PDA

View Full Version : سوال: ارتباط از راه دور به بانک Sql Express



kiani2012
چهارشنبه 06 فروردین 1393, 23:29 عصر
سلام
من در این مورد خیلی خیلی سرچ کردم تایپیک های مشابهی بود ولی اصلا به نتیجه نرسیدم
من بانکم رو با Sql Express ساختم
میخواستم بانکم رو روی سروری قرار بدم و خود برنامه رو هم روی کلاینت ها و برنامه اطلاعات رو روی اون بانک ذخیره کنه و از اون بخونه
بعد از انجام تنظیمات روی پروتکل TCP (آی پی و شماره پورت) کانکشن رو به این صورت نوشتم

SqlConnection cn = new SqlConnection("Network Library=dbmssocn;Network Address=192.168.2.100,3488;Integrated security=SSPI;Initial Catalog=GDatabase");
این آی پی هم از سیستم خودم هست
روی سیستم خودم درست ج میده ولی روی سیستم دیگه ارور لوگین میده
الان من 3 تا س دارم
1- اینکه اگر یوزر ویندوز سیستم سرور پسورد داشت اونوقت باید چکار کنیم؟
2- من بانکم رو روی سرور کجا کپی کنم؟
3- این کانکشن استرینگ باید چطور باشه که روی سیستم دیگه ج بده؟

NasimBamdad
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 06:48 صبح
Data Source=Server,1433;Initial Catalog=NoorAutomation;User ID = SA; Password = 123456

kiani2012
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 15:34 عصر
Data Source=Server,1433;Initial Catalog=NoorAutomation;User ID = SA; Password = 123456


این ارور رو میده
Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding.

کانکشن من هم اینه :

SqlConnection cn = new SqlConnection("Data Source=192.168.2.100,3488;Initial Catalog=GDatabase;Integrated Security=True;User Instance=True");

sohil_ww
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 15:40 عصر
فکر کنم شما باید اشاره کنی که به Sqlexpress کانکت بشه
SqlConnection cn = new SqlConnection("Data Source=192.168.2.100\sqlexpress,3488;Initial Catalog=GDatabase;Integrated Security=True;User Instance=True");

اینو یه چک کن

kiani2012
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 15:52 عصر
فکر کنم شما باید اشاره کنی که به Sqlexpress کانکت بشه
SqlConnection cn = newSqlConnection("Data Source=192.168.2.100\sqlexpress,3488;Initial Catalog=GDatabase;Integrated Security=True;User Instance=True");

اینو یه چک کن
بزار امتحانش کنم

kiani2012
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 15:57 عصر
الان این ارور رو میده

Cannot open database "GDatabase" requested by the login. The login failed.
Login failed for user 'EngineerHadi-PC\EngineerHadi'.

sohil_ww
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 16:18 عصر
خوب قبلا می گفت بانک پیدا نمیشه ! الان باید خوشحال باشیم بانک پیدا شده !

این ارور میگه برای شما با این یوزر لوگین ایجاد نشده بانک مگه با پسورد و یوزرنیم کانکت نمی شید ؟!

kiani2012
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 17:12 عصر
نه بانک من اکسپرس هست
بدون یوزر و پسورد من توی خود ویژوال استادیو اتچش میکنم

mohammadsamadi1377
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 17:56 عصر
بررسی کنید دیتابیستون مولتی لاگین باشه

kiani2012
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 18:49 عصر
بررسی کنید دیتابیستون مولتی لاگین باشه

میشه توضیح بدید چطور باید این کار رو کنم؟

aslan
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 19:46 عصر
سلام
دوست عزیز حتما بایستی تو SQL یوزر تعریف کنید و در کانکش از اون استفاه کنید . یعنی حتما یوزرو پسورد در کانکشن ذکر بشه .......................

kiani2012
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 20:13 عصر
سلام
دوست عزیز حتما بایستی تو SQL یوزر تعریف کنید و در کانکش از اون استفاه کنید . یعنی حتما یوزرو پسورد در کانکشن ذکر بشه .......................
یوزر و پسور توی اکسپرس هم میشه تعریف کرد؟

heyadr
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 22:13 عصر
سلام دوست عزیز این سایت را چک کن قسمت SQL آن کلی Connection را خوب گفته امیدوارم مشکلت را حل کند.
http://www.sql-server-helper.com/default.aspx

heyadr
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 22:14 عصر
سلام دوست عزیز این سایت را چک کن قسمت SQL آن کلی Connection را خوب گفته امیدوارم مشکلت را حل کند.
http://www.sql-server-helper.com/default.aspx

kiani2012
جمعه 08 فروردین 1393, 06:58 صبح
سلام دوست عزیز این سایت را چک کن قسمت SQL آن کلی Connection را خوب گفته امیدوارم مشکلت را حل کند.
http://www.sql-server-helper.com/default.aspx

از این لینک اینو پیدا کردم برای اکسپرس هست
SqlConnection theSqlServer = new SqlConnection("Server=10.0.0.1,1433; Network Library=DBMSSOCN; Initial Catalog=SQL2008; User ID=sql2008; Password=######;");

ولی ارور میده
Login fail fo uers

من این رو هم به عنوان sp اجرا کردم


Create Login loginName with password='My Strong Password'
Create User UserName for login loginName

kiani2012
شنبه 09 فروردین 1393, 20:47 عصر
کسی این مشکل براش پیش نیومده؟

omidamiry
پنج شنبه 14 فروردین 1393, 20:07 عصر
با سلام به همه و تبریک سال نو

تو این مسئله یه چیزیو بگم ابتدا

اتصال به صورت فایل (مسیر خاص) :
که شما تو کانکشن استرین بایستی اتچ کنید و ادرس رو هم بایستی دقیق بدید حتی آی پی و .... ( توصیه نمی شه چون پویا نیست یعنی اگه کوچکترین آدرس عوض بشه باید همه کلاینتهارو بروز کنید که درست نیست )


اتصال به صورت سرور :

تواین نوع کانکشن شما از امکانات خود sql استفاده می کنید یعنی sql خودش امکان جستجو و برقراری اربتاط با سرورهای مختلف در شبکه رو دارد حالا با پسورد یا بدون پسورد وارد بحث نمی شم.
sql خود با امکانات قوی خود کانکشنی به نام hostname که برایش تعریف میکنی اتصال برقرار میکنه و تبادل اطلاعات میکنه یعنی اگر روزی سرور شما عوض شد فقط باید نام سروری که بانک اطلاعاتی روش بالا امده رو براش تعریف کنی که با کد نویسی می تونی پویا باشه.

همین توضیح بیشتر سردرگمی داره.

نحوه کار :

کانکت استرینگ رو به صورت سرور و ساده بنویس و فقط اسم سرور رو تو کانکت استرینگت بده.

برای سادگی تو کد نویسی من یه کامپوننت (Persian.dll) طراحی کردم که کلاس های مختلفی داره حتی کار با دیتا اکسس و اس کیو ال کارت رو راحت میکنه راهنما هم داره و امکانات دیگه.....

http://amiry20.blogsky.com
مشکلی پیش امد md_amiry20@yahoo.com

موفق باشید

kiani2012
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 11:49 صبح
سلام متاسفانه نشد

omidamiry
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:16 عصر
سلام متاسفانه نشد
زمانی که کانکشن استرینگ رو می نویسی فقط نام سرور رو نام کامپیوتر خاص که تو شبکس بده
اگه نمیشه پس اکسس نداری یعنی تو نصب sql ایراد پیدا کرده به دلیل سکوریتی همینجوری هم نمی شه

kiani2012
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 23:19 عصر
میشه دقیقا کانکشن استرینگ رو بنویسید؟

shahryari
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 10:21 صبح
در پروپرتیز سرور تون و تب سیکوریتی ، مد اعتبار سنجی باید از نوع اسکیوال سرور و ویندوز باشه..

119167

و یک یوزر و پسورد برای دسترسی به بانکتون تعریف کنید

kiani2012
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 10:44 صبح
در پروپرتیز سرور تون و تب سیکوریتی ، مد اعتبار سنجی باید از نوع اسکیوال سرور و ویندوز باشه..

119167

و یک یوزر و پسورد برای دسترسی به بانکتون تعریف کنید

ممنونم
کانکشن استرینگش باید دقیقا چی باشه؟

shahryari
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:54 صبح
server=192.168.1.10,1433;database=mydb;uid=ali;pwd =123

kiani2012
یک شنبه 04 خرداد 1393, 15:48 عصر
server=192.168.1.10,1433;database=mydb;uid=ali;pwd =123
ممنون امتحان کنم بینم ج میده.

omidamiry
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 22:12 عصر
ببینید اگه از خود sql enterprise maneger استفاده کنید کانکشن رو میده
وقتی می خای وارد برنامه شی قسمت شبکه رو یا همون براوز رو انتخاب کن یه تب جدید باز میشه که کانکشن های شبکه رو میده و همین جوابته
09353801551