PDA

View Full Version : رمز گزاری بانک اطلاعاتی



kurdboy2175
دوشنبه 04 فروردین 1393, 18:37 عصر
سلام دوستام چجوری برای بانک اطلاعاتیم رمز بزارم؟

Mousavmousab
سه شنبه 05 فروردین 1393, 00:21 صبح
سلام

همه چیز به روایت تصویر از شماره یک تا چهار :

117271

بعد از طی کردن این مراحل وقتی شما توی ویژوال استادیو دارین بانک را به برنامه معرفی می کنین بگین که می خواین رمز را وارد کنید ( باید رادیو باتن زیرین را انتخاب کنید) بعد نام کاربری و رمز عبوری را که توی بانک SQL دادین را اونجا وارد کنید.
موفق باشید.

Mahmoud.Afrad
سه شنبه 05 فروردین 1393, 02:35 صبح
Mousavmousab (http://barnamenevis.org/member.php?176004-Mousavmousab) با این کار برای اتصال به همان نمونه از sqlserver روی کامپیوتر خودتون نیاز به پسورد هست نه خود دیتابیس. با انتقال به سرور دیگه، دیتابیس کاملا در دسترس خواهد بود.

kurdboy2175
سه شنبه 05 فروردین 1393, 08:30 صبح
من میخوام وقتی که دیتابیس رو روی یک سیستم دیگه گذاشتم نتونن بهش دسترسی داشته باشن فقطاز طریق برنامه ای که براش تعریف کردم بتونن وارد اطلاعات دیتابیس شوند

barnamenevisjavan
سه شنبه 05 فروردین 1393, 09:02 صبح
نوع دیتابیس چیه؟
اگر اکسس هست که همونجا بگردی گزینه پسورد داره میتونی براش پسورد بزاری و توی کانکشن استرینگت پسورد رو بدی
اگرم sqlite هست با برنامه مخصوصش میتونی رمزگذاری کنی
sql هم به همین صورت

kurdboy2175
سه شنبه 05 فروردین 1393, 09:09 صبح
از sql server استفاده میکنم
میتونید راهکارش رو برام بگید ازتون ممنون میشم

kurdboy2175
سه شنبه 05 فروردین 1393, 15:20 عصر
کسی نبود که کمک کنه؟

Mousavmousab
سه شنبه 05 فروردین 1393, 20:51 عصر
Mousavmousab (http://barnamenevis.org/member.php?176004-Mousavmousab) با این کار برای اتصال به همان نمونه از sqlserver روی کامپیوتر خودتون نیاز به پسورد هست نه خود دیتابیس. با انتقال به سرور دیگه، دیتابیس کاملا در دسترس خواهد بود.




Mahmoud.Afrad (http://barnamenevis.org/member.php?71297-Mahmoud-Afrad) ببخشید من اصلاٌ حواسم نبود.

دوست عزیز kurdboy2175 (http://barnamenevis.org/member.php?286076-kurdboy2175) من دقیقاٌ الان یادم نیست و خودم هم استفاده نکردم ولی 100% مطمئنم که SQL Server این قابلیت را داره که کارش Encode و Decode کردن اطلاعات است.



اسمش یادم نیست ، خودم هم استفاده نکردم . اگر بری توی سایت www.nikamooz.com (http://www.nikamooz.com) یک ویدئو هست که این مورد را توضیح داده. با مثال هم توضیح داده
من قبلاٌ دیدم. پس خیالت جم باشه فقط باید بگردی.
یادم نیست که این Video از نوع فروشی است یا از نوع رایگان ولی 100% اونجا توضیح داده
موفق باشی

kurdboy2175
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 09:02 صبح
Mahmoud.Afrad (http://barnamenevis.org/member.php?71297-Mahmoud-Afrad) ببخشید من اصلاٌ حواسم نبود.

دوست عزیز kurdboy2175 (http://barnamenevis.org/member.php?286076-kurdboy2175) من دقیقاٌ الان یادم نیست و خودم هم استفاده نکردم ولی 100% مطمئنم که SQL Server این قابلیت را داره که کارش Encode و Decode کردن اطلاعات است.



اسمش یادم نیست ، خودم هم استفاده نکردم . اگر بری توی سایت www.nikamooz.com (http://www.nikamooz.com) یک ویدئو هست که این مورد را توضیح داده. با مثال هم توضیح داده
من قبلاٌ دیدم. پس خیالت جم باشه فقط باید بگردی.
یادم نیست که این Video از نوع فروشی است یا از نوع رایگان ولی 100% اونجا توضیح داده
موفق باشی
مرسی داداش خیی ازت ممنونم

Mousavmousab
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 10:34 صبح
فدات بشم ، وظیفه است.

kurdboy2175
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 11:02 صبح
داداش خودت فیلم آموزشی نداری بزاری تا آپلود کنید اخه اون سایت پولیه
اگه میتونی این ایدی رو اد کن تا تو یاهو با هم حرف بزنیم
kurdboy2175@yahoo.com

Mousavmousab
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 11:41 صبح
دداش ، من هم این چیزی را که گفتم (تئوری الان بلد نیستم) و هم اینکه این ترن 24 واحد درس دارم اصلاٌ وقت ندارم. فقط سر نخ بهت دادم.
در ضمن اون سایته واقعاٌ پولی که در قبال کارش میگیره خیلی کم می گیره.
یک سایت واقعاٌ عالی است.
در ضمن اگه شما عضو بشی تمام فایل های دیگهش را هم دانلود می کنی. به نظرم به نفعت است.
حالا با هم بعداٌ چت می کنیم. من فکر کنم شما را Add کردم.

kurdboy2175
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 12:11 عصر
[QUOTE=Mousavmousab;1995225]دداش ، من هم این چیزی را که گفتم (تئوری الان بلد نیستم) و هم اینکه این ترن 24 واحد درس دارم اصلاٌ وقت ندارم. فقط سر نخ بهت دادم.
در ضمن اون سایته واقعاٌ پولی که در قبال کارش میگیره خیلی کم می گیره.
یک سایت واقعاٌ عالی است.
در ضمن اگه شما عضو بشی تمام فایل های دیگهش را هم دانلود می کنی. به نظرم به نفعت است.
حالا با هم بعداٌ چت می کنیم. من فکر کنم شما را Add کردم.[/QUOTE
باشه داداش هر وقت تونستی من رو خطم با هام حرف میزنیم