Omid707
سه شنبه 05 فروردین 1393, 11:25 صبح
genymotion رو نصب کردم و سخت افزار مجازی رو هم واسش دان کردم بدرستی اجرا شد. بعد پلاگین اکلیپس رو نصب کردم الان دیگه جنی موشن شبیه سازی رو اجرا نمیکنه فقط اون پانل میاد. با virtualbox هم تست کردم نشد البته اون زمانی هم که جنی موشن شبیه سازی میکرد ویرچوال باکس فقط یه صفحه سیاه کنسول نشون میداد شنیده بودم کار با این شبیه ساز مشکله نه تا این حد که اولین بار اجرا بشه و بعد اینطوری.!
اروری هم که میده اینه
117273
برنامه نویسی اندروید واقعا خیلی دنگ و فنگ داره کلی خرت و پرت دانلود کردم بعد نصب اونا هم کلی پلاگین دان کردند از همه بدتر شبیه ساز خود گوگل مضخرفه اینقدر کند که هرکی ندونه فکر میکنه داره انیمیشن رندر میکنه.
VMware یه شبیه ساز بی نظیر بود لینوکس فدورا، اوبونتو و xp رو باهاش اجرا کردم کمی کند بود ولی نه در حدی که آزار دهنده باشه و کار با اون هم خیلی ساده بود کسی از این شبیه ساز تونسته استفاده کنه؟ واسه اندروید البته
اروری هم که میده اینه
117273
برنامه نویسی اندروید واقعا خیلی دنگ و فنگ داره کلی خرت و پرت دانلود کردم بعد نصب اونا هم کلی پلاگین دان کردند از همه بدتر شبیه ساز خود گوگل مضخرفه اینقدر کند که هرکی ندونه فکر میکنه داره انیمیشن رندر میکنه.
VMware یه شبیه ساز بی نظیر بود لینوکس فدورا، اوبونتو و xp رو باهاش اجرا کردم کمی کند بود ولی نه در حدی که آزار دهنده باشه و کار با اون هم خیلی ساده بود کسی از این شبیه ساز تونسته استفاده کنه؟ واسه اندروید البته