View Full Version : سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی وب سایت
Fr33Fr33
سه شنبه 05 فروردین 1393, 10:06 صبح
با سلام . . .
دوستان میدونم این سوال کلیشه ای و قدیمی شده دیگه . . .
اما به نظر دوستان و اساتید بهترین زبان برای طراحی وب سایت چیه؟؟؟
آیا طراحی یک وب سایت با استفاده از کدنویسی بهتره یا با استفاده از سایت سازها؟؟؟
زبان برنامه نویسی برای وب سایت که طی چند سال آینده از دور خارج نشه چیه؟؟؟
md3848
سه شنبه 05 فروردین 1393, 18:12 عصر
دو تا رو فول شو(ظروری)
html---css
(اگه خواستی) برو زیری رو هم یا بگیر--ظروری نیست ولی خیلی میتونه کمکت کنه--البته بد استفاده کنی تنبلت میکنه(حتما دو تا بالایی رو یاد بگیر بعد بیا سراغ این)
Dreamweaver
بعد برو php یا asp رو یاد بگیر(ظروری)---تو اینترنت جست و جو کن ببین کدوم بدردت میخوره--هر کدوم مزایا و معایبی دارن----(تا اونجایی که من میدونم این کدا رو سرور اجرا میشه)
بعد (اگه خواستی) برو جاوا اسکریپت رو یاد بگیر(تا اونجایی که میدونم کد هاش رو کامپیوتر بازدید کننده اجرا میشه)
تو بعضی سایت ها آموزش ساخت قالب دارن برو سراغشون------->>->>>بعد قالب هر سایتی رو که خواستی ببین چه جوری نوشته شده یا اصلا چند تا قالب آماده دانلود کن و ببین کداش چه جوریه(تو هر دو مورد ابتدا سراغ ساده هاش برو)
یه سری نرم افزار هم هستن که میشه بدون استفاده از زبون برنامه نویسی قالب سایت رو ساخت من خودم یکی دوتاش رو امتحان کردم زیاد جالب نیست--نمیگم بده ولی قالبش...-تازه دستت هم زیاد باز نیست(البته این ویژگی که گفتم تو یه نرم افزار قالب ساز هستش---از بقیشون اطلاع ندارم)
viiictor
سه شنبه 05 فروردین 1393, 19:28 عصر
با عرض پوزش خدمت اساتید
در صورتی که بخواهید سایت های استاتیک و یا سایت های Single Page طراحی کنید (طراحی قالب Html )
نیاز های اصلی شما : HTML + CSS
نیاز های جانبی : Java script - jQueriy
در صورتی که میخواهید قالب های CMS ها رو طراحی کنید یا در اونها تغییرات ایجاد کنید هم این ها رو نیاز خواهید داشت
بعد از فرا گیری HTML + CSS میتونید از سایت هایی مانند میهن اسکریپت چند قالب html دانلود کنید و در اونها تغییرات ایجاد کنید و کد ها رو برای روان شدن در کدنویسی مطالعه کنید
بنده یک مقاله نسبتا کاربردی در این ضمینه توی سایتم قرار دادم برای جلو گیری از تبلیغ در صورت تمایل بگید تا براتون توی پیام خصوصی لینک دانلود رو بفرستم
mtareh
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 01:42 صبح
با اجازه بزرگان
از نظر من کیفیت طراحی قالب مستقیم با html - css خوب نیستش و پیشنهاد میکنم با فتوشاپ فایل psd رو طراحی کنید بعد تبدیل کنید به کد html
Fr33Fr33
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 10:49 صبح
دو تا رو فول شو(ظروری)
html---css
(اگه خواستی) برو زیری رو هم یا بگیر--ظروری نیست ولی خیلی میتونه کمکت کنه--البته بد استفاده کنی تنبلت میکنه(حتما دو تا بالایی رو یاد بگیر بعد بیا سراغ این)
Dreamweaver
بعد برو php یا asp رو یاد بگیر(ظروری)---تو اینترنت جست و جو کن ببین کدوم بدردت میخوره--هر کدوم مزایا و معایبی دارن----(تا اونجایی که من میدونم این کدا رو سرور اجرا میشه)
بعد (اگه خواستی) برو جاوا اسکریپت رو یاد بگیر(تا اونجایی که میدونم کد هاش رو کامپیوتر بازدید کننده اجرا میشه)
تو بعضی سایت ها آموزش ساخت قالب دارن برو سراغشون------->>->>>بعد قالب هر سایتی رو که خواستی ببین چه جوری نوشته شده یا اصلا چند تا قالب آماده دانلود کن و ببین کداش چه جوریه(تو هر دو مورد ابتدا سراغ ساده هاش برو)
یه سری نرم افزار هم هستن که میشه بدون استفاده از زبون برنامه نویسی قالب سایت رو ساخت من خودم یکی دوتاش رو امتحان کردم زیاد جالب نیست--نمیگم بده ولی قالبش...-تازه دستت هم زیاد باز نیست(البته این ویژگی که گفتم تو یه نرم افزار قالب ساز هستش---از بقیشون اطلاع ندارم)
با تشکر از راهنمائیهاتون . . .
ممکنه برای html و css یه رفرنس فارسی خوب پیشنهاد بدید ( ترجیحا اگه ebook باشه بهتره )
mtareh
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 13:27 عصر
با تشکر از راهنمائیهاتون . . .
ممکنه برای html و css یه رفرنس فارسی خوب پیشنهاد بدید ( ترجیحا اگه ebook باشه بهتره )
از نظر من
html.ir
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.