View Full Version : سوال: درخواست کمک...
iman_k26
شنبه 09 فروردین 1393, 15:54 عصر
با سلام
دوستان بی زحمت یه سر به این آدرس بزنید h205.ir
یه چندجای این قالب من با مشکل روبرو شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- اگه روی اسلایدر برید متوجه میشید که فلش هایی که برای جلو و عقب بردن تصاویر هست بهم ریختست و جاشون بر عکسه چیکار باید بکنم تا درست بشه؟
2- اگر به زیرمنوی قرآن دقت کنید میبینید که عناوین به انگلیسی نوشته شده کجا باید این عنوان هارو تغییر بدم و فارسی کنم؟
3- تاریخهایی که برای انتشار پست ها میزنه کلا میلادیه با توجه به اینکه افزونه جلالی رو هم نصب دارم و این قضیه درست نشده باید چیکار کنم؟
4- در صفحه چند جا ALL هست اونارو چجوری باید فارسی کنم؟
دوستان من تا جایی که میتونستم فارسی کردم قالب رو اما این مواردی که گفتم رو نتونستم فارسی کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
md3848
شنبه 09 فروردین 1393, 16:03 عصر
1)تو قالبت بگرد ببین اسم این دو تا عکس(همی جهت هایی که وقتی روووش کلیک میکنیمبه عکس بعدی یا قبلی میریم) چیه اسماشون رو عوض کن یا هر عکسی که خواستی جاش بزار(البته فرمت عکس رو یه وقت تغییر ندی--دوم: اسماشون رو یه یا ذخیره کن یه وقت دیدی لازمت شد!)
2)این مشکل خودم هم هست!!!!!!!!!
3)برا این مشکل بایید تو قالبت کلمه ی all رو جست و جو کن هرجا دیدی--> کلمه ی مورد نظرت رو جایگزینش کن معموله باید به صورت رو به رو باشه 'all'
راستی سایت خوبی داریا:لبخند: فقط برو سایت gtmetrix.com سایتت رو سرحال کن!!!!!!!!!!:لبخند:
iman_k26
شنبه 09 فروردین 1393, 16:17 عصر
ممنون بابت جوابات
در مورد سوال سوم دقیقا کجای قالب رو سرچ بزنم؟یعنی تک تک فایل های پی اچ پی رو باز کنم و کلمه 'all' رو سرچ کنم ببینم هست یا نه؟
در ضمن سایتم سر حاله سرحاله:لبخند: حالا تو این سایته عملکرد رو که آورد اونجاهایی که ضعیفه رو چیکار باید کنم؟یه توضیحی بدی ممنون میشم
1)تو قالبت بگرد ببین اسم این دو تا عکس(همی جهت هایی که وقتی روووش کلیک میکنیمبه عکس بعدی یا قبلی میریم) چیه اسماشون رو عوض کن یا هر عکسی که خواستی جاش بزار(البته فرمت عکس رو یه وقت تغییر ندی--دوم: اسماشون رو یه یا ذخیره کن یه وقت دیدی لازمت شد!)
2)این مشکل خودم هم هست!!!!!!!!!
3)برا این مشکل بایید تو قالبت کلمه ی all رو جست و جو کن هرجا دیدی--> کلمه ی مورد نظرت رو جایگزینش کن معموله باید به صورت رو به رو باشه 'all'
راستی سایت خوبی داریا:لبخند: فقط برو سایت gtmetrix.com سایتت رو سرحال کن!!!!!!!!!!:لبخند:
md3848
شنبه 09 فروردین 1393, 16:53 عصر
قالب هم مگه چند تا فایل داره 20 تا که بیشتر نیست:لبخند:
فعلا یه سر به آدرس زیر برو بقش رو بعد میگم--البته تو اینترنت جست کنی یه چیزایی گیرت میاد:متعجب:
http://barnamenevis.org/showthread.php?445887-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-Inline-small-JavaScript-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-GTMETRIX-COM-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%9F
anvar
شنبه 09 فروردین 1393, 17:14 عصر
برای مشکل اسلایدر : اسلایدر شما از عکس استفاده نکرده و از ایکون فونت استفاده کرده برای درست کردن جهت ایکون بصورت زیر عمل کن - فایل سی اس اسی با نام rtl.css v رو باز کن و دنبال دستور .flex-direction-nav a:after بگرد - در داخل این دستور مقدار content: "\f105"; را به content: "\f104"; تغییر بده همین کار را با .flex-direction-nav .flex-prev:after تکرار کن اما در این دستور f104 را به f105 تغییر بده تا جهت فلش ها عوض شود. به بقیه قسمت ها کاری نداشته باش
منوها هم حتما در پنل مدیریت قابل کنترل هستند , آشنایی با وردپرس ندارم
iman_k26
شنبه 09 فروردین 1393, 21:23 عصر
دوستان دیگه اگه در مورد سوالات 2 و 3 و 4 اگه میتونن کمکی کنن دریغ نکنن.
با تشکر
md3848
شنبه 09 فروردین 1393, 21:41 عصر
4)قالبت رو بفرست بیاد ببینم میتونم درستش کنم-میل کن
1)اگه این منو از اول رو قالب بوده که مطمئنا میشه از داخل وردپرس درستش کرد ولی اگه تنضیمات نداره و یا این که خودت اینو گزاشتی تو سایت باید بگم که باید بری کد هاش دنبال اون کلمه انگلیسیه بگردی و فارسییش کنی---یه کم ضحمت بکش:لبخند: من خودم همین الان فارسیش کردم فقط کافیه دنبال کلمه مورد نظر
viiictor
شنبه 09 فروردین 1393, 22:18 عصر
دکمه های اسلایدر گویا درست شدن
برای زیر منوی قران از ویرایش قالب فایل navbar رو باز کنید و کلمه های Featured و Recent رو جست و جو کنید و با معادل فارسی انها عوض کنید
تاریخ ها مربوط به تنظیمات افزونه jalali هست
کلمه ALL رو هم همونطور که دوستان گفتن در فایل های قالب باید جست و جو کنید
برای جست و جوی سریع تر فایل های php رو روی سیستم داخل یک پوشه ریخته و از تنظیمات جست و جوی ویندوز تیک گزینه search content را فعال کنید و در قسمت سرچ کلمه ی : "ALL" یا ALL را جست و جو کنید.
نیلوفر66
شنبه 09 فروردین 1393, 22:19 عصر
با چی طراحی کردید؟
viiictor
شنبه 09 فروردین 1393, 22:25 عصر
با چی طراحی کردید؟
قالب آماده وردپرس هست
--------------------
ظمنا برای سئو بهتر ، از تنظیمات پیوند های یکتا گزینه ای که عنوان مطلب رو داخل آدرس آورده استفاده کنید.
md3848
شنبه 09 فروردین 1393, 23:25 عصر
من منو های آماده زیاد دانلود کردم بهترین منویی که دانلود کردم دقیقا کپی منو سایت این دوستمون هست
حالا چطور میتونم این منو رو جایگزین منو پیشفرض وردپرس (منو قالب سایت خودم)کنم؟؟
دوستان برا شمسی کردن تاریخ یه سر به آدرس زیر بزنن
http://bigtheme.ir/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.