PDA

View Full Version : تغییر PHP جهان پی



ai2009
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 09:42 صبح
سلام به همه دوستان من مي خواستم فايل php جهان پي رو توري تغيير بدم که وقتي کاربر باز مي گرده توي همون ديتابيس به جاي وارد کردن status=1 مبلغ رو در تيبل ديگري به نام account_data در column dp وارد کنه اگه کمک کنيد ممنون مي شم مرسي
چاکر شما ai2009

<?php if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

class Welcome extends CI_Controller {


public function index()
{
$this->output->enable_profiler(false);
if( ! empty($_POST['price']) and $_POST['price']>=100 and is_numeric($_POST['price']))
{
$data = array(
'au'=>str_replace('.','_temp_',microtime(true)-1300000000) ,
'price'=> (int) $_POST['price'] ,
'description'=> strip_tags($_POST['desc']) ,
'name'=> strip_tags($_POST['name']) ,
'phone'=> strip_tags($_POST['mob']) ,
'email'=> strip_tags($_POST['email']) ,
'time'=> time(),
'status'=> 0 ,
);
$this->db->insert('order', $data);

unset($data['description'] , $data['name'] , $data['phone'] , $data['email'] );
$query = $this->db->get_where('order', $data, 1)->row();
//print_r($query->id);

$client = new SoapClient("http://www.jahanpay.com/webservice?wsdl");
$api = $this->config->item('jahanpay_api') ;
$amount = $data['price'] ; //Tooman
$callbackUrl = site_url('welcome/back/'.$data['time']);
$orderId = $query->id;
$txt = urlencode("تراکنش از آسان پرداز - شماره {$query->id}");
$res = $client->requestpayment($api , $amount , $callbackUrl , $orderId , $txt);

$this->db->where('id', $query->id);
$this->db->update('order', array('au'=>$res));
header("location: http://www.jahanpay.com/pay_invoice/{$res}");
die;
}
$this->load->view('welcome_message');
}

function back($time = 0)
{
$time = (int) $time;
$au = strip_tags($_GET['au']) ;
$id = (int) $_GET['order_id'];
$data = array(
'time'=>$time ,
'id'=>$id ,
'status'=> 0 ,
);
$query = $this->db->get_where('order', $data, 1)->row();
$out = array();
if(empty($query))
$out['status']=0;
elseif($au != $query->au)
$out['status'] =0;
else
{
$client = new SoapClient("http://www.jahanpay.com/webservice?wsdl");
$result = $client->verification($this->config->item('jahanpay_api') ,$query->price,$_GET["au"]);
if( ! empty($result) and $result==1)
{
$out['status'] =1;
$this->db->where('id', $id);
$this->db->update('order', array('status'=>1));
}
else
{
$out['status'] =0;
}
}

//print_r($out);
$this->load->view('back',$out);



}


}


/* End of file welcome.php */
/* Location: ./application/controllers/welcome.php */

از پشتيباني پرسيدم گفتن که بايد اين فايل رو edit کنم

us1234
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 15:47 عصر
این ماژول چه اسکریپتی است که با CodeIgniter ساخته شده است ؟

بعد از این خط :


$this->db->update('order', array('status'=>1));

این خط را اضافه نمایید :





$this->db->insert('table',array('val'=>$query->price));



مشکل داشتید با من در ارتباط باشید .

ai2009
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 20:18 عصر
سلام ممنون که جواب داديد ولي مخواستم با توجه به ايميل جست و جو کنه ممنون مي شم اگه بگيد يعني ايميلي که وارد کرده رو توي تيبل ديگه سرچ کنه و وقتي پيدا کرد عدد price رو واردش کنه ممنون