ورود

View Full Version : فرمول برای گزارشی از اعداد یک ستون با تعداد تکرارشان



سپینود
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 09:47 صبح
با سلام
منظورم این است که همان طور که عمل فیلتر کردن لیستی از داده های بدون تکرار را می اورد من میخواهم در ستون دیگر این گزارش فیلتر کپی بشه .یعنی میخوام لیست فیلتر شده را در یک ستون داشته باشم تا تعداد تکرار هر کدوم رو جلوش بنویسم .
گزارشی از یک لیست اعداد بده با تعداد تکرارشون
توضیح بیشتر:
نمونه رااتچ کردم

amp_1356
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 12:18 عصر
شما می خواید این کار رو توی اکسل انجام بدید یا اکسس؟

سپینود
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 10:17 صبح
اکسل میخ.تم لطفا راهنماییم کنید

amp_1356
دوشنبه 25 فروردین 1393, 10:39 صبح
سلام
من زیاد با اکسل کار نکردم ولی می تونید همین کار رو با اکسس انجام بدید. به این صورت که فایل اکسل رو داخل اکسس بریزید و بعد از انجام عملیات یه خروجی به اکسل بگیرید. اگر خواسته باشید از این روش استفاده کنید بگید تا بیشتر توضیح بدم.

سپینود
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 09:03 صبح
بله ممنون میشم توضیح دهید

amp_1356
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 13:03 عصر
بله خواهش میکنم
یه فایل ضمیمه کردم ملاحظه کنید. داخل جدول یه سری عدد وارد شده و داخل کوئری هم یه ستون عددها رو نشون می ده و ستون دوم تعداد تکرار اونها. خیلی ساده است. می تونید فایلتون رو داخل اکسس import کنید و بعد کوئری رو Export کنید به اکسل.
البته می تونید برنامه رو طوری تنظیم کنید که همیشه از یه فایل اکسل اطلاعات رو بخونه و خروجی هم به اکسل به شما بده فقط با فشردن یک دکمه.
موفق باشید
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=b68aa6c5a2c56f1b28a0494ce3fd3fd1

Nazir Ahmad
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 14:34 عصر
با سلام
منظورم این است که همان طور که عمل فیلتر کردن لیستی از داده های بدون تکرار را می اورد من میخواهم در ستون دیگر این گزارش فیلتر کپی بشه .یعنی میخوام لیست فیلتر شده را در یک ستون داشته باشم تا تعداد تکرار هر کدوم رو جلوش بنویسم .
گزارشی از یک لیست اعداد بده با تعداد تکرارشون
توضیح بیشتر:
نمونه رااتچ کردم

سلام دوست عزیز
البته اینجا تالار اکسسه اما برای رقع مشکل ....
فایل نمونه رو یه نیگا بنداز

یا حق

سپینود
شنبه 30 فروردین 1393, 14:20 عصر
مرسی فایل اکسس عالی بود فقط خواهشا فیلد ADDرا برام دوتا کنید و همچنین تعداد تکرارشون تو کوئری رو .. هر کاری کردم هی اشتباه شد.یعنی دو تا ستون تو تیبل داشته باشم که تو کوئری دو تا فیلد گزارش تعداد تکرارشونو بده .
راستش یه خواهش دیگه ام دارم من در واقع می خوام دو تا ستونو باهم مقایسه کنم یعنی مثلا توی ستون اول چندتا 1 دارم و با ستون دوم که چند تا 1 داره مقایسه کنه و بعد بگه نامساوی