ورود

View Full Version : سوال: نرم افزار اکانتینگ isp

akbar8298
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 12:59 عصر
سلام خدمت دوستان خوب برنامه نویس

یه سوال داشتم. لطفا جواب هایی مانند "دنبالش نرو"، " نمیشه"، "سخته" و امثال اینها ندین

نرم افزار های اکانتینگ isp چطور کار میکنند. چطور میزان حجم رو از کاربر کم می کنند؟ روی چه بستری دارند کار می کنند.

و اینکه چطور میشه یه چنین نرم افزاری نوشت. زبانش مهم نیست من 17 تا زبان تسلط دارم.

متاسفانه هنوز اطلاعاتی در این رابطه ندارم که اصلا این نرم افزار چی هستش.

متشکرم

Mask
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 14:08 عصر
از این سوالتون کامل میشه متوجه شد ، با تسلطی که بر روی زبانهای برنامه نویسی دارید ، در قسمت شبکه ضعیف هستید.
برنامه های اکانتینگ ISP ها و یا شرکت و یا دانشگاهها ، میتونند شامل برنامه های زیر باشند:
Nttac+ , IBSng , Sib , Userman , ...
این برنامه ها به عنوان ردیوس سرور عمل کرده و کلیه گزارشات مربوط به کاربران رو مدیریت میکنند.
در مورد پروتکل ردیوس میتونید به RFC های موجود مراجعه کنید.
برای آشنایی میتونید برنامه Nttac رو بر روی ویندوز نصب کنید و با قسمتهای موجود آشنا بشید.
برای نوشتن برنامه های ردیوس سرور نیاز به آشنایی کامل با پروتکلهای UDP , Tcp , tacacs , radius هستید.
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر ، فایلهای راهنمای Nttac که در همین سایت هست رو گرفته و مطالعه کنید.
موفق باشید.

viiictor
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 15:56 عصر
سلام دوست عزیز
شما حتما یه سرور مجازی با اتصال به IBSng تهیه کن و از اون ایده بگیر برای نوشتن سیستم اکانتینگ خودت !
قبلا برای اکانتینگ سرویس های ف...یل/تر شک//ن ازش استفاده کردم !
به نظر من یه سیستم کاملا بی نقص و عالی هست که تعدادی از ISP های ایران هم برای مدیریت اکانت ها ازش استفاده میکنن از جمله اینترنت پیشگامان کویر (نام سابق : آشنا)

akbar8298
جمعه 08 فروردین 1393, 09:44 صبح
از این سوالتون کامل میشه متوجه شد ، با تسلطی که بر روی زبانهای برنامه نویسی دارید ، در قسمت شبکه ضعیف هستید.
برنامه های اکانتینگ ISP ها و یا شرکت و یا دانشگاهها ، میتونند شامل برنامه های زیر باشند:
Nttac+ , IBSng , Sib , Userman , ...
این برنامه ها به عنوان ردیوس سرور عمل کرده و کلیه گزارشات مربوط به کاربران رو مدیریت میکنند.
در مورد پروتکل ردیوس میتونید به RFC های موجود مراجعه کنید.
برای آشنایی میتونید برنامه Nttac رو بر روی ویندوز نصب کنید و با قسمتهای موجود آشنا بشید.
برای نوشتن برنامه های ردیوس سرور نیاز به آشنایی کامل با پروتکلهای UDP , Tcp , tacacs , radius هستید.
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر ، فایلهای راهنمای Nttac که در همین سایت هست رو گرفته و مطالعه کنید.
موفق باشید.

از جوابتون ممنونم.

برنامه سیب ایرانی هست؟ خودش ردیوس سرور هست؟ با چی نوشته شده؟ بر ای چند تا کاربر جوابگو هست؟
ببخشید سوالام زیاد شد.

mehrzad007
جمعه 08 فروردین 1393, 14:08 عصر
رادیوس سرور ها چندان نرم افزار های پیجیده ای نیستند . در حقیقت یه نرم افزار حسابداری مشابه نرم افزار های معمولیه ! با این تفاوت که ورودی خروجی اش توسط یه نرم افزار دیگه تامین میشه ! مهمترین قسمت برنامه هم ارتباط بین رادیوس سرور و نس سرور هست . نحوه ارتباط هم توی rfc 2865 , 2866 تشزیح شده .

برای بررسی پارامتر ها اطلاعاتی و نحوه ذخیره سازی میتونید از نرم افزار های ان تی تک و فری رادیوس استفاده کنید . (دومی اپن سورسه ) . نرم افزار های وطنی مثل سیب و ای بی اس هم ظاهرا بر پایه همین هستند ! البته مدرکی برای اثباتش ندارم !!!!
البته برای بررسی و شروع کار اصلا پیشنهاد نمیشه اونا رو بررسی کنید ! هر دو طراحی بدی دارند ! دیتابیسشون جای کار داره و ... مخصوصا سیب ! دلیلش هم اینه که اومدن هی بهش گزینه و فیلد و ... اضافه کردند . مواردی که اصلا توی طراحی اولیه نبوده !
بهترین نرم افزار از نظر طراحی و برنامه نویسی به نظر من همون ان تی تکه . ....

بر ای چند تا کاربر جوابگو هست؟
این مورد اصلا ربطی به برنامه شما نداره ! در صورتی که نس سرور ظرفیت داشته باشه و بانک اطلاعاتی درست طراحی شده باشه و سرور به اندازه کافی قوی باشه و ... نرم افزار شما برای هزاران کاربر هم به خوبی کار خواهد کرد .

پیشنهاد می کنم اگر مصر هستید به نوشتن این برنامه قبلش در مورد شبکه مطالعه کنید . از ظواهر قضیه بر می اد که شما برنامه نویس هستید و با شبکه آشنایی ندارید . یه ان تی تک نصب کنید اونو به نس مثل میکروتیک ویندوز یا امثالهم وصل کنید بعدپارامتر هایی که لازمه رو چک کنید و ...

joker
شنبه 09 فروردین 1393, 08:41 صبح
طفا جواب هایی مانند "دنبالش نرو"، " نمیشه"، "سخته" و امثال اینها ندین
دقیقا همینه ، دنبالش نرو چون وقتی نرم افزارهای آماده و رایگان(برای ایران) موجود هست که هیچی هم کم نداره (مثل nttacplus) دوباره نوشتنش یعنی اختراع مجدد چرخ ، صرف زمان و هزینه تولید نابجا.
اگرهم بخوای بنویسی اون rfc که دوستمون نوشته را بخون ،خودت بیخیالش میشی از ادامه وقتی ساختار پکتهای ras را ببینی.

زبانش مهم نیست من 17 تا زبان تسلط دارم.
میشه لیست کنی این 17 تا را ؟ :)

Ali_OOIIOO
دوشنبه 19 خرداد 1393, 13:00 عصر
سلام دوستان
استاد من یه تحقیق به من داده در مورد ساخت اکانتینگ در نرم افزار سیب و من چیزی از این نرم افزار نمیدونم. اگر میشه به من کمک کنید.
با تشکر