PDA

View Full Version : ایجاد منو در کلیک راست ویندوز برای برنامه



nasimsaba
دوشنبه 04 فروردین 1393, 16:32 عصر
سلام.من میخوام وقتی روی پوشه ها راست کلیک میکنم یک منویی داشته باشم اونجا که وقتی کاربر روش راست کلیک میکنه آدرس اون پوشه به برنامه من ارسال بشه و برنامه من هم باز بشه.مثلا مثل برنامه winrar

winner1
دوشنبه 04 فروردین 1393, 17:28 عصر
menu strip

omid nasri
دوشنبه 04 فروردین 1393, 23:42 عصر
باید وارد رجیستری بشی در این قسمت :

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\background\shell

در کلید شل یک کلید دیگه ی بسازید و مقدار default رو به ادری برنامه تغییر بدید . . .

Mousavmousab
دوشنبه 04 فروردین 1393, 23:52 عصر
توی Shell یک کلید به نام Default است.
نگفتین که ...
وقتی یک کلید دیگه ساختیم نام این کلید را چی بدیم؟

nasimsaba
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 08:37 صبح
omid nasri (http://barnamenevis.org/member.php?314072-omid-nasri) ممنون از جوابت.ولی اونجاکه منو رو درست می کنم وقتی روی پوشه ها توی ویندوز راست کلیک می کنم منوی من رو نشون نمیده.راستش من دقیقا میخوام منویی مثل منوی راست کلیک برنامه winrar میخوام که وقتی روی فایل ها راست کلیک میکنه یکسری منو رو وقتی روی پوشه ها راست کلیک میکنه یکسری منوی دیگه رو نشون میده.

amir200h
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 08:44 صبح
در آدرس زیر ایجاد کنید
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell

nasimsaba
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 08:49 صبح
اونجا درست میشه.فقط یک مشکلی داره اونم اینه که وقتی روی یک فایل راست کلیک میکنم و منوی خودم رو انتخاب میکنم میره برنامه من باز میشه.و آدرس فایل به برنامه من ارسال میشه و من ازش استفاده میکنم.ولی وقتی روی یک پوشه کلیک میکنم و منوی برنامه خودم رو انتخاب میکنم خطایی به اینصورت برام میاد

117302
آدرسی که میبینید آدرس پوشه ای هستش که روش کلیک شده

Mousavmousab
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 11:07 صبح
در آدرس زیر ایجاد کنید
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell

دوست عزیز می تونی چند تا عکس درست و حسابی بزاری تا ما متوجه بشیم باید چیکار کنیم؟

nasimsaba
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 18:21 عصر
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

omid nasri
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 21:46 عصر
ببین می تونی یک کار انجام بدی!!!!

وقتی تو ریجستری برنامه رو معرفی کردی ، و وقتی برنامه باز شد قبل ار اینکه برنامه باز بشه یک برنامه دیگه باز بشه و ادرس رو تو یک فایل ذخیره کنه حتی می تونی تو فرم لود یک قسمت برای این بگذاری ، بعد برنامه اصلی باز بشه و وقتی برنامه بار شد اون ادرس رو که تو فرم لود گرفتی و یا ادرسی که تو فایل ذخیره کردی به برنامه خودت بدی تا اجرا بشه متوجه نشدی بهم پخ بده . . .

omid8nasri@yahoo.com

amir200h
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 21:48 عصر
اونجا درست میشه.فقط یک مشکلی داره اونم اینه که وقتی روی یک فایل راست کلیک میکنم و منوی خودم رو انتخاب میکنم میره برنامه من باز میشه.و آدرس فایل به برنامه من ارسال میشه و من ازش استفاده میکنم.ولی وقتی روی یک پوشه کلیک میکنم و منوی برنامه خودم رو انتخاب میکنم خطایی به اینصورت برام میاد

117302
آدرسی که میبینید آدرس پوشه ای هستش که روش کلیک شده

خوب یه کلک بزن :لبخند:
کدتو تو try و catch بزار
وقتی روی فایل کلیک کردی میره تو try
وقتی روی فولدر کلیک کردی میره تو catch

nasimsaba
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 11:10 صبح
دوست عزیز اولا اینکه من میخوام وقتی روی پوشه هم راست کلیک میکنم آدرس پوشه به برنامه من ارسال بشه.
دوما هم اینکه این خطا از برنامه من نیست. و اصلا برنامه من اجرا نمیشه و مال ویندوزه

nasimsaba
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 11:12 صبح
ببین می تونی یک کار انجام بدی!!!!

وقتی تو ریجستری برنامه رو معرفی کردی ، و وقتی برنامه باز شد قبل ار اینکه برنامه باز بشه یک برنامه دیگه باز بشه و ادرس رو تو یک فایل ذخیره کنه حتی می تونی تو فرم لود یک قسمت برای این بگذاری ، بعد برنامه اصلی باز بشه و وقتی برنامه بار شد اون ادرس رو که تو فرم لود گرفتی و یا ادرسی که تو فایل ذخیره کردی به برنامه خودت بدی تا اجرا بشه متوجه نشدی بهم پخ بده . . .

omid8nasri@yahoo.com
خب دوست عزیز من اگه بتونم توی یک برنامه واسط آدرس پوشه رو بگیرم توی همون برنامه اصلی این کارو میکردم:متفکر: