PDA

View Full Version : عدم ساختن ستاپ



مریم محمدی 888
شنبه 09 فروردین 1393, 05:24 صبح
سلام

من برنامه خودم رو از منوی فایل و گزینه make project.exe به صورت Exe آماده کردم.
حالا می خوام بدونم نمیشه همین فایل Exe رو تو کامپیوتر دیگه اجرا کنم؟
منظورم اینک دیگه ستاپ سازی نکنم.
لازم به ذکر هست که بنده تمام ريسورس ها را به برنامه اضافه کردم.

با تشکر

AbbasVB
شنبه 09 فروردین 1393, 10:46 صبح
درود شدن که میشه ولی اما داره. اگر توی برنامه تون از دی ال ال و یا اکتیو ایکس ای که مربوط به خود ویندوز نیست استفاده نکرده باشید تقریبا برنامه روی همه سیستم هایی که ران تایم وی بی 6 رو داشته باشند اجرا میشه ولی اگر از دی ال ال و یا اکتیو ایکس ها و دیکر کامپوننت ها استفاده کنید یا آن کامپوننت باید روی سیستم مورد نظر از قبل باشد یا شما آن رو کنار برنامه خود قرار دهید. برای این منظور از افزونه Package and Deployment Wizard که داخل خود وی بی هستش استفاده کنید منوی Add-Inc>Add inc Manager این یه بحث تکراری است خوب بود قبلش یه جستجو می کردید موفق باشید

gorg313
شنبه 09 فروردین 1393, 10:55 صبح
خانم محمدي سلام

معمولا بهتره برنامه کامپوننت هاش رجيستر بشن، سر همين موضوع همه گير کردن

شما الان پروژتون تموم شده يه پکيج براش درست کنيد از مسير زير برنامه ذکر شده را بالا بياريد و پکيج را بسازيد

1. Start
2. All Programs
3. Microsoft Visual Studio 6.0
4. Microsoft Visual Studio 6.0 Tools
5. Package & Deployment Wizard

حالا يه برنامه بالا مياد که فايل هاي مورد نياز را براي برنامه شما در مسير برنامه داخل يه پوشه به اسم پکيج اضافه ميکنه

اگه برنامتون در کنارش فايلي داره نصبش را حذف کنيد چون برنامه دچار خطا ميشه در غير اين صورت همون ستاپ خود برنامه بهتره که پکيج به شما ميده

------------------

پرتابل بودن برنامه (احتياج به نصب نيست) چند تا چيز لازم داره که شما از داخل پوشه پکيج فايل هاي با فرمت DLL و OCX را کنار برنامتون کپي ميکنيد و فقط ريجستر بشن که هم دستي ميشه هم چند تا نرم افزار کوچيک لازم داره که دوستان تو انجمن گذاشتن حتي سورسش هست

--------------------
مشکلي بود بگيد فقط وقتي داريد پکيج درست ميکنيد هر چيز اومد که تيک خواست تيک بهش اضافه کنيد

vbhamed
شنبه 09 فروردین 1393, 10:55 صبح
سلام براي ساخت برنامه پرتابل بدون نياز به نصب هم مي‌تونيد تاپيك زير رو ببينيد
http://barnamenevis.org/showthread.php?158999-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%D9%8A%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8

مریم محمدی 888
سه شنبه 12 فروردین 1393, 09:41 صبح
سلام براي ساخت برنامه پرتابل بدون نياز به نصب هم مي‌تونيد تاپيك زير رو ببينيد
http://barnamenevis.org/showthread.php?158999-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%D9%8A%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8

سلام
تشکر میکنم از همه دوستان
جناب vbhamed من تمام مراحل رو به دقت انجام دادم و درست داره کار میکنه.
ولی این برنامه من نیم مگابایت بود ولی الان که پرتابلش رو ساختم حجمش شده 20 مگابایت :متعجب:
می خواستم بدونم این حجم طبیعی هست؟
با تشکر

gorg313
سه شنبه 12 فروردین 1393, 11:00 صبح
سلام
تشکر میکنم از همه دوستان
جناب vbhamed من تمام مراحل رو به دقت انجام دادم و درست داره کار میکنه.
ولی این برنامه من نیم مگابایت بود ولی الان که پرتابلش رو ساختم حجمش شده 20 مگابایت :متعجب:
می خواستم بدونم این حجم طبیعی هست؟
با تشکر


شما بهتره اينجا يه نگاه بندازيد که خوده آقا حامد گذاشتن من برنامشو قرار دادم

اجراي هر برنامه اي بدون نياز به ساخت ستاپ (http://barnamenevis.org/showthread.php?158999-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%8A-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%D9%8A%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8)

vbhamed
سه شنبه 12 فروردین 1393, 18:24 عصر
سلام
تشکر میکنم از همه دوستان
جناب vbhamed من تمام مراحل رو به دقت انجام دادم و درست داره کار میکنه.
ولی این برنامه من نیم مگابایت بود ولی الان که پرتابلش رو ساختم حجمش شده 20 مگابایت :متعجب:
می خواستم بدونم این حجم طبیعی هست؟
با تشکر

سلام
معمولا بله طبيعي هست، چون فايلهايي كه همراه برنامه بايد باشه dll ها و فايلهاي مربوط به بانك اطلاعاتي و ... هستن، البته بعد از اين اگر برنامتون بزرگتر بشه ديگه حجم زيادي به ستاپ اضافه نميشه