View Full Version : دوستان از این ربان تو زمینه های استفاده میشه؟؟ دوست دارم وارد زمینه های عملیش بشم
pcb20parse
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 10:28 صبح
از این زبان تو چه زمینه هایی استفاده میشه؟
یا بهتر بگم، تو شکرتهایی که استخدام برنامه نویس c و c++ میزنن معمولا پروژهاشون در چه زمینه ای است.
به این زبان علاقه دارم. اما دنبال پیاده کردن و کاربردی کردن این زبان هستم
؟
darknes666
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 10:52 صبح
خیلی زمینه ها هست که ازش استفاده میشه.
فتوشاپ-مرورگر-سیستم عامل-موتور بازی-شبیه ساز-آنتی ویروس.....
این سوال یک مقدار بیمورد بود.
قبلش یک مقدار بگرد و اگر پس از صرف حد اقل 1 ساعت به جواب نرسیدی از یکی سوال کن.
قبلا بحث شده لینک زیرو ببین:
http://barnamenevis.org/showthread.php?339884-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-c
pcb20parse
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 16:19 عصر
ممنونم.
من از کجا باید بدونم سوالم قبلا تو سایت بحث شده یا نه؟
omid_kma
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 16:27 عصر
چیزایی مثل
ساخت بازی - آنتی ویروس - -کارهایی که جنبه علمی هم دارن مثل پردازش تصویر هوش مصنوعی - ساخت برنامه های cross platform (برای لینوکس مک ویندوز اندروید ویندوز فون و... ) بوسیله Qt - ارتباط مستقیم با سخت افزار و نوشتن کد های سطح پایین -ساخت سیستم عامل - نوشتن compiler , parser ,برنامه های سمت سروز که نیاز به performance بالا دارن,...
در کل تمام برنامه هایی که نیاز به استفاده حداکثری از منابع سیستم و سرعت بالا دارن یکی از انتخاب های اصلیشون ++c , c هستش.
pcb20parse
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 16:44 عصر
خیلی زمینه ها هست که ازش استفاده میشه.
فتوشاپ-مرورگر-سیستم عامل-موتور بازی-شبیه ساز-آنتی ویروس.....
این سوال یک مقدار بیمورد بود.
قبلش یک مقدار بگرد و اگر پس از صرف حد اقل 1 ساعت به جواب نرسیدی از یکی سوال کن.
قبلا بحث شده لینک زیرو ببین:
http://barnamenevis.org/showthread.php?339884-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-c
سوالم شاید برای شما بی مورد باشه اما همین که پست دیگه ای هست که مثل سوال منو پرسیده همین نشون میده زیاد بی معنی نبوده...
مطمئن باش سرچ کردم اما چون محدوده اطلاعاتی کم بود به چیزی که میخواستم نرسیدم
پروفایلتو خوندم... یکی از بهترین اصول خودم اینه که برای اینکه به هدفم برسم اول از صاحب نظر ها کمک بگیرم.چون سریع تر به هدفم نزدیکم میکنه{ سرعت یه پارامتر مهمه}
من جستجوم رو از همین جا شروع کردم. نمیدونستم باعث زحمت کسی میشه. چون فکر میکنم داوطلبانه جواب میدن
البته واقعا لطف میکنن
بهروز عباسی
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 21:42 عصر
نمیدونستم باعث زحمت کسی میشه. چون فکر میکنم داوطلبانه جواب میدن
داوطلبانه هست، ولی طبق قوانین سایت نباید تاپیک هایی با موضوعات تکراری ایجاد بشه!.
موفق باشید/.
قفل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.