ورود

View Full Version : سوال: پیغام خطا موقع بازکدن VB

Juventus FC
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:31 عصر
سلام

من سابق بر این روی ویندوز XP با VB6 برنامه مینوشتم ، اما خب تکنولوژی پیشرفت میکنه و دیگه نمیشه با ویندوز XP کار کرد ، الآن نسخه Enterprise برنامه VB6 دانلود و نصب کردم که ظاهرا جدید هم هست ماله 3 4 سال اخیر حداقل ، پس از نصب این Error ظاهر میشه :

http://www.shiaupload.ir/images/35099733523214999963.jpg

این و که Okey میکنم دیگه مشکلی نیست ، اما من سابق بر این یک برنامه نوشته بودم الآن میخوام اجزاش بکنم یکی از ocx ها رو نمیشناسه ، البته با اوکی کردنش مشکل حل میشه اما قادر به لود کردنش نیست !

http://www.shiaupload.ir/images/94191098873578022993.jpg

برای رفع این دو مشکل اساتید من باید چه کار کنم؟

Mani_rf
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 23:10 عصر
آخرین نسخه VB6 برای سال 1998 یعنی 16 سال گذشته است. بهتره حالا که میخوای به روز باشی از Vb.Net 2013 استفاده کنی. امکاناتش هم خیلی بهتر و کد نویسی درون اون هم خیلی راحت تر شده.

Juventus FC
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 14:39 عصر
آخرین نسخه VB6 برای سال 1998 یعنی 16 سال گذشته است. بهتره حالا که میخوای به روز باشی از Vb.Net 2013 استفاده کنی. امکاناتش هم خیلی بهتر و کد نویسی درون اون هم خیلی راحت تر شده.

خب من VB6 خیلی خوب بلدم ! و برای پروژم هم به گروه اعلام کردم با این زبان برنامه مینویسم ! vb.net 2013 نه وقت یادگرفتنش و دارم نه وقت اینکه دوباره زبان برنامه نویسی عوض کنم شورا تشکیل بشه این زبان و برای نوشتن برنامه تایید کنند !

اگر جواب سوال من و بدید خیلی ممنون میشم.

mehran901
جمعه 08 فروردین 1393, 01:43 صبح
منم ی زمونی این مشکلو داشتم الان هرچی فکر میکنم چطوری حلش کردم یادم نمییاد :( ی run as admin باید بزنی کلا برا اجرا شدن ویبی 6 تو سون حواست باشه ...

setroyd
جمعه 08 فروردین 1393, 07:05 صبح
همون ocx رو رجیستر کن که خطا داده .

AbbasVB
جمعه 08 فروردین 1393, 11:41 صبح
با عرض سلام و تبریک نوروز
این مشکل برای من مواقعی پیش میاد که یه پروژه رو دانلود می کنم یا از کسی می گیرم
توی اون پروژه آدرس کامپوننت هایی که استفاده شده ذخیره شده و توی سیستم همچین آدرسی نیست
شما توی اون پیغام Yes رو بزن
بعد از منوی Project >Refrences رو انتخاب کن یه پنجره جدید میاد
بعد تیک او کامپوننت رو بردار و روی دکمه Ok کلیک کن
بعد دوباره به همون مسیر برو و کامپوننت رو از آدرسی که مطمئنی که هست انتخاب کن بروژه رو ذخیره کن و مجددا باز کن
اگه این کار رو انجام بدی به احتمال بسیار زیاد مشکل حل می شود ولی باید اشیاء ایجاد با اون OCX رو که به پیکچر باکس تبدیل شده ر پاک کنی و از نو ایجاد کنی

پیغام اول هم مربوط به افزونه Visual Component Manager هستش که از منوی Add-Inc >Add-Inc Manager رو انتخاب کن بعد از پنجره باز شده گزینه Visual Component Manager 6.0 رو انتخاب کنید و همه تیک های اون کنار(Load Behavior) رو بردارید
موفق باشید

Juventus FC
جمعه 08 فروردین 1393, 16:04 عصر
نه آخه من این برنامه رو برای پروژه کاردانیم نوشتم ماله آذر 90 میشه و اون موقع هم تو ویندوز XP نوشتم برای همین پیغام خطا میداد ! ولی آقا دمت گرم کارایی که گفتی کردم حل شد ! :قلب:

program2vb
جمعه 08 فروردین 1393, 17:25 عصر
سلام . همه مشکل شما با این روش حل میشه .

موفق و پیروز باشید در پناه خدا . یاعلی