PDA

View Full Version : سوال: ایجاد پست



ali.motevali67
شنبه 02 فروردین 1393, 00:27 صبح
چجوری میشه مقدارهایی که تو دیتابیس رو ذخیره کرد,سپس از دیتابیس تو یه برگه دیگه چاپ بشه؟(همون ارسال پست تو سی ام اس ها)

saeedvir
شنبه 02 فروردین 1393, 08:51 صبح
من متوجه نشدم ، مشکل شما خواندن اطلاعات از دیتابیس هست یا چاپ کردن اون ؟

elmatador
شنبه 02 فروردین 1393, 11:27 صبح
سلام
اگر درست متوجه شدم شما می خواید کدی بنویسید که اطلاعاتی که توسط یه فرم دیگه توی دیتابیس ذخیره شده رو توی یه فرم دیگه نشون بدید.
به فرض مثال شما چند فایل به این نام ها دارید
insert.php
edit.php
page.php
از insert می خواید اطلاعاتتون رو ذخیره کنید
از edit می خواید ویرایش کنید
و از page می خواید به یوزرتون نشون بدید
خوب در قدم اول شما باید یک کلاس و فانکشن بنویسید که متصل بشید به دیتابیس
در قدم دوم شما باید صحت اطلاعات برگشتی رو بررسی کنید.
در قدم سوم برای ذخیره سازی اطلاعاتی که از فرمتون داره برگشت داده می شه رو با دستورات sql ذخیره کنید
و در آخر یک کلاس و فانکشن برای echo دادن اون توی page.php بنویسید.
اگر متوجه نشدید کدش رو براتون بنویسم.

ali.motevali67
شنبه 02 فروردین 1393, 12:07 عصر
من با ریختن اطلاعات تو دیتابیس مشکلی ندارم.فقط چجوری میشه به محض ریختن اطلاعات تو دیتابیس تو صفحه دیگه چاپ بشه؟
فرض کنید یه برگه با نام admin دارم.و میخوام کاربر یه پستی که تو admin گذاشت تو index نمایش داده بشه؟همین:لبخندساده:
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:لبخندساده:

***BiDaK***
شنبه 02 فروردین 1393, 17:13 عصر
همون طور که دستور insert رو برای صفحه ی admin مینویسی برای ثبت اطلاعات برای صفحه ی index هم دستور select بنویس و با حلقه نتایج بدست اومده از کوئری رو چاپ کم.

elmatador
یک شنبه 03 فروردین 1393, 11:15 صبح
دقیقا یعنی شما جایی که می خواید اطلاعات رو نشون بدید
می تونید این طوری استفاده کنید
ما به فرض در نظر می گیرم که شما به دیتا بیس خودتون قبلا متصل شدید اسم تیبل news و کالمن news هست.کدش اینطوری می تونید بنویسید البته به صورت خیلی خیلی ساده.


<?php
connect();
$sql=mysql_query("select * from news");
$news=mysql_fetch_assoc($sql);
echo $news(['news'];
?>

Mohammadsgh
یک شنبه 03 فروردین 1393, 20:52 عصر
اگه چندتا پست باشه چی؟کاربر تو 5 دقیقه 10تا یا هر چند تا پست گذاشت.این روش که نمیشه.پس چجوری میشه؟

Mohammadsgh
دوشنبه 04 فروردین 1393, 20:49 عصر
دوستان میشه راهنمایی کنید؟منم به همچین مشکلی برخورد کردم .اگه میشه راهنمایی کنید:قلب:

فرزند کوروش
سه شنبه 05 فروردین 1393, 19:43 عصر
شما با یک بار سلکت میتونی n تعداد پست رو تو صفحه نشون بدی، نیاز نیست کار دیگه ای بکنی

mtareh
سه شنبه 05 فروردین 1393, 23:19 عصر
اگه چندتا پست باشه چی؟کاربر تو 5 دقیقه 10تا یا هر چند تا پست گذاشت.این روش که نمیشه.پس چجوری میشه؟

سلام همین امروز تو این زمینه کار میکردم که کد رو هم نوشتم برای این کار شما می بایست از حلقه استفاده کنید تا بتونه تا اخر پست ها بخونه و نمایش بده وگرنه در حالت ساده باید برا هر پست یه بار اینو کپی کنید
بفرمایید این کدش:


<?php
$con=mysql_connect('localhost','root','');
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_select_db('db2',$con);
$query="SELECT * FROM tbl_post";
$select=mysql_query($query);

while($row=mysql_fetch_array($select))
{
echo $row['post_id'];
echo ".";
echo "<b>".$row['post_title']."</b>";
echo "<hr>";
echo $row['post_content'];
echo "<br><br>";
}
?>