ورود

View Full Version : مشکل در شروع به کار SQL Server 2000

A.Farzin
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 16:40 عصر
با سلام

من SQL Server 2000 را روی 2 کامپیوتر نصب کردم. اولی مشکلی ندارد و با بالا آمدن ویندوز SQL Server هم شروع به کار می‌کند. ولی دومی با بالا آمدن ویندوز شروع به کار نمی‌کند. اگر به Service Manager مراجعه و دکمه Start را بزنم 2 پیغام پشت سر هم می‌دهد که منظورش را نمی‌فهمم. لطفا راهنمائیم کنید.

The Service did not start due to a logon failure

An error 1069 - (The Service did not start due to a logon failure) occurred while performing this service operation on the MSSQL Server service.

سایر توضیحات:
1. سیستم عامل هر دو کامپیوتر Windows XP است.
2. در هردوی این کامپیوترها نام Server و Services یکسان و به ترتیب Farzin و SQL Server است.
3. این دو کامپیوتر اصلا با هم هیچگونه ارتباطی ندارند.
4. کامپیوتر اولی، کامپیوتری است که در منزل با آن کار می‌کنم ولی کامپیوتر دومی عضو یک شبکه محلی در شرکت است.
با تشکر فراوان
فرزین

JavanSoft
یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 19:06 عصر
آیا Mcafee روی سیستم دارید؟

Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 09:30 صبح
زمانی که ویندوز بالا می یاد و سرویس می خواد start بشه Error میده؟؟ اگه اینطور باید MDAC رو دوباره نصب کنین

AminSobati
دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 11:32 صبح
به قسمت Administrative Tools و بعد به Services برید، سرویس SQL Server رو ازش Properties بگیرید و در قسمت Log On چک کنید این سرویس با چه اکانتی کار میکنه. Password رو مجددا وارد کنید و Start کنید

A.Farzin
دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 16:05 عصر
با تشکر از راهنمائی جناب آقای ثباتی
بله Account را همانطور که گفتید نگاه کردم و با راهنمائی شما مشکلم حل شد.
تفاوت دو کامپیوتر یاد شده در این بود که چون در کامپیوتر اولی با Adminstrator توکار دستگاه کار می‌کردم با نصب تمام تنظیمات خودبخود انجام شده بود ولی در کامپیوتر دومی از اکانتی غیر از اکانت توکار ویندوز استفاده می‌کردم و نصب را هم با همین اکانت انجام داده بودم.
راهنمائی خوبی بود
باز هم متشکرم

nasr
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 15:10 عصر
به قسمت Administrative Tools و بعد به Services برید، سرویس SQL Server رو ازش Properties بگیرید و در قسمت Log On چک کنید این سرویس با چه اکانتی کار میکنه. Password رو مجددا وارد کنید و Start کنید
ضمن تشکر از جناب Sobati می خواستم ببینم علت بروز چنین مشکلی چی میتونه باشه

ممنون

بهنام بهمنی
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 15:40 عصر
کاربري که به عنوان کاربر اجرا کننده سرويس انتخاب شده است, فاقد دسترسي لازمه براي انجام اين کار است.

nasr
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 09:26 صبح
کاربري که به عنوان کاربر اجرا کننده سرويس انتخاب شده است, فاقد دسترسي لازمه براي انجام اين کار است.
خوب آخه با همین یوزر داشت کار میکرد
من یه Trigger داشتم مینوشتم که یه دفعه SQL هنگ کرد و دیگه Start نشد.

بهنام بهمنی
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 09:57 صبح
مشکل شما مي تواند دليل متفاوتي داشته باشد, مثلا صدمه ديدن يکي از فايلهاي sql سرور