ورود

View Full Version : سوال در مورد سامانه ارسال پیام کوتاه

myysl97
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 23:01 عصر
سلام
سال جدیدتون مبارک
دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن لطفا
یکی اینکه من دنبال سامانه ارسال پیام کوتاهی هستم که گزارش ارسال دقیق بده یعنی ببینیم که به چه شماره هایی پیام ارسال شده و دریافت کردن و چه شماره هایی اصلا دریافت نکردن

یکی این
یکی دیگه هم میخوام ببینم اون مسابقات پیامکی که برگزار میکنن مثلا هر اس ام اس 50 تومان چطوریه جریانش منو راهنمایی کنید
با تشکر

mfadak
پنج شنبه 29 اسفند 1392, 23:13 عصر
با سلام در مورد سوال دومی اون هزینه 50 تومانی به جیب اپراتورها میره اگه میخای با سامانه پیام کوتاه کار کنی باید خودت بازاریابی کنی مثلا 1000 تا پیام میخای به 1000 نفر بفرستی که هر پیام از 9 تا 15 تومان هزینه داره اگه برا شرکتی یا کسی بفرستی میتونی پیامی 50 یا اصلا خیلی بیشتر بگیری که منهای 15 یا همون 9 تومان باقی به جیب خودت میره

myysl97
جمعه 01 فروردین 1393, 08:51 صبح
با سلام در مورد سوال دومی اون هزینه 50 تومانی به جیب اپراتورها میره اگه میخای با سامانه پیام کوتاه کار کنی باید خودت بازاریابی کنی مثلا 1000 تا پیام میخای به 1000 نفر بفرستی که هر پیام از 9 تا 15 تومان هزینه داره اگه برا شرکتی یا کسی بفرستی میتونی پیامی 50 یا اصلا خیلی بیشتر بگیری که منهای 15 یا همون 9 تومان باقی به جیب خودت میره

ممنون از شما

حالا برای شروع کار به این سبک باید چیکار کنم؟! برنامه نویسی بلدم ولی اینکه از کجا شروع کنم رو بلد نیستم

Mask
جمعه 01 فروردین 1393, 13:11 عصر
همه پنلها روالشون یکیه.
1-اول بگید با چه زبانی کار میکنید.
2-پنل از جایی داری یا میخای تازه بگیری.
3-حواست باشه برا پنل نباید پول بدی. کلاه سرت نره. وب سرویس برای برنامه نویسان رایگان هست.
4- حواست باشه پنل رو رایگان بهت ندند و هزینه پیامک رو بالا بگیرند. قیمت نرم برای پیامک از 10.6 ریال هت تا 11 تومن.
موفق باشید.

myysl97
شنبه 02 فروردین 1393, 13:09 عصر
ممنون از شما
من با سی شارپ دات نت کار میکنم
پنل ندارم میخوام بگیرم فقط اگر پنلی میشناسید که گزارش تحویل هم میده برام خیلی مهمه که بدونم تحویل داده یا نه فقط گزارش ارسال نمیخوام گزارش تحویل هم لازم دارم

بابالنگ دراز
سه شنبه 05 فروردین 1393, 10:49 صبح
سلام من سامانه پیامکی 0098 فعال کردم هر پیام 14 تومان میگیره وبعدش که ارسال میکنم بعضی ها میکن به دستشون نرسیده درحالیکه خود سامانه گزارش میده به همه ارسال شده راهنمایی میکنید از چه سامانه ای استفاده کنم که ارزانتر وبهتر سرویس دهی کنه؟