ورود

View Full Version : سوال: تبدیل psd به html

mtareh
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 01:38 صبح
سلام دوستان برنامه ای میخواستم تا فایل psd خودم رو به html تبدیل کنیم

mehbod.rayaneh
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 02:27 صبح
درود
سال نو مبارک
notepad++ ... Dreamweaver ...
البته در هر صورت باید ب html , css در صورت لزوم ب js یا jquery هم مسلط باشید!
پیروز باشید!

md3848
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 06:11 صبح
کلا حدف از ساخت قالب تو فوتوشاپ چیه؟
مگه ما دوباره تو دریم ویور قالب رو نمیسازیم پس دیگه چه نیازی با فوتوشاپ هستش؟(طرح اولیه قالب رو هم روی کاغذ میکشیم)

omidparkour
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 09:53 صبح
کلا حدف از ساخت قالب تو فوتوشاپ چیه؟
مگه ما دوباره تو دریم ویور قالب رو نمیسازیم پس دیگه چه نیازی با فوتوشاپ هستش؟(طرح اولیه قالب رو هم روی کاغذ میکشیم)
سلام
از نظر خب وقتی شما طرح اولیه ی سایتتون رو تو فتوشاپ طراحی میکنید موقع تبدیل به html و css تمامی اندازه ها و مکان های قرار گیری اجزا رو میدونین و دچار سرگیجه نمیشین و نیازی نیست که برای قرار دادن یک منو 1 ساعت فکر کنید چون در PSD که طراحی کردین همه چی مشخص هست.همچنین داشتن طرح اولیه باعث سرعت بخشی به کار میشه.
ضمنا تو فتوشاپ شما میتونید افکت هایی که به یک لایه دادین رو به کلیک راست بر روی اون لایه کد CSS اون رو بگیرین :لبخند:

ehsanes
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 10:51 صبح
سلام دوستان برنامه ای میخواستم تا فایل psd خودم رو به html تبدیل کنیم

سلام>
با نرم افزار فقط میشه عکس به قسمت های کوچیکتر تقسیم کرد در فتوشاپ html - export خروجی بگیری اما همه رو به table تبدیل میکنه نیازه که خودشما با div جایگزین کنید برای تبدیل psdبه css هم این فیلم نگاه کنید
تبدیل psd به css (http://www.daneshjooyar.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-psd-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-html-css%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84-3/)

viiictor
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:18 عصر
نرم افزاری که بشه صرفا فایل PSD بهش بدیم و HTML - CSS تحویل بگیریم نیست !
همشون نیاز به دانش این دو زبان و دیگر زبان های وابسته دارد!
فایل PSD طراحی شده رو قطعه قطعه کنید و از یک ویرایشگر متن (پیشنهاد بنده : HTMLPad) استفاده کنید برای کدنویسی
دانش html مبتدی هم داشته باشید میتونید این کار رو انجام بدید.
اینم یک آموزش که به دردتون میخوره :
در این آموزش فصل دوم به بعد مربوط به تکه تکه کردن و کدنویسی هست! و فصل اول طراحی در فتوشاپ
[آموزش] طراحی قالب html + css از ابتدا (http://forum.iranian-group.ir/thread62.html)

satrap92
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 00:07 صبح
برای طراحی قالب تا زمانی که حرفه ای نشی باید حتما توی فتوشاپ بسازی و بعدا کد کنی. حرفه ای تر که شدی اگه کل کار توسعه رو تک نفره انجام میدی می تونی جاهایی که نیاز داری رو فقط با فتوشاپ بزنی که البته میگم وقتی که چندین کار با فتوشاپ انجام دادی و کاملا حرفه ای شدی. برای تبدیل هم باید html، css و به نظر من Jquery رو کاملا مسلط باشی و تیکه تیکه و با کمک تقسیم تصاویر کار کد کردن و توسعه رو انجام بدی

refugee
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 15:26 عصر
با سلام ؛

همیشه در طراحی ها از رنگ ها استفاده نمیشه . گاهی نیازه ( البته همیشه ) تا از تصاویر و گرافیک هم استفاده کنیم در قالب ها پس در اینصورت برای خلق تصاویر به فتوشاپ نیاز داریم .
از طرفی قبل از کار کد نویسی مجبوریم برای اینکه نمای کلی از سایت و دیدگاه مشتری نسبت به قالب داشته باشیم باید طرح اولیه سایت را به ایشون نشون بدیم تا مشتری از اهداف و نمای سایت اطلاع پیدا کنه . و اگر جایی را مشکل داشت با توجه به سلیقه مشتری تغییرات بدیم . (‌این دقیقا برعکس کاری است که شما بخواهید کد نویسی کنید اماده که شد مشتری بگه من خوشم نیامد و مجبورید تا همه تغییرات را دوباره انجام بدین و اینطوری یک قالب دوباره میسازی )

پس ما همیشه قبل از کد نویسی نیاز به طراحی و قالب (پی اس دی ) داریم . در نهایت تبدیل به کد نویسی .

درضمن برای تبدیل گرافیک به کد نویسی شما باید خودتان طبق علمی که از html css javascript jquery و .. دارید میتوانید توسط حتی نوت پد ویندوز این کار را انجام بدین .

md3848
جمعه 08 فروردین 1393, 13:00 عصر
با css و html بدنه سایت رو میسازیم با php پویاش میکنیم حالا جاوا اسکریپت و جی کوئری کارشون چیه؟؟ (فقط این رو میدونم که php رو سرور اجرا میشه و جاوا اسکریپت رو کامپیوتر بازدید کننده)
سایت هایی که من رفتم میگن از این دو تا استفاده نکنید که....
منم سراغشون نرفتم که یادشون بگیرم ممنون میشم یکی توضیح بده کار این دو تا رو و این که چه دلیلی وجود داره که ما رو قانع کنه از این دو تا استفاده کنیم

refugee
جمعه 08 فروردین 1393, 15:13 عصر
با css و html بدنه سایت رو میسازیم با php پویاش میکنیم حالا جاوا اسکریپت و جی کوئری کارشون چیه؟؟ (فقط این رو میدونم که php رو سرور اجرا میشه و جاوا اسکریپت رو کامپیوتر بازدید کننده)
سایت هایی که من رفتم میگن از این دو تا استفاده نکنید که....
منم سراغشون نرفتم که یادشون بگیرم ممنون میشم یکی توضیح بده کار این دو تا رو و این که چه دلیلی وجود داره که ما رو قانع کنه از این دو تا استفاده کنیم
:متفکر: اینا رو کی بهتون گفته ؟

یه سوال اینا چه ربطی داشت به این تایپیک ؟

و جواب سوال شما :

php : یک زبان ابر متن سمت سرور است که قابلیت ذخیره در دیتابیس را دارا است .
javascript : یک زبان اسکریپت نویسی سمت کلاینت ( کامپیوتر شخص ) است که قابلیت متحرک سازی اشیا رو دارد ولی فقط توانایی خواندن را دارا میباشد و نمیتوان توسط این زبان چیزی رو داخل دیتابیس یا فایل نوشت . ( و اینم بخاطر امنیت است . چون سمت کلاینت است اگه قابلیت write رو میداشت میتوانست برنامه نویس توسط این زبان توی کامپیوتر شما شل اپلود کنه و چیزی رو ارسال و دریافت کنه , مثل کوکی مرورگر )

میتونید توسط موتور جستجوی گوگل بیشتر اطلاعات کسب کنید .

mehdytux
شنبه 09 فروردین 1393, 01:50 صبح
دوست عزیز تا زمانی که با زبان های css و html و javascript و همچنین یکی از کتابخانه های جاوا اسکریپت ( مانند jquery ) تسلط پیدا نکردین دنبال تبدیل فایل psd به html نرین. برای یادگیری مسیر درست رو انتخاب کنید و سعی به میانبر زدن نداشته باشید و در نهایت این رو بدونید که ابزار مهم نیست بلکه این علم و تجربه شما هست که به شما کمک می کنه.

mtareh
شنبه 09 فروردین 1393, 13:20 عصر
ممنون از جواب های خیلی خوبتون من برا یه کاری نیاز به نرم افزار به تبدیل دارم اگه میشه نرم افزار معرفی کنید با تشکر

irwebdesign
شنبه 09 فروردین 1393, 14:44 عصر
هیچ نرم افزاری برای تبدیل Psd به Html وجود نداره.
البته برخلاف بعضی از دوستان همیشه سعی کنید اول کار رو تو فتوشاپ طراحی کنید چون در فتوشاپ یه صفحه خالی دارید و میتویند هر چی رو توش بزارید.بعد میرید سراغ کدها
مخصوصا تو طراحی های FLAT Design و فریم ورک bootstrap که بنده استفاده می کنم

mtareh
شنبه 09 فروردین 1393, 17:54 عصر
هیچ نرم افزاری برای تبدیل Psd به Html وجود نداره.
البته برخلاف بعضی از دوستان همیشه سعی کنید اول کار رو تو فتوشاپ طراحی کنید چون در فتوشاپ یه صفحه خالی دارید و میتویند هر چی رو توش بزارید.بعد میرید سراغ کدها
مخصوصا تو طراحی های FLAT Design و فریم ورک bootstrap که بنده استفاده می کنم

خوب حداقل اموزش خوبی برا تبدیل دستی دارید؟
بله من خودم هم به این جور کار معتقدم در ضمن از نظر من کیفیت طراحی در فتوشاپ از طراحی با کد اولیه بالاتره