ورود

View Full Version : راهنمایی در html5

masterhtml
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 18:13 عصر
سلام به همه ی دوستان.من یه مشکلی برام پیش اومده و بهتره بگم ابهام.مثلا فرض کنید یه قالب سه ستونه داریم با html5 طراحی می کنیم.به عنوان مثال بنده میام و سایدبار سمت چپ رو به این صورت تعریف می کنم.

<aside class="left-side"><section class="left-box"><h3 class="title">مطالب جدید</h3>مطلب اولمطلب دوم .....</section><section class="left-box"><h3 class="title">آخرین نظرها</h3>نظر اولنظر دوم.....</section><section class="left-box"><h3 class="title">آمار</h3>آمار اولآمار دوم.....</section></aside>

ولی یه ابهامی برام وجود داره بعضی از سایت های دیدم که به جای اینکه مثل کدهای بالا یک بار از aside استفاده کنند چندین بار استفاده کرده و section رو هم یکبار به کار بردن.مثلا کدهای بالا رو به صورت زیر در نظر بگیریم.

<section class="left-side"><aside class="left-box"><h3 class="title">مطالب جدید</h3>مطلب اولمطلب دوم .....</aside><aside class="left-box"><h3 class="title">آخرین نظرها</h3>نظر اولنظر دوم.....</aside><aside class="left-box"><h3 class="title">آمار</h3>آمار اولآمار دوم.....</aside></section>

خب الان کدوم درسته؟ فرقی داره؟ از نظر سئو ربطی داره؟ ممنون می شم راهنمایی کنید بدجور ذهنمو درگیر کرده هیچ جا هم درست حسابی مثال نزده که آدم خوب بفهمه.:ناراحت:

mahdavi1456
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 18:47 عصر
سلام
به سئو که ربطی نداره. بستگی به ساختار صفحه شما داره. Section رو هر جا که لازمه استفاده کنید. گوگل css رو نمی خونه ولی حجم Css براش مهمه. پس سعی کنید طوری ساختار رو بنویسید که کدنویسی کمتر بشه.

masterhtml
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 18:55 عصر
خب من بازم متوجه نشدم شما مثلا نمونه ی آنلاین اینو ببینید vivadl.com . سایدبار سمت راست و چپ رو با یک aside مشخص کرده و اون باکس های سایدبارها رو با section درنظر گرفته و ساخته یعنی همون طرح اول که در بالا گفتم حالا اگه من بیام همین طرح رو سایدبارهاشو با یک section مشخص کنم و باکس ها رو با aside درست کنم مشکلی داره؟؟(همون طرح دوم که در بالا گفتم)

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 19:46 عصر
section یعنی قسمت , بخش , برش , قطعه ... و اون داخل یه سایدبار و بخش بندی کرده . این کاملا واضح و مشخصه , چی شده که داری برعکسش و فکر می کنی ؟ کار مد نظر شما اصلا غیر منطقیه .

masterhtml
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 21:32 عصر
ممنون حالا یه سوال دیگه.مثلا باکس ها مطالب که وسط هستند تگ article رو باید بدون استایل به کار برد یا اگه تگ article رو براش کلاس در نظر بگریم و به عنوان بدنه ی پست ها در نظر بگیریم مشکلی داره؟

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 28 اسفند 1392, 21:53 عصر
نه هیچ مشکلی نداره . اینها تگ های معنایی هستند semantic tags و برای همین منظور به وجود اومدن .

camry7
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 16:33 عصر
دوست عزیز اگر با انگلیسی مشکلی نداری به لینک زیر یه نگاهی بنداز

http://www.hongkiat.com/blog/html5-section-article-elements/

cancerr
جمعه 01 فروردین 1393, 14:27 عصر
کی میگه گوگل CSS رو نمیخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخونه . خوبش میخونه ...ریسپانسیو کامل میخونه . درستی کد رو میخونه . حتی اگه h1 اویل خط html باشه ولی با css بندازید آخر ارزشش از بین میره .
گوگل دیگه کد نمی خونه . سایتو میبینه