PDA

View Full Version : سوال: اتچ و دیتچ دیتابیس



hamid_73
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:12 عصر
سلام
دوستان من اسکیوال سرور 2008 رو سیستمم نصبه بعد وقتی که یه دیتابیس میسازی و اونو دیتچ می کنی و میبریش تو برنامت استفاده کنی اسکیوال سرور هی اونو اتچ می کنه نمیزاره که تو برنامه استفاده کنی هر بارم که دیتچش می کنی یه بار که برنامه رو ران کردی دفعه بعدی برنامت ارور میده میگه این دیتا بیس یه جا دیگه بازه و دوباره مجبور میشم که دیتابیسو دیتچ کنم .چکار کنم اینجوری نشه

sohil_ww
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:21 عصر
سئوالو نفهمیدم اصلا

hamid_73
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:27 عصر
هیچی داداش اسکیوال خودش اتوماتیک دیتابیسا رو اتچ میکنه
نمیزاره تو ویژوال ازشون استفاده کنم

sohil_ww
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:32 عصر
خوب برای استفاده شما باید کانکت شن استرینگ بسازی خوب اگه اتچ نباشه که نمی شه ؟!

hamid_73
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 16:46 عصر
اسکیواله خوده ویژوال نمیگم
یه اسکیوال جدا نصبه رو سیستمم اون هی دیتابیسا رو اتچ می کنه
اصن منم مشکلی ندارم که اتچ کنه
خوده ویژوال نمیزاره دیگه دیتا ست بسازم هی می گه دیتابیست با یکی دیگه برنامه بازه

kurdboy2175
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 18:42 عصر
شما باید اول چک کنید ببینید که بانک اطلاعاتیتون اتیچ شده یا نه اگه اتیپ نشده بود اون موقع اتیچ کنید
شما با هر با بخ.اهی بانکت رو اتیچ کنی صد در صد ارور میده