9%86%D8%AA (http://cando.asr24.com/app.jsp?id=2535994&name=%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%A8 %D8%A7%20%D9%87%DA%A9%20%D9%88%20%D8%A7%D9%85%D9%8 6%DB%8C%D8%AA%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%DB%8C%D9%86% D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA)
لطفا یکی بره به این بازار بگه چرا برناممون رو رد کردن:ناراحت:
به نظر شما واقعا این درسته ؟
این دوستمون که این پست رو دادن باید با خود مسئولین بازار در ارتباط باشن.من خودم بار ها شده پروژه هایی که برای مشتریام نوشتم ، بازار منتشر نکرده و کندو منتشر کرده.
با چند بار مکاتبه با بازار مشکل رو برطرف کردیم.
متاسفانه بحث مربوط به مارکت ها قابل حل نیست و بحث کردن در این مورد همیشه بی نتیجه بوده.
همون پستی هم که میگید من خودم در جریانش بودم و بعد از اون چه انفاقی افتاد ؟ عملا هیچی؟
اون اوایل دوستان پیشنهاد دادن که دیگه برنامه ها رو منتشر نکن و یا توی مارکت خاصی منتشر کنن یا خودشون مارکت بزنن ولی نتیجه چی شد؟
به هر حال خواسته ها رو توی همین پست بنویسید.
reza_azizi2010
سه شنبه 27 اسفند 1392, 22:27 عصر
البته حق با شماست، در اکثر موارد به هیچ جوابی نمیریسیم اما حداقلش اینه اطلاع رسانی میشه
مثلا پلازا پول منو نداد، اکانت منو حذف کرد. منم ایمیل زدم گفتم اون پول حرومه! و البته کلی بدوبیراه دیگه هم گفتم!
بعدش خیلی راحت گفت پولهارو رو بردگردوندیم به حساب کاربران. که بعید میدونم اینکارو کرده باشن، حتی اگه اینطور هم باشه چه سودی واسه من داره؟
واقعا هیچ راهی برای پیگیری اینجور مسئله ها نیست . اما من میتونم اینجا مشکلم رو بگم که دیگران بیشتر دقت کنن.
hamedjj
سه شنبه 27 اسفند 1392, 23:49 عصر
سر قضیه 40 درصد مارکت بازار من گفتم یه نامه درست کنیم و همه برای سایت پلیس فتا بفرستیم که هیچکس گوش نکرد.
در عوض یکی میگفت با کندو کار کنیم
یکی میگفت یه مارکت بزنیم:گیج:
.
.
همون این پست ها را حذف کنی بهتره
rubiks.kde
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 01:03 صبح
سر قضیه 40 درصد مارکت بازار من گفتم یه نامه درست کنیم و همه برای سایت پلیس فتا بفرستیم که هیچکس گوش نکرد.
در عوض یکی میگفت با کندو کار کنیم
یکی میگفت یه مارکت بزنیم:گیج:
.
.
همون این پست ها را حذف کنی بهتره
دوست عزیز فک کردی نامه نوشتی اونا هم میرن سریع میگن آقای بازار جمع کن سایتت رو؟
نه دوست عزیز تنها لازمه بازار بگه هزینه ها بالاست و هزار تا دلیل دیگه .از طرفی بازار خصوصی و هر کی دوست داره برنامه میزاره و کسی هم که برنامه گذاشته یعنی شرایط رو قبول کرده.
hamedjj
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 01:51 صبح
در همچین شرایطی باید نامه بزنی چون راهش همینه
اگر تعداد درخواست ها زیاد باشه حتما بازار باید پاسخگو باشه.
یعنی چی هزینه ها بالاست
اونا هم میگن آقای بازار شما با این همه کاربر و همچین درآمدی که داری تازه باید کمتر پورسانت بگیری
پس چرا بقیه مارکت ها اینقدر بالا نمیبرن .... هزینه برای آنها بالا نیست!!
قوانین سایت هم از همون اول که اینطور نبود و کم کم بالا رفت
باز هم دلیل نمیشه چون یه سایتی مثل گوگل که پتانسیل بالایی داره از این گزینه سوء استفاده کنه و درصد خودشو از 30 به 40 برسونه
حالا همه را جو مگیره میگن بریم مارکت بزنیم و بازار را تحریم کنیم
آخه کی حاضره برنامه ای که این همه براش زحمت کشیده را تو بازار نزاره و بزاره تو مارکت شما و چندین میلیون پول را از دست بده.
من قبلا به بچه ها گفتم و کسی دنبالش نرفت.
تا 10 سال دیگه هم اینجا تاپیک بزنین و گلایه کنین بازار و بقیه مارکت ها هیچ تغییری نمیکنند
MMNNNM
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 08:44 صبح
در همچین شرایطی باید نامه بزنی چون راهش همینه
اگر تعداد درخواست ها زیاد باشه حتما بازار باید پاسخگو باشه.
یعنی چی هزینه ها بالاست
اونا هم میگن آقای بازار شما با این همه کاربر و همچین درآمدی که داری تازه باید کمتر پورسانت بگیری
پس چرا بقیه مارکت ها اینقدر بالا نمیبرن .... هزینه برای آنها بالا نیست!!
قوانین سایت هم از همون اول که اینطور نبود و کم کم بالا رفت
باز هم دلیل نمیشه چون یه سایتی مثل گوگل که پتانسیل بالایی داره از این گزینه سوء استفاده کنه و درصد خودشو از 30 به 40 برسونه
حالا همه را جو مگیره میگن بریم مارکت بزنیم و بازار را تحریم کنیم
آخه کی حاضره برنامه ای که این همه براش زحمت کشیده را تو بازار نزاره و بزاره تو مارکت شما و چندین میلیون پول را از دست بده.
من قبلا به بچه ها گفتم و کسی دنبالش نرفت.
تا 10 سال دیگه هم اینجا تاپیک بزنین و گلایه کنین بازار و بقیه مارکت ها هیچ تغییری نمیکنند
اگه یادتون باشه من تایپیک زدم که گفتم بیایید خودمون مارکت بزنیم .
اگه چند تا برنامه نویس بشیم با مدیریت یک نفر که بتونه مدیریت کنه می تونیم یه مارکن خوب بزنیم و با درصد کمتر برنامه نویسان رو جذب کنیم و با ایده های جدید و کار خوب می تونیم حتی بازار هم کنار بزنیم (خواستن توانستن است )
من یه راه بلدم که راحت میشه بازار رو کنار زد اما اجرا کردنش سخته
mf2009
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 10:04 صبح
اگه یادتون باشه من تایپیک زدم که گفتم بیایید خودمون مارکت بزنیم .
اگه چند تا برنامه نویس بشیم با مدیریت یک نفر که بتونه مدیریت کنه می تونیم یه مارکن خوب بزنیم و با درصد کمتر برنامه نویسان رو جذب کنیم و با ایده های جدید و کار خوب می تونیم حتی بازار هم کنار بزنیم (خواستن توانستن است )
من یه راه بلدم که راحت میشه بازار رو کنار زد اما اجرا کردنش سخته
منم با نظر این دوست عزیز موافقم الان بازار در خیلی جاها مشکل داره اگه بتونید یه بازار جدید با ایدهای نو بزنید و براش تبلیغ کنید صد در صد موفق میشید البته تیمتون باید قوی باشه :قلب:
mfaridi
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 11:03 صبح
من موافقم با زدن مارکت جدید یه تیم درست کنیم بقیه کارا خودش پیش میره والله حق خودتون داره زایع میشه یه برنامه بیاد 40درصد پولتون رو برداره ادم زورش میاد
rubiks.kde
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:18 عصر
زدن یه مارکت برای کسانی که در یک محل مشخص نیستن کار راحتی نیست؟
چه کسی میخواد هزینه های اولیه رو بده؟
از کجا معلوم بعدا ماهایی که مارکت زدیم هم سهم زیادی نخواییم از برنامه نویس؟
hamedjj
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:42 عصر
کندو با اون همه امکاناتی که داره (سرویس خطا و محافظت و درون خرید راحت) و با همچین گرافیکی که داره نتونسته حتی مایکت که هیچ چیزی نداره را جلو بزنه
برنامه های من در مایکت دو برابر کندو فروش میره
ول کنین بابا بچسبین به برنامه هاتون
.
.
مگر اینکه بتونین یه مارکت جهانی بزنین که با حساب ایران هم کار کنه
یعنی یه مارکت بزنین که با بانک های وب مانی و پرفکت مانی و لیبرتی رزرو و ایران که تحریم نشده اند کار کنه اونوقت کاربران شما چند برابر بازار میشه
بهتون بگم که روسیه با او عظمت و جمعیت بیشترشون از وب مانی استفاده میکنند.
لیبرتی رزرو هم بیشتر کاربرانش را آمریکایی ها تشکیل میدهند.
راحت چند برابر بازار کاربر و برنامه نویس جذب میکنید
hamedjj
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 13:15 عصر
ای بابا اصلا یادم نبود
میشه از ارز بیت کوین استفاده کرد.
تو ایران و هیچ جای دنیا هیچ مشکلی نداره و مطمئن باشید وقتی یه مارکت اندروید با بیت کوین راه اندازی بشه تو بعضی از تمام سایت های خبری بیت کوین دنیا میپیچه. مثل این :
http://www.coindesk.com/
همه برنامه نویسان هم برنامه هاشون را توش قرار میدند
این خبر را بخونین درباره یه کفش ساز ایرانی که محصولات خودش را با استفاده از بیت کوین به صورت جهانی به فروش گذاشت و در سایت بالا که گفتم خبرش درج شده بود
بیت کوین تازه اومده و خیلی خیلی ها دارند ازش استفاده میکنند و روزانه تو گوگل فروشگاه ها بیت کوینی را جستجو میکنند.
http://way2pay.ir/%D8%A8%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%DA%A9%D9%88%DB%8C%D9%8 65/
mfaridi
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 13:16 عصر
خوب اوپن سورس بزنیم هر کی بیاد یکم خوب کنه
hamedjj
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 13:26 عصر
خیلی عذر میخوام
بازم فراموش کردم
هر معامله بیت کوین بین 10 تا 20 دقیقه طول میکشه (به خاطر حل الگوریتم های پیچیده خودش) و اصلا برای همچین جاهایی مورد استفاده قرار نمیگیره و فقط برای یه سری فروشگاه های معمولی مورد استفاده قرار میگیره
همون بانک های بالا که گفتم باید کار کنید
mf2009
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 15:03 عصر
مارکتی که میزنید فقط برای اندروید نباشه اگه بتونید یه تیم جمع کنید برای ios خیلی خوب میشه چون در ایران و کشورهای خارجی ios تقریبا هم پا اندرویده و همون طور که دوستمون گفتن از بانک های خارجی استفاده بشه و نرم افزارش هم اپن سورس باشه تا دیگران هم بتونن توش سهیم باشن .
Mehrnaz_k
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 15:37 عصر
بازار یه شرکت خصوصیه هر سهمی که بخواد میتونه برداره کسی هم حق اعتراض نداره! باید واقعیت رو قبول کرد..اما من با قسمت مالیاتش مشکل دارم!
مارکت زدن که رو هوا نمیشه!!!
#root#
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 15:56 عصر
هر مارکتی بخواد استقبال بشه ازش باید کاربرها رو متوجه حضور خودش بکنه ، به نظرم بهترین راهش تبلیغ حسابی از طریق تلویزیونه (بدون توجه به هزینش) وگرنه فکر نکنم بشه درصدی قابل توجهی از بازار رو از بازار گرفت.
hamedjj
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 18:12 عصر
هر کاری کنید
بالا برید پایین بیاین
مارکتی که می خواهید بزنید باید جهانی باشه وگرنه 1/10 بازار هم نمیتونین کاربر جمع کنید.
در مورد ios هم فکر خوبیه و ویندوز فون هم باشه که عالیه
ولی اول خواستین شروع کنید با android شروع کنید و بعدا بقیه را بهش اضافه کنید.
تا 500 تا دیگه اینجا پست بدین هم کاری از پیش نمیره
اگه تصمیم به انجام این کار دارین تیم تون را جمع کنید و شروع کنید.
اون تیم هم حتما باید بچه یه شهر باشند وگرنه نمیشه
mfaridi
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 18:19 عصر
برنامه نویسا پراکندن چطور میتونیم یه تیم جمع کنیم؟
mf2009
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 19:07 عصر
برنامه نویسا پراکندن چطور میتونیم یه تیم جمع کنیم؟
به نظر من فعلا از بچه های همین سایت هر کی که مایل به همکاریه اعلام آمادگی کنه بعد یه جلسه تو اسکایپ بذاریم تا بچه ها نظراتشون رو بدن .
در مورد یک شهر بودن هم لزوما نمیخاد یه شهر باشید شما سورس رو اپن بذارید تا هر کردوم از دوستان یه قسمت کار رو تکمیل کنن وقتی کار به یه جایی رسید مسئول ارشد گروه میره دنبال ثبت شرکت و بقیه کارها به احتمال زیاد که سال اول سود مالی نداشته باشه بعد از اون هم وقتی به سود دهی افتاد سودش بین اونهایی که از اول تو پروژه شرکت کردنن تقسیم میشه ... به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب
اگه دوستان مایل هستن اسکایپ هاشون رو بذارن و تاریخی که وقت خالی دارن تا بشه به یه نتیجه ای رسید
MMNNNM
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 19:19 عصر
اول باید یک نفر مدیریت رو بر عهده بگیره .
mf2009
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 19:45 عصر
اول باید یک نفر مدیریت رو بر عهده بگیره .
من خودم رو قابل نمیدونم وگرنه حتما این کار رو میکردم :چشمک:
smemamian
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 19:57 عصر
شعارهای قشنگی تا اینجا دادید. خوبه که شور و شـــــوق همچین کاری رو دارید ولــــــــی با یــــک
مثال تکلیف خیلی از افراد رو مشخص می کنم.
در نظر بگیرید یکی از ما، قراره سرپرست این مجموعه بشیم. فــــــــرض کردیم تمامی مشـــــــکلات
اولیه حل شده است.
آیا شما دوستانی که این جا نظر دادید حاضر هستید 10 میلیون تومان (حداقل) سفته وسط بذارید
و قرار داد ببنید که 3-5 سال پشتیبان این گروه بشید و با این شرط که در صورت عـــدم کــــــار، یــــــا
ترک تیم، این سفته شما قابل اجرا خواهد بود و هزینه ی پروژه خواهد شد ؟
این ساده ترین پیش شرط این کار هستش.
به عمل کار برآید . . . به سخندانی نیست . . .
android69
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 20:04 عصر
دوستان نگران نباشید مارکت جدید تو راه با امکانات بی نظیر و گرافیک عالی
hamedjj
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 20:05 عصر
اگر میخواین این کارو بکنید باید کل گروه کنار هم باشند و مثل یک دوست این کار را بکنند (یعنی مالکان اصلی مارکت)
چطور میتونید به هم اعتماد کنید
به این شکل که نمیشه کار کرد
تو github که نمیخواین پروژه بزارین
mf2009
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 20:29 عصر
دوستان به جای این که ایراد بگیرید راه کار ارائه بدید مثلا بگید ما مثلا یک جا نیستیم میتونیم مثلا این کار رو بکنیم یا .......
من گفتم بیاین اسکایپ برای همین بود که با هم بحث کنین تا به نتیجه برسیم
MMNNNM
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 20:48 عصر
شعارهای قشنگی تا اینجا دادید. خوبه که شور و شـــــوق همچین کاری رو دارید ولــــــــی با یــــک
مثال تکلیف خیلی از افراد رو مشخص می کنم.
در نظر بگیرید یکی از ما، قراره سرپرست این مجموعه بشیم. فــــــــرض کردیم تمامی مشـــــــکلات
اولیه حل شده است.
آیا شما دوستانی که این جا نظر دادید حاضر هستید 10 میلیون تومان (حداقل) سفته وسط بذارید
و قرار داد ببنید که 3-5 سال پشتیبان این گروه بشید و با این شرط که در صورت عـــدم کــــــار، یــــــا
ترک تیم، این سفته شما قابل اجرا خواهد بود و هزینه ی پروژه خواهد شد ؟
این ساده ترین پیش شرط این کار هستش.
به عمل کار برآید . . . به سخندانی نیست . . .
دوست عزیز من نمیگم که هر کسی رو در گروه بزاریم
کسانی که می خوان اعلام آمادگی کنن و یک نفر مدیریت رو بر عهده بگیره .
مثلا 7 8 نفر بشن تیم ! سود هم بین این 7 8 نفر تقسیم میشه
می تونیم یک اسپانسر هم پیدا کنیم .
مطمعن باشید کسی هست که بخواد اسپانسر بشه .
reza_azizi2010
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 10:33 صبح
ببینید، شاید نشه در مورد بالا بودن درصدهای بازار به پلیس فتا شکایت کرد. اما اگه کار بجایی برسه که مجبور بشیم بقول معروف بزنیم زیر میز و همه چیز رو خراب کنیم ، میتونیم بریم از محتوای بازار شکایت کنیم. مثلا بازار داره بطور مداوم برای برنامه هایی مثل فیسبوک و اینجور برنامه ها که غیرقانونیه! آپدیت میزاره. کافیه واسه همین ازش شکایت کنیم. پلیس فتا هم سرش درد میکه واسه همچین شکایاتی . سایتش یکی دو روز فیلتر میشه و حساب کار دستش میاد.
البته این خبیث ترین روش مبارزه است!!!
mfaridi
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 11:14 صبح
فقط php نویس لازم داریم یکی بره php ردیف کنه بقیش خودمون جلو بریم
mfaridi
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 11:15 صبح
هر سیستم عاملی 3 نفر باشیم ردیفه سه تا اندروید و ویندوز فون و ایفون کاری هم به درامدش نداشته باشیم فعلا یه تیم بسازیم
Mehrnaz_k
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 12:14 عصر
ببینید، شاید نشه در مورد بالا بودن درصدهای بازار به پلیس فتا شکایت کرد. اما اگه کار بجایی برسه که مجبور بشیم بقول معروف بزنیم زیر میز و همه چیز رو خراب کنیم ، میتونیم بریم از محتوای بازار شکایت کنیم. مثلا بازار داره بطور مداوم برای برنامه هایی مثل فیسبوک و اینجور برنامه ها که غیرقانونیه! آپدیت میزاره. کافیه واسه همین ازش شکایت کنیم. پلیس فتا هم سرش درد میکه واسه همچین شکایاتی . سایتش یکی دو روز فیلتر میشه و حساب کار دستش میاد.
البته این خبیث ترین روش مبارزه است!!!
این دیگه چه کاریه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:متعجب: :متعجب:
alireza javakar
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 16:12 عصر
ببینید منم با زدن مارکت کاملا موافقم
ما خودمون یه گروه هستیم که سایت هم طراحی میکنیم
حتی ایده ای هم برای سایت دارم
میخوام درست مانند متروی 8.1 بزنیم
اگه طراح خواستین بگین
arvant
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 17:00 عصر
سلام بچه من جدیداَ یه مارکت پیدا کردم که با ایرانی ها مشکل نداره .
البته خودم برنامه نویس آندروید نیستم ولی معمولاَ دنبال این چیزا رو میگیرم
من شخصاَ بهشون ایمیل دادم و اعلام کردم که با ایرانی ها مشکل دارید یا نه که اونا هم اعلام کردن در صورتی که حساب پی پال بتونید دست و پا کنید ما با ایرانی جماعت مشکل نداریم .
البته هدف مارکتشون تبلت های اندرویدیه
http://www.appslib.com/
hamedjj
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 17:59 عصر
سلام بچه من جدیداَ یه مارکت پیدا کردم که با ایرانی ها مشکل نداره .
البته خودم برنامه نویس آندروید نیستم ولی معمولاَ دنبال این چیزا رو میگیرم
من شخصاَ بهشون ایمیل دادم و اعلام کردم که با ایرانی ها مشکل دارید یا نه که اونا هم اعلام کردن در صورتی که حساب پی پال بتونید دست و پا کنید ما با ایرانی جماعت مشکل نداریم .
البته هدف مارکتشون تبلت های اندرویدیه
http://www.appslib.com/
بابا دمت گرم
یه سرچ میزدی ، تو تاپیک مارکت های جهانی اندروید من نزدیک به 20 تا معرفی کردم که با ایران مشکلی ندارند
مشکل مارکت نیست
مشکل تحریمات بانکیه که نمیزاره بچه ها باهاشون کار کنند.
مشکل تحریمات بانکی هم حل شد که تو همون تاپیک آموزش دادم
http://barnamenevis.org/showthread.php?428588-%D9%85%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF
(http://barnamenevis.org/showthread.php?428588-%D9%85%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF)
sara_aryanfar
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 20:17 عصر
دوستان الان من می خوام تازه وارد بحث برنامه نویسی اندرو بشم اما این تاپیک رو خوندم یه موردی به ذهنم اومد دقیق در مورد بازار اطلاع ندارم هرچند اگه چهل درصد می گیره داره به برنامه نویسا ظلم می کنه مگه اونا اونجا چی کار می کنن که 40 درصد کار رو بگیرن
اما این مثله که دوستان بیان مارکت جدید بزنن یه مشکل اساسی داره خدا وکیلی چند درصد از برنامه نویسا که اینجا فعالن حاضرا صرفا مدت زمان کمی به درآمد کم قانع باشن و از مارکت جدید حمایت کنن تا جا بیفته باور کنید خیلی کم خیلی خیلی کم
hamedjj
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 20:23 عصر
اگه بچه ها گوگل پلی هم بسازند باز هم بچه ها برنامه هاشون را هم تو اون مارکت و هم تو بازار و هم تو همه مارکت ها قرار میدن
فرقی نمیکنه
davaran
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 22:53 عصر
سلام دوستان .. من می توانم پشتبانی یه مارکت جدید از نظر هزینه ها و کارای شرکت را انجام بدهم ... اگه یه تیم خوب باشه ساپورت مالی میکنم .. بگم البته .. ما یه تیم پتج نفره هستیم که یه کارخانه تولید رنگ داریم و الان به این نتیجه رسیدیم که روی اینده بازار نرم افزاری موبایل کار کنیم . .. و سرمایه گذاری کنیم .. حال دوستان پایه باشن در خدمتیم ..
alireza javakar
جمعه 01 فروردین 1393, 17:17 عصر
دوستان به حر حال ما حاضریم مارکت رو طراحی کنیم
sara_aryanfar
جمعه 01 فروردین 1393, 22:21 عصر
اساسا تفاوتی نمی کند یک تیم دیگر مارکت رو طراحی کند بلاخره اونا هم 40 درصد نگیرن 30 درصد می گیرن کاش یه کار مارکت انجمن مانندی به وجود بیاد که در اونجا هم برنامه نویسا کاراشون رو ارائه بدن و هم در بخش فروشش کاربران برنامه ها رو دریافت کنن اینطوری هم برنامه ها به خوبی بررسی میشن و هم دیگه بحث درصد و این حرفا از بین میره
darkenerboy
جمعه 01 فروردین 1393, 23:10 عصر
سلام
عید رو به همه تبریک میگم
بحث جالبی هستش
واقعا لذت بردم
اما
کلی کار و ایده هست واسه انجام دادن
مارکت زدن آخریشه
ببخشید صریح میگم با حداقل سواد میشه مارکت رو راه انداخت ولی به آخرش فکر کردید
فکر کنید افق دیدتون دوساله باشه !
هر ماه یکی، دو میلیون پول سرور
کلی پول نت واسه آنلاین بودن
حقوق تیم پشتیبانی و فنی
حقوق همون برنامه نویس ها (هوا که نمیخورن)
اگه دفتر بگیرید پول جا !!!
هزینه تبلیغات که فکرش رو نکن
و ... که همش رو برای دوسال حساب کنید و تازه این دو سوم پولی هستش که لازمه
از همه اینها بگذریم
زمانی که به درآمد برسید چند در صد میخواید ؟
فکر کردید 40 درصد بشه 30 درصد حدود 30 میلیون اختلاف درامد در هر ماه دارید ؟
آیا میتونید ؟؟؟
اون موقع هم به فکر برنامه نویس ها هستید؟
خیلی خوبه
اما اخرش رو ببینید بعد اقدام کنید
اما من یک پیشنهاد دارم
از همه اینها بهتر
همه برنامه نویس ها از بازار بکشن بیرون
سختیش دو ماهه
یک مارک دیگه بازار رو میگیره
و حساب کار هم میاد دستش که با برنامه نویس ها سرشاخ نشه
ولی هیچ کس پاییه نیست
اگه هم فکر میکنید این فقط حرفه
از قدیمیای فرم بپرسید
یک برنامه از من تو بازار نیست
وقتی دیدم رفتارش توهین آمیز هستش و توی کار های ما داره دخالت میکنه
تمام برنامه هامون رو ازش جمع کردیم
موفق، پیروز و سربلند باشید
hamedjj
جمعه 01 فروردین 1393, 23:13 عصر
چه 30% بگیره چه 40% خیلی خوبه
چون یه مارکت جهانی ایرانی داریم که میتونیم برنامه هامون را توش قرار بدیم که ایرانی ها و فارسی زبان هایی که در ایران نیستند و بتونند راحت برنامه های مارو خریداری کنند
کلا یه مارکت جهانی ایرانی داشته باشیم عالیه
.
.
.
کاش یه کار مارکت انجمن مانندی به وجود بیاد که در اونجا هم برنامه نویسا کاراشون رو ارائه بدن و هم در بخش فروشش کاربران برنامه ها رو دریافت کنن اینطوری هم برنامه ها به خوبی بررسی میشن و هم دیگه بحث درصد و این حرفا از بین میره
میشه یه مارکت زد و بچه ها خودشون برنامه هاشون را توش قرار بدهند و شماره حساب بیت کوین (که جهانیه و ایران توش تحریم نیست) قرار بدهند.
برنامه ای که پولی باشه اول باید توسط کاربر خریداری بشه بعد تست بشه پس نیاز به یه گروه برای سایت هست که برنامه ها را بررسی کنه.
هزینه سرور و مدیریت سایت را کی بپردازه؟؟
پس نیاز به این هست که برنامه نویس ها یه درصدی به سایت بپردازند.
پس شد همون مارکت خودمون
فقط میشه یه خورده درصد کمتر تعیید بشه : 30% - 25%
hamedjj
جمعه 01 فروردین 1393, 23:18 عصر
یک برنامه از من تو بازار نیست
وقتی دیدم رفتارش توهین آمیز هستش و توی کار های ما داره دخالت میکنه
تمام برنامه هامون رو ازش جمع کردیم
darkenerboy (http://barnamenevis.org/member.php?157652-darkenerboy) جان پس شما برنامه هاتون را تو چه مارکتی میزارین؟؟؟؟
تو کندو و مایکت ؟؟؟
یعنی یه برنامه مینویسی که 200 - 300 هزار تومن بگیری؟؟؟
یا برنامه های فارسی را بیخیال شدی و داری با مارکت های جهانی کار میکنی؟؟؟
sara_aryanfar
جمعه 01 فروردین 1393, 23:24 عصر
هزینه سرور و مدیریت سایت را کی بپردازه؟؟
خب به طور حتم میشه یه درصد خیلی کم برای هزینه های جاری تعیین کرد مثل حق عضویت از طرف دیگه سایتی با اون حجم بازدید مطمئن باشید اونقدر راه برای درآمد جانبی داره که نیاز به اون حق عضویت هم نیست الان همین سایت برنامه نویس رو در نظر بگیرین و درآمدش رو
darkenerboy
جمعه 01 فروردین 1393, 23:41 عصر
hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj) عزیز
کتابدار رویدا مال منه
حتی یکی از کتابهای ما هم توی بازار نیست
هزینه ی رویدا در مقایسه با یک مارکت چیزی نیست
اما ماهی بیش از سه میلیون هستش
با هزینه های شرکت در نمایشگاه تهران و مشهد و ...
ما از ابتدای تیر ماه 30 و خورده ای خرج کردیم
در حال حاضر ما داریم زیر ساخت هامون رو میسازیم و افق دیدمون هم 18 ماهه بوده
که براورد میکنیم بیش از 30 تومن دیگه لازم داشته باشیم
فروشی هم توی باقی مارکت ها نداریم
در حد ماهی 300 تومن در هر ما در کل مارکت ها :متعجب:
اما اگه بین غرورمون و بازار، بازار رو انتخاب میکردیم
الان من ناراضی بودم
با توجه به اینکه ما در ابتدای استارت پروژه در بازار طی 20 روز چهار تومن فروخته بودیم و فروش روزانه ی ما داشت بالا تر میرفت که ...
به هر حال اگه همه بیان بیرون و برنامه هاشون رو خارج کنن
میشه تعادل قدرت رو برقرار کرد
در حال حاضر هم کندو، مایکت و پلازا دوستهای نزدیک من هستن و باهاشون کار میکنم
یک ماهی هم میشه رفتیم ایران اپز اما زیاد گرم برخورد نمیکنن
فکر میکنن خبریه
بخدا :قهقهه:
hamedjj
جمعه 01 فروردین 1393, 23:44 عصر
خب به طور حتم میشه یه درصد خیلی کم برای هزینه های جاری تعیین کرد مثل حق عضویت از طرف دیگه سایتی با اون حجم بازدید مطمئن باشید اونقدر راه برای درآمد جانبی داره که نیاز به اون حق عضویت هم نیست الان همین سایت برنامه نویس رو در نظر بگیرین و درآمدش رو
اگه منظورت درآمد از طریق تبلیغات مطمئن باش که هیچ کس تو یه فروشگاه تبلیغات نمیزاره
یه جور گفتی سایتی با اون حجم که آدم فکر میکنه گوگل پلی راه انداخته.
نه بابا .... این سایت ها بازدیدشون خیلی کمه و اگه بخوان تبلیغات بگیرن پول سرورشون به زور درمیاد.
کسی هم که میخواد این سایت را پشتیبانی کنه و به صورت جهانی کار کنه باید 24 ساعته روش باشه که با این درآمد نمیشه.
در آخر هم بگم آدم یه همچین کاری را شروع میکنه که پول دربیاره، نه به خاطر اینکه برنامه نویسان چند درصد بیشتر دربیارند از جیب خودش بزنه و وقت خودشو تلف کنه
hamedjj
جمعه 01 فروردین 1393, 23:54 عصر
hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj) عزیز
کتابدار رویدا مال منه
حتی یکی از کتابهای ما هم توی بازار نیست
هزینه ی رویدا در مقایسه با یک مارکت چیزی نیست
اما ماهی بیش از سه میلیون هستش
با هزینه های شرکت در نمایشگاه تهران و مشهد و ...
ما از ابتدای تیر ماه 30 و خورده ای خرج کردیم
در حال حاضر ما داریم زیر ساخت هامون رو میسازیم و افق دیدمون هم 18 ماهه بوده
که براورد میکنیم بیش از 30 تومن دیگه لازم داشته باشیم
فروشی هم توی باقی مارکت ها نداریم
در حد ماهی 300 تومن در هر ما در کل مارکت ها :متعجب:
اما اگه بین غرورمون و بازار، بازار رو انتخاب میکردیم
الان من ناراضی بودم
با توجه به اینکه ما در ابتدای استارت پروژه در بازار طی 20 روز چهار تومن فروخته بودیم و فروش روزانه ی ما داشت بالا تر میرفت که ...
به هر حال اگه همه بیان بیرون و برنامه هاشون رو خارج کنن
میشه تعادل قدرت رو برقرار کرد
در حال حاضر هم کندو، مایکت و پلازا دوستهای نزدیک من هستن و باهاشون کار میکنم
یک ماهی هم میشه رفتیم ایران اپز اما زیاد گرم برخورد نمیکنن
فکر میکنن خبریه
بخدا :قهقهه:
آره یه بار گفته بودی کتابدار رویدا تو ساختی
میگم چقدر نام کاربریت آشناست
برنامه خیلی خوبیه
.
.
راستش من خودم تا حالا بازار به من گیری عجیب غریبی نداد که من غرورم از بین بره و همین چیزا
من راضیم ازش فقط درصدش را یکم پایین تر بیاره مثلا 35% خیلی بهتره.
در آخر هم بگم اگه من تو یه جای دیگه زندگی میکردم که اینجور قیمت ها دوبرابر نشه و آدم مشکل مالی براش پیش نیاد، چرا که نه...
منم برنامه هام را توش قرار نمیدادم تا آدم بشه
reza_azizi2010
شنبه 02 فروردین 1393, 10:58 صبح
بنظر من هم مارکت زدن آخرین راهه، ما همین الان کلی مارکت داریم و ماشاله سایتهای اندرویدی (اونایی که برنامه اندروید میزارن واسه دانلود) هم میخان مارکتهای خودشون رو راه بندازن. مهمترین چیز توی مارکت فراگیر شدنه ،که خیلی طول میکشه.
من با نظر دوستمون موافقم. برنامه نویسها یه مدت بازار رو تحریم کنن.
اصلا میتونیم کمپین راه بندازیم و امضا جمع کنیم. مخصوصا برنامه نویسهای حرفه ای و اونایی که فروش بالایی تو بازار دارن.
باید اطلاع رسانی کنیم. همین الان اکثر کاربران اصلا اطلاع ندارن بازار 40 درصد از کل پول رو کم میکنه، همه فکر میکنن پول مستقیم میره تو حساب برنامه نویس، مثلا طرف بمن ایمیل زده برو حسابتو چک کن الان برنامه تو خرید کردم!!! خیلی از کاربران عادی بازار هم باید ازین موضوع مطلع بشن. با کمک هم میتونیم برنامه نویسها رو حمایت کنیم.
دیگه در بدترین حالت اینه که بازار اهمیت نمیده، بعدش میریم سراغ راههای دیگه
sara_aryanfar
شنبه 02 فروردین 1393, 11:28 صبح
دوست من اولین راهی که هر کاربری ممکنه یک مارکت رو پیدا کنه گوگل هست مگه برنامه بازار جزو برنامه های پیشفرض موبایل ها هست که نشه رقابت کرد شما وقتی در کل کلمات مربوط یه اندروید در صدر گوگل باشی مطمئن باهش اونقدر بازدید خواهی داشت که صرف کنه
alireza javakar
شنبه 02 فروردین 1393, 12:17 عصر
به نظر من اگه مارکت طراحی نکنیم بیاین همگی بریم و توی مارکت جدید پارس هاب برنامه هامون رو منتشر کنیم هم خوب دانلود میشه اونجا و هم امکانات خوبی داره البته اگه همه ی برنامه نویسها از بازار دست بکشن
mfaridi
شنبه 02 فروردین 1393, 16:52 عصر
من موافقم من هیچوقت برنامه هام رو توی بازار نزاشتم چون به نظر من داره توهین به برنامه نویسا میکنه داره میگه ما خیلی سرتریم و هرچی ما بگیم همون
ParsHub
پنج شنبه 11 تیر 1394, 10:57 صبح
با سلام خدمت توسعه دهندگان و همکاران گرامی
شما می توانید از طریق تاپیک زیر مستقیم با مدیران پارس هاب در ارتباط باشید:
گپ و گفت دوستانه با مدیران پارس هاب (http://barnamenevis.org/showthread.php?498702-%DA%AF%D9%BE-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%87%D8%A7%D8%A8-ParsHub-Android-Market&highlight=%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3+%D9%87%D8%A7%D8 %A8)
سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.