View Full Version : راهنمایی در تعیین جهت آموختن جاوا
[younes]
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 01:24 صبح
سلام دوستان
حدود هشت ماهی هست که دارم با جاوا کار میکنم حالا احساس میکنم عاشق جاوا شدم کار کردن باهاش خیلی لذت بخشه و تصمیم دارم خیلی عمیق و جدی یادش بگیرم و هر شاخه ای که بهش مرتبط میشه رو دنبال کنم و در نظر دارم به مدت پنج سال روزی 3 ساعت جاوا کار کنم قفط توی تعیین مسیر برای خودم یه کم مشکل دارم این که بعد از java SE باید چی یاد بگیرم؟ چه کتابی بخونم ؟وکلا تعیین مسیر
لطفا منو راهنمایی کنید!
cups_of_java
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 13:12 عصر
زاهنمایی کردن یه نفر و مشخص کردن مسیر کار سختیه برای دیگران. این رو بهتر از هر کسی خود اون فرد هست که می تونه انحام بده....
اما به طور کلی شما JavaSE و مفاهیم جاوایی رو که خوب یاد گرفتی باید مفاهیم پیشرفته برنامه نویسی رو هم بدونی مثل کار با Threadها و هندل کردن خطاها به طور پیشرفته، استفاده از annotationها و ...
کتاب Thinking In Java از آقای Bruce Eckel خیلی کمکت می کنه که اگه میشگتی توی همین انجمن هم همین حرف ها رو پیدا میکردی.
چند تا پروژه متن باز موجود معروف رو پیدا کن و نگاهشون کن... سعی کن کار کردن با Maven , .... رو یاد بگیری.
بعد کم کم می تونی بری به سمت برنامه نویسی موبایل یا برنامه نویسی وب... بسته به علاقت یا پروژه پیش روت یا ... و کم کم با Java EE آشنا شو...
vahid-p
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 15:44 عصر
سعی کن کار کردن با Maven
میشه در مورد این یه خورده توضیح بدین؟ فکر میکردم یکی از فریم ورک های JavaEE هست.
cups_of_java
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 17:31 عصر
Maven یه ابزار هستش که تو توسعه و پکیچ کردن پروزه های جاوا کمک می کنه شما رو تا به روش های استانداردی این کارها رو انجام بدید. در واقع نسل بعد Ant هستش. قدیم Ant خیلی بیشتر استفاده میشد. این ابزار ها برای مراحل build و کنترل وابستگی ها و کتابخانه های استفاده شده تو یه پروژه جاوا و پکیچ کردن و ... استفاده میشن و هیچ ربطی به JavaEE ندارن. این ابزار برای یه پروژه ساده جاوا هم می تونن استفاده شن.
mz70_z
سه شنبه 19 فروردین 1393, 14:49 عصر
سلام .
این سایت هم اطلاعات جالب و پایه ای از جاوا در اختیارتون قرار داده که میتونید ازش استفاده کنید.
http://www.hastiproject.com/?p=135
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.