ورود

View Full Version : ارسال تاپیک توی stackoverflow.com

desatir7316
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 21:29 عصر
سلام دوستان
هر کاری می کنم نمی تونم توی http://stackoverflow.com تاپیک بفرستم
این سری آخر که می گه قالب سوال شما با استاندارد های ما متفاوته!!
نمی دونم دیگه قالب استاندارد سوال چجوریه، چجوری باید بگی مثلا می خوام فلان کار رو بکنم!!!!!!

اگه می تونید راهنمایی کنید

omid_kma
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 23:17 عصر
متنی که میخوای بفرستی رو بزار

desatir7316
پنج شنبه 07 فروردین 1393, 23:46 عصر
چه فرقی داره؟ شما فرض کن اینه:

hi there
i have a problem in yii breadcrumbs and menu
how can i change breadcrumb's display from right to left and show menus to the right side
thanks for thought on it

rezaricky
جمعه 08 فروردین 1393, 12:13 عصر
دوست عزیز برای این که سایت سوالت رو قبول کنه بهتره تکه کدی که خودت نوشتی و جواب نگرفتی رو هم در متن سوال بنویسی

eshpilen
جمعه 08 فروردین 1393, 13:25 عصر
حرف اول اولین کلمهء هر جمله رو Uppercase بنویس.
تیتر سوال رو سعی کن حرفه ای باشه. نه خیلی کوتاه، نه خیلی بلند، حاوی کلمات تخصصی و روشن و دقیق و طوری که محتوا و توصیف کلی ای از موضوع و سوال شما رو برسونه.
در متن اصلی هم سعی کن از کلمات کوتاه و کلیشه ای و عامیانه کمتر استفاده کنی. یعنی یجوری که سیستم وقتی متن رو میخونه رنکینگ اون بالا بره، نه اینکه توش تعارف های بیخودی و hi و hello و please help me و اینها باشه و بجز اینها کلمات و جملات رسمی و تخصصی توش نباشه یا خیلی کم باشه.
یخورده دستکاریش کنی باید درست بشه. من قبلا این تکنیک ها رو امتحان کردم کار کرد.
همهء خطوط متن رو هم پست سرهم نچسبون حتی الامکان. با ایجاد یک خط خالی در بین دو خط دیگه میشه جمله رو از خط بعدی شروع کرد.
اگر یه تگ کد یا نقل قولی چیزی هم توی متنت باشه فکر میکنم دیگه سیستم کاملا قانع بشه که سوالت شبیه اسپم و آف تاپیک نیست :چشمک:
راستی احتمالا تگ های دسته بندی هم که برای مطلبت انتخاب کنی تاثیر داشته باشن. سعی کن حداقل دو دسته بندی رو انتخاب کنی (هرچی هم تگ انتخاب شده کمتر گسترده و کلی و مبهم باشه بهتره طبیعتا).

البته منکه یکی دو بار به این مسئله برخورد کردم نسبتا راحت تونستم با همون اصلاح عنوان و استانداردتر کردن سینتاکس جمله هام از دستش خلاص شم! نباید کار سختی باشه.