ورود

View Full Version : فواید استفاده از زیر دامنه(Subdomains)؟؟؟؟

md3848
جمعه 08 فروردین 1393, 12:19 عصر
استفاده از زیر دامنه چه فوایدی میتونه داشته باشه؟
اصلا کار درسته که ازش استفاده کنیم؟؟
تعدادش مهمه(مثلا 10 تا ساب دامین درست کنی کار درستیه)
نحوه تعین نام برا ساب دامین چه طوریه؟(انگلیسی باشه-فارسی باشه!!!-فینگلیش باشه-و...)

anotheruser
شنبه 09 فروردین 1393, 10:17 صبح
استفاده از زیر دامنه چه فوایدی میتونه داشته باشه؟
اصلا کار درسته که ازش استفاده کنیم؟؟
تعدادش مهمه(مثلا 10 تا ساب دامین درست کنی کار درستیه)
نحوه تعین نام برا ساب دامین چه طوریه؟(انگلیسی باشه-فارسی باشه!!!-فینگلیش باشه-و...)

سلام ؛
مهمترین فایدش به نظر بنده این هست که شما می تونین ترافیک سایتتون رو بین چندین کامپیوتر بدون مشکل تقسیم کنین ، مثلا آدرس md3848.ir می تونه به یه وب سرور مجازی تو شکرت هاستینگ شما اشاره کنه در حالی که blog.md3848.ir یا ftp.md3848.ir می تونه به کامپیوتر شخصی شما یا شبکه محلی تون که مثلا با یه DSL connection به نت وصله اشاره بکنه .

md3848
شنبه 09 فروردین 1393, 10:59 صبح
مثلا من میخوام یه قسمت برا عکس ها درس کنم حالا چه فرقی داره به صورت
md3848.ir/AKS باشه ی به صورت AKS.md3848.ir من متوجه نمیشم چه طور باعث کاهش ترافیک سایت میشه

چون هر دوشون تو یه هاست هستن وقتی کاربری بیاد تو سایتم من چه بره آدرس اولی و چه دومی در هر صورت ترافیک .....
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

anotheruser
شنبه 09 فروردین 1393, 12:10 عصر
مثلا من میخوام یه قسمت برا عکس ها درس کنم حالا چه فرقی داره به صورت
md3848.ir/AKS باشه ی به صورت AKS.md3848.ir من متوجه نمیشم چه طور باعث کاهش ترافیک سایت میشه

چون هر دوشون تو یه هاست هستن وقتی کاربری بیاد تو سایتم من چه بره آدرس اولی و چه دومی در هر صورت ترافیک .....
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی شما یک سابدامین دارید (news.md3848.ir رو در نظر بگیرین) می تونید با تغییر رکورد مثلا CNAME به md3848.blogfa.com و تنظیمات نربوطه تو کنترل پنل وبلاگتون تو سایت بلاگفا بسادگی ترافیک این بخش رو به دوش سرور بلاگفا بندازین بلاگفا بندازین ، یا فرض کنین اصلا یک موقع سرور اصلی شما که md3848.ir بهش وصل هست به هر دلیلی ، دان بشه و صفحه اصلی بالا نیاد اون وقت می بینین که با زدن آدرس news.md3848.ir قسمت اخبار سایتتون بالا میاد چون رو یه سرور دیگست و در نتیجه کاربراتون می تونن از علت مشکل صفحه اصلی سایت اطلاع پیدا کنن ؛ یا فرض کنین نرم افزار سایتتون با Asp.Net هست و روی یک سرور ویندوزی ، اون وقت در نظر بگیرین همون AKS.md3848.ir رو که گفتین چرا نیاین Dns Record هاشو روی یک هاست لینوکسی تنظیم کنین که ارزون تر واستون در بیاد؟ لطفا در مورد موارد زیر کمی تحقیق بکنین :

IP_address (http://en.wikipedia.org/wiki/IP_address)
Domain (http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_name)
Domain_Name_System (http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System)
Subdomain (http://en.wikipedia.org/wiki/Subdomain)
List_of_DNS_record_types (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_DNS_record_types)

viiictor
شنبه 09 فروردین 1393, 12:33 عصر
اینکه میگید روی یک هاست (وب سرور) هستند خوب تفاوتی ندارد که به چه صورت باشد تنها تفاوتش ظاهر URL هست
فرض کنید میخواهید در سابدامین دایرکتوری image یک اسکریپت آپلود عکس راه اندازی کنید که عکس ها را درون پوشه ای به نام img ذخیره میکند.
حالا اگر شما مستقیما به دایرکتوری لینک بدهید ادرس عکس ها خواهد شد : domain.com/image/img/file.jpg
اما در صورتی که دایرکتوری را توسط سابدامین لینک کنید : image.domain.com/img/file.jpg

اما برای این که فشار به سرور اصلی وارد نشود و نکاتی امثال این شما میتوانید سابدامین هایی مانند Up Dl Leech را روی سرور های مختلف استفاده کنید.

md3848
شنبه 09 فروردین 1393, 12:33 عصر
دمت گرم اخوی واقعا زحمت کشیدی:لبخند:-اون لینک هایی که دادی رفتم تو ویکی ثبت نام کردم(برا اینکه میخواستم فارسیش کنم!) انشاالله بعد نماز میرم سراغشون:چشمک:

ببین درست منظورت رو فهمیدم یا نه: ما یه وبلاگ میسازیم به نام
md3848.blogfa.com بعد با کاری که بالا گفتی تبدیل میشه به
news.
md3848.ir که ترافیک میفته رو بلاگفا(تازه الان فهمیدم که ترافیک چطور کاهش پیدا میکنه.) درست فهمیدم؟:متفکر:

فرقی که نداره از سرویس های وبلاگ(بلاگفا-پرشین بلاگ و...)یا از هاست های رایگان یا هاست(لینوکسی ویندوزی بودنش هم که فرق نداره) پولی استفاده کنی که؟؟؟؟
سوال2:مثلا فرض کنیم که از بلاگفا استفاده میکنیم آیا میشه تو ورد پرس کنترلش رو به دست بگیرم یا باید از خود بلاگفا مطلب بزارم توش؟
سوال3:دان بشه یعنی خراب بشه؟؟؟:خجالت:

anotheruser
شنبه 09 فروردین 1393, 18:26 عصر
دمت گرم اخوی واقعا زحمت کشیدی:لبخند:-اون لینک هایی که دادی رفتم تو ویکی ثبت نام کردم(برا اینکه میخواستم فارسیش کنم!) انشاالله بعد نماز میرم سراغشون:چشمک:

ببین درست منظورت رو فهمیدم یا نه: ما یه وبلاگ میسازیم به نام
md3848.blogfa.com بعد با کاری که بالا گفتی تبدیل میشه به

news.

md3848.ir که ترافیک میفته رو بلاگفا(تازه الان فهمیدم که ترافیک چطور کاهش پیدا میکنه.) درست فهمیدم؟
:متفکر:

فرقی که نداره از سرویس های وبلاگ(بلاگفا-پرشین بلاگ و...)یا از هاست های رایگان یا هاست(لینوکسی ویندوزی بودنش هم که فرق نداره) پولی استفاده کنی که؟؟؟؟
سوال2:مثلا فرض کنیم که از بلاگفا استفاده میکنیم آیا میشه تو ورد پرس کنترلش رو به دست بگیرم یا باید از خود بلاگفا مطلب بزارم توش؟
سوال3:دان بشه یعنی خراب بشه؟؟؟:خجالت:

سلام مجدد،موقع صبت با خدا یاد منم باش بگو یکی هست به اسم وحید هست خیلی کارش گیره کمکش کن (این تقاضا کاملا جدی هست) ، اما جواب 0 - فکر کنم درست فهمیدی 1-نه فرقی نداره ویندوزی یا لینوکسی باشه منتها بسته به نرم افزار مدیریت هاستتون روش کارمتفاوت خواهد بود که تو نت می تونه منابع زیادی واسشون پیدا کنین، همه سرویش دهندگان وبلاگ امروزی هم امکان اتصال دامنه میدن 2-واسه این کار تو سایت خود وردپرس بلاگ بساز دامنتو وصل کن اونجا-وبلاگ بلاگفا رو بجز کنترلپنش تنها از طریق متا وبلاگ با نرم افزاری مثل Microsoft Word می تونین آپدیت کنین که روش کار تو بلاگ علی رضا شیرازی هست ، 3 - دان شه یعنی سرور خاموش شه یا به هر دلیل سایت بالا نیاد اون وقت میشه Down
درمورد ابعاد SEO ی این سوالتم می تونی تحقیق کنی ، البته من بلد نیستم