ورود

View Full Version : سوال در مورد مشکلات زبان فارسی

hno2005
جمعه 08 فروردین 1393, 11:41 صبح
باسلام خسته نباشید
من حدود 6 ماه پیش برنامه نویسی اندروید میکردم که الان دوباره میخواهم شروع کنم
.سوالی که دارم این هست که قبلا خیلی از توابع اماده اندروید قابلیت فارسی نداشتن و مثلا برای اینکه یک پیام فارسی بتونیم بدیم ، باید layout و activity و ... جدا برای طراحی میشد که بتونه فارسی بنویسه .
میخواستم ببینم ایا در ورژن های جدید sDK ، ایا این مشکل حل شده ؟ مثلا alertdialog ، یا تب که فارسی نمیشد . اگه حل شده، باید چی مواردی رو دانلود کنم و ارتقا بدم که این مشکل حروف فارسی حل بشه ؟
مرسی

#root#
جمعه 08 فروردین 1393, 11:44 صبح
سلام ، از api 11 به بالا مشکلی با زبان فارسی نداره.

mrtzxxx
جمعه 08 فروردین 1393, 13:08 عصر
باسلام خسته نباشید
من حدود 6 ماه پیش برنامه نویسی اندروید میکردم که الان دوباره میخواهم شروع کنم
.سوالی که دارم این هست که قبلا خیلی از توابع اماده اندروید قابلیت فارسی نداشتن و مثلا برای اینکه یک پیام فارسی بتونیم بدیم ، باید layout و activity و ... جدا برای طراحی میشد که بتونه فارسی بنویسه .
میخواستم ببینم ایا در ورژن های جدید sDK ، ایا این مشکل حل شده ؟ مثلا alertdialog ، یا تب که فارسی نمیشد . اگه حل شده، باید چی مواردی رو دانلود کنم و ارتقا بدم که این مشکل حروف فارسی حل بشه ؟
مرسی

فارسی نویسی رو فقط تو امولاتور مشکل داری که اون هم فقط برعکس نشون میده که فکر نمیکنم مورد خاصی باشه .

farhadfery
جمعه 08 فروردین 1393, 14:16 عصر
برای شبیه ساز هم اگر با Genymotion کار کنید هم سرعت بالاتر داره و هم فارسی را به خوبی نمایش می دهد.

hno2005
جمعه 08 فروردین 1393, 16:23 عصر
سلام ، از api 11 به بالا مشکلی با زبان فارسی نداره. پس یعنی اگه ورژن اندروید 4 به بالا باشه دیگه مشکلی با فارسی نداره ولی api 7 که اندروید 2.1 هست مشکل فارسی داره . درسته ؟