ورود

View Full Version : معایت و مزایای استفاده از پلاگین ها

مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 19:34 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
یک سوال برام مطرح شده و میخوان نظر دوستان رو هم بدونم . در مورد استفاده از پلاگین های جی کوئری برام سوال پیش اومده که استفاده از اونا بهتره یا اینکه خودمون کارها رو انجام بدیم.
درسته که بحث اختراع چرخ همیشه مطرح بوده اما میخوام بدونم مثلا کاهش حجم فایلی که خودم بنویسم بیشتر مهمه یا ... یا معایب و مزایای دیگه که استفاده از پلاگین ها داره
ممنون میشم که دوستان همراهی کنن بنده رو
با تشکر

ravand
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 21:21 عصر
کلاً خود جی کوئری یکی از مزایاش اینه که با مرورگرها سازگار تره. ولی این پلاگین ها یه مشکلی داره که یه کم سنگین تره . یعنی مدت زمان بارگذاریش بیشتره.ولی خوبیش اینه که کار ما رو توی کدنویسی راحت تر میکنه.

مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 23:08 عصر
کلاً خود جی کوئری یکی از مزایاش اینه که با مرورگرها سازگار تره. ولی این پلاگین ها یه مشکلی داره که یه کم سنگین تره . یعنی مدت زمان بارگذاریش بیشتره.ولی خوبیش اینه که کار ما رو توی کدنویسی راحت تر میکنه.
بله سنگین بودن یکی از نکات مهمیه که من به همین دلیل معمولا از پلاگین ها استفاده نمیکنم. الان هدفم اینه که بفمم چقدر این موضوع مهمه .

mRizvandi
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 00:21 صبح
بستگی به حجم صفحه داره، یه زمانی صفحات با کل پلاگینها و استایل و ... به 1 مگابایت هم نمیرسه، خب اشکالی نداره، از همون پلاگین استفاده می کنی
اما یه زمانی توی یک پروژه بزرگتر که کلی پلاگین جوراجور وجود داره و کلی دیتا و ... من ترجیح میدم یا پلاگین کوچیکتر پیدا کنم یا یکی خودم بنویسم، مثلا همین چند وقت پیش دنبال Accordion بود، مدلهای مختلفی هم پیدا کردم خیلی هم خوب بودند، اما یا خیلی بزرگ بودند و من فقط یک کار ساده می خواستم یا کد HTML بزرگی داشتند و ست آپ کردنش سخت بود. برای همین یه دونه نوشتم، با حجم خیلی کم و ست آپ سریع
این هم سورسش که بقیه دوستان هم اگر خواستند استفاده کنند:
https://github.com/mRizvandi/Accordion
اصولا پلاگینهای jQuery UI خیلی بزرگ هستند و اگر مشابه پیدا کنید یا بنویسید خیلی بهتره.

مهدی رحیم زاده
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 17:23 عصر
با تشکر از دوستان
بجز حجم فایل ها ، چه مواردی دیگه ای هست که باعث بشه در مورد استفاده از پلاگین ها تامل بشه؟

plague
جمعه 08 فروردین 1393, 21:21 عصر
غیر از حجم و کانفلیکت با دیگر کد های js مشکل دیگه ای نداره که اولی قابل چشم پوشی هستش و دومی هم حل میشه
در کل من همیشه استفاده میکنم اگه عملیات پیچیده ای باشه

Mojtaba.Shateri
جمعه 08 فروردین 1393, 22:32 عصر
معایب :
- برای اجرای فرامین ، باید فایل کتابخانه jquery روی سیستم کلاینت کپی بشه. این یعنی سربار و کاهش سرعت لود شدن صفحه.
- گاهی پیش بینی عملکرد selector ها سخت میشه.:لبخندساده: