View Full Version : سوال: دانلود ویژوال استودیو 2013 کامل
alimooghashang
سه شنبه 05 فروردین 1393, 18:08 عصر
سلام
من یه نسخه از ویژوال استودیو 2013 ultimate رو نصب کردم ولی فقط زبان c# رو داره
کامل هم نصب کردم
کدوم نسخه رو دانلود و نصب کنم که همه ی زبان ها رو داشته باشه
vb و c++ و f# و ....
لینک دانلودشم اگه دارین بدید
ممنون
منصور بزرگمهر
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 05:06 صبح
دیدم دوست عزیز در امضای خود یک جمله زیبا نوشته بودی. از آن خوشم آمد. ولی یک کلام از بنده حقیر کوچکتر از خود بشنو، که هیچ وقت نرم افزار غیر قانونی در کامپیوتر خود نصب و استفاده نکن. شما می دانی که می توانی نسخه Express ویژوال استودیو را نصب کنی که نسخه رایگان می باشد و برای دانشجویان و نسخه آموزشی است. ولی نسخه Ultimate آن نسخه فوق العاده گران قیمت آن می باشد، حدود 13000 هزار دلار که شما یا سایر دوستان دارید بنوعی آنرا می دزدند از ماکروسافت و مال دزدی و عمل دزدی عمل دزد است و بسیار مذموم و بسیار ب و ناپسندد. بنظر بنده حقیر دزدی دزدی است و بسیار مذموم. ما که به دین و اسلام و قیامت و از همه مهمتر به منطق اعتقاد داریم، پس دزدی عمل نادرست و بی منطقی است. از این کار جداً پرهیز کنیم، و دیگران را نیز بدین امر تشویق نمائیم. شما که نماینده تولید کننده نرم افزار در کشور هستید، باید خود ترویج دهنده این موضوع باشید، تا دیگران نیز از نرم افزار شما و یا سایر بزرگان سو استفاده نکنند، و کلاً فرهنگ نرم افزار قانونی در این کشور رایج شود و خود ما که نماینده این صنعت می باشیم استفاده ببریم و علاقمندی به تولید نرم افزار در کشورزیاد شود.
از طرف دیگر قیمت نرم افزار برنامه نویسی ویژوال استودیو Professional بسیار ارزان می باشد، و برای همین امور در سطح متوسط یا پائین (سطوح ما و نه سطوح برنامه وسیع در حد سازمانهای بزرگ و بسیار وسیع دولتی یا جهانی) مناسب و ساخته شده است. قیمت ورژن فوق الذکر حدود 300 دلار آمریکا می باشد، که برای کاربر معمولی یا یک شرکت معمولی برنامه نویسی در ایران نیز قیمت ارزان و قیمت قابل دسترسی است. آن حدود 1،000،000 تومان ایران که یا ما از جیب می دهیم، و یا برای یک شرکت برنامه نویسی حقوق یک ماه کارمند برنامه نویس است. پس ایشان براحتی و باید این خرج را بکند تا نرم افزار قانونی و عیر دزدی (عمل دزدی دزدی است - من معتقدم) داشته باشند، و آنرا بین شما تقسیم کنند. ابتدا سطح Ultimate ابزار تست و برنامه نویسی فراونی در کنار دارد، که ما برنامه نویسان متوسط یا بعضاً مبتدی بدانها (یا حتی شرکتهای معمولی یا حتی بزرگ برنامه نویسی) نیاز نداریم، و بنده که 14 سال تجربه برنامه نویسی در امور مختلف و در ایران و آمریکا و کانادا را دارم، تقریباً هیچ وقت نشده از سایر ابزار فوق الذکر استفاده ببرم، و هر آنچه در کتابهای فنی چه در ایران و چه در آمریکا و کانادا توضیح داده اند در همین ورژنها Express و یا Professional (تقریباً همیشه در همان نسخه Express نیز می بینیم) قابل اجرا و قابل بررسی بوده است و این دو ورژن نیز کاملاً کامل و یکی از آنها رایگان می باشد. پس از این عمل زشت که سریع نسخه گران قیمت و متاسفانه شاید دزدی آن استفاده ببریم عملی بسیار نادرست و مذموم می باشد. با اندکی پول یا استفاده از نسخه رایگان همان جواب را می گیریم. ممکن است بعضی امور در نسخه رایگان یا حتی Professional آن ممکن است ممکن نباشد، و آن زمان باید شما از کسانی که نسخه های بالاتر را دارند (بصورت قانونی) چند روزی سیستم و یا منابع انها را اجاره کنیم، ولی از عمل دزدی جداً پرهیز کنیم. ما در کانادا و امریکا همین کار را می کنیم (یا یکی فقط نسخه گران قیمت برای امور خاص و باقی نسخه ارزان قیمت برای امور جاری می خریدیم و یا مثل توضیح بالا با اجاره منابع قانونی دیگران کار خود را راه می انداختیم) و از خریدهای گران قیمت جداً پرهیز می کنیم. امتیاز دیگر خرید نسخه های بالا این است برای خرید نسخه های جدید تر در سالهای بعد ما پول کمتری پرداخت می کنیم، چون شرکتهای تولید کننده نرم افزار فوق الذکر پول به مراتب کمتری برای Upgrade ورژن قدیمی تر می گیرند، پس ما دوباره پول کمتری می دهیم.
دو راه حل دیگری نیز برای حل مشکل بالا داریم.
اول ماکروسافت معمولاً برنامه های زیادی را بصورت رایگان برای دانشجویان و دانش آموزان در وب سایت خود قرار می دهد. همین حالا ورژن Professional ویژوال استودیو 2013 در وب سایت ایشان بصورت رایگان است. آنها معمولاً به خیلی دانشگاه ها (حتی دانشگاه های خارجی و حتی ایرانی) سرویس رایگان خود را می دهند. شما کافی است یک ایمیل معتبر از دانشگاه خود داشته باشید (حتی دانشگاه های ایرانی و دانشگاه آزاد - از مدیر مسئول دانشگاه خود این ایمیل را درخواست نمائید)، پس از ثبت نام و درخواست سایت ماکروسافت، شما می توانید از نسخه ویژوال استودیو 2013 Professional و ویندوز سرور 2012 64 بیت (بیشتر از 1500 دلار) و SQL Srerver 2012 عادی (نه R2) که بسیار گران نیز می باشد به شما رایگان می دهد. کلیه نرم افزار های فوق نوع تجاری و نه نوع سبک شده رایگان ان است. شما نسخه قانونی با تمام پشتیبانی کامل از ماکروسافت دارید. توانائی Upgarde به نسخه های سالهای بعد را ارزانتر تهیه می کنید. به سرویسهای دیگر ماکروسافت مثل MSDN و سایر انجمنها و کلوپها دسترسی دارید. با برنامه نویسان دیگر در خارج در ارتباط مستقیم هستید که زمینه کاریابی شما در خارج مهیا می شود. با برنامه نویسان خبره و تراز اول در تماس هستید. از همه مهمتر نسخه قانونی و غیر دزدی دارید که گناه دزدی را رفع رجوع کرده اید. بسیار مهم است. شما ویندوز سرور 2012 نسخه کامل و درست انرا دارید (دسترسی به چندین ورژن بسیار گران آن تواماً دارید و همه آنها). این برنامه عامل بسیار جالب و بروز و کارآمد می باش. آخرین نسخه های سرور قدرتمند ویندوز سرور. همینطور آخرین نسخه های کاملاً تجاری و کامل SQL Server 2012 که بسیار می ارزد و کامل می باشد.
راه حل دوم. از وب سایتهای مثل Ebay (یا سایر وب سایتهای مشابه) شماره سریال ورژنهای قدیمی برنامه های مختلف را بخرید. به این شماره CD Key ها OEM نیز می گویند، معمولاً قیمت بسیار ارزانی دارند، و با چند ده دلار می توانید نسخه روز اول گران ان را به یک دهم قیمت بخرید. یک ما باز معمولاً به آخرین نسخه به روز آن نیاز نداریم، نسخه قدیمی نیز کار ما را راه می اندازد. در مورد SQL Server که این موضوع کاملاً صدق دارد. نسخه 2005 آن همانقدر قوی است که نسخه 2012 آن قوی است. سایر محصولات نیز مشابه است. من نسخه آفیس 2000 خود را با روش فوق حدود 15 دلار 4 یا 5 سال پیش خریداری کردم، که بسیاز خوشحال می باشم(به دلیل آنکه نه تنها قانونی است، بلکه از محصولات خراب و مسخره آفیس 2007 و به بالا راحت شدم که با حذف منو و فقط گذاشتن تول بار کلی آفیس را بی آبرو و داغان کرده است. هر استفاده کننده حرفه ای و قدیمی کامپیوتر این را می داند.). اگر مشکل پرداخت کارت پول دارید، بگردید فامیلی یا دوستی و یا روشهای دیگر در سطح بانکهای ایرانی و یا جامعه وجود دارد که پول را از طریق کارت پول (شاید کارت پول خود) بدهید.
در آخر برای برنامه ایگران قیمت نیز معمولاً جانشینهای ارزان قیمت و یا حتی رایگان وجود دارد. برای مثال برای همین آفیس شما می توانید از نسخه برنامه OpenOffice استفاده کنید، که نسخه کاملاً کاملی نظیر آفیس می باشد، ولی کاملاً نیز رایگان است. فرمتهای آفیس در Word و Excel را بخوبی ساپورت می کند، و به همان خوبی آفیس می باشد (حتی بعضاً بهتر - چه کسی می داند - ولی برنامه کاملی است- آنرا دانلود کنید).
بهرحال لطفاً از این عمل زشت که در کشورهای مثل ایران باب شده است، جداً پرهیز کنید. دزدی دزدی است، مربوط به هر دینی، و دین ما بیشترین توصیه را برای دوری از آن کرده و گناه نابخشودنی. حتی از خواندن کتابهای PDF دانلودی جداً پرهیز کنید (نوع انگلیسی موجود برای فروش فقط). همیشه کتب فراوانی بصورت رایگان توسط شرکتهای بزرگ مثل ماکروسافت (با فرمت و پسوند CHM که نوعی فایل راهنما است در همان نسخه پیدا می کنید) یا اوراکل حجم زیادی کتاب PDF رایگان دارد، و یا کد خود را با جستجو در اینترنت بیابید، و یا کتاب فارسی بخرید، و جالبتر اینجاست ما تعداد زیادی کتب برنامه نویسی به زبان فارسی در اینترنت داریم، که حجمهای بالای چند صد تا هزار صفحه در اینترنت دارند (من کتابهای برای C# و یا ASP.Net به فارسی با ورژن فوق الذکر دارم، که رایگان می باشد) که شما با سرچ در اینترنت (یا همین وب سایت خودمان) می توانید پیدا کنید، و یا من برای شما بفرستم. در وب سایتAmazon قسمت Kindle شما به فرمت Kindle می توانید کتابهای فراوانی را به رایگان مشاهده کنید (فقط آنلاین بخوانید). کتابخانه های و سایتهای بیشماری در دنیا کتابهای خود را به طریق مختلف در دسترس می گذارند. بگذارید داستان اولین بار که کتاب و بعد نرم افزار قانونی که خدا کمکم کرد دانلود بنمایم برای شما تعریف نمایم، که چگونه خدا مرا کمک و راهنمائی کرد و پس از ان من فقط کتاب و نرم افزار قانونی دارم. برای اولین بار در سال 2010 بود که من خواستم کتابی در مورد ASP.Net آنلاین بخرم. بعد از سرچ در اینترنت به سایت Amazon منتقل شدم. آنجا برای اولین بار نام خود را ثبت نام کردم. بعد این سایت 30 دلار گیفت کارت (کارت هدیه خرید) به من داد که از وب سایت انها خرید کنم. کتاب فوق الذکر را 26 دلار خریدم، و 4 دلار باقی ماند که بعد آن را چیز دیگری خریدم. پس حسابی حال کردم. تو نیز می توانی که وب سایت فوق بروی. آنجا ثبت نام کنی. آنها به ادرس تو (بهتر است یک آدرس فامیل یا دوست خود را به انها بدهی، چون ایران بهر حال مشکل دارد)، و ایشان سپس کارت پول ویزا یا مستر کارت هدیه را به شما پست کند. خوشبختانه این کارت در عین حال یک Credit Card نیز می باشد، و شما می توانی پول در ان واریز و مانده خود را به روز کنی. پس بدین شکل یک کارت ویزا یا مستر کرت بین المللی نیز داری؛ که در کل جهان می توانی خرید کنی (بر خلاف کارت پول ایران که فقط نوع شتاب است، و فقط در ایران اعتبار دارد). س می بینی اعتماد به خدا و استفاده از روش درست، درجا خداوند کمک تو می کند، و حتی به تو رایگان کتاب با پول رایگان باقی ماندهمی دهد، که دورود بی پایان بر ایشان.
روشهای دیگر نیز وجود دارد که اگر تحقیق کنی بدان می رسی. بهرحال دزدی عمل زشت و ناپسندی است، و بسیار مضر. به ضرر ما و دیگران است. کار غیر اسلامی و غیر انسانی است. از آن جداً پرهیز کنید. اگر سئوالی دارید، همین جا از من بپرسید، من در زمان مناسب بدان پاسخ می دهم. من بعضاً مشغول هستمف ولی در اوقات فراغت جوابگو هستم. سئوالی می باشد مردد نباشید. بپرسید. خوشحال می شوم بدان پاسخ دهم.
متشکرم - بزرگمهر -
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.