PDA

View Full Version : فیلم های آموزشیم رو کجا آپلود کنم؟؟؟

md3848
دوشنبه 11 فروردین 1393, 22:50 عصر
من فیلم های آموزشی با فرمت swf ساختم (امکان تبدیل آن به فرمت دیگه ای نیست) حالا کجا باید آپلودشون کنم---آپارات swf قبول نمیکنه حالا چی کار کنم؟؟

ateryad
دوشنبه 11 فروردین 1393, 23:13 عصر
می تونم بپرسم که این آموزشها حجمشون چقدر است...؟

md3848
دوشنبه 11 فروردین 1393, 23:19 عصر
بیشتر از 10 نمیشه
البته فعلا
آموزش های بعدی ممکنه بیشتر شه
ولی در کل از 50 بیشتر نمیشه

godofphp
دوشنبه 11 فروردین 1393, 23:40 عصر
تو یه آپلود سنتر آپلود کن داخل یک فایل زیپ
بعد لینکشو بفرست به هر کجا که میخای دانلود کنن
یا میخای امکان تماشای آنلاین باشه ؟

md3848
دوشنبه 11 فروردین 1393, 23:42 عصر
1)آنلاین هم میخوام باشه
2)فایلام بعد مدتی پاک نشه --پاک ش بدبخ میشما--
یه سایت معروفی معرفی میکنی

ateryad
سه شنبه 12 فروردین 1393, 10:53 صبح
من می تونم تا 200 مگابایت به شما از سایت drupalschool.ir (http://drupalschool.ir) بدم تا فیلم هاتون رو آپلود کنید و استفاده کنید.

md3848
سه شنبه 12 فروردین 1393, 11:43 صبح
دمت گرم دادا خیلی لطف...
نه اصلا من باید فایل هام رو کجا آپلود کنم
بقیه سایتا کجا آپلود میکنن--منم برم اونجا؟؟؟؟؟؟/

ateryad
سه شنبه 12 فروردین 1393, 12:16 عصر
من برای آپلود ویدئو هام یک هاست دانلود دارم که از هاست ایران گرفتم، ولی خیلی ها توی سایت آپارات یا http://takhtesefid.org/ یا امثال اون آپلود میکنن.

md3848
سه شنبه 12 فروردین 1393, 13:14 عصر
بدبختی اینجاس که فایلای من SWF هست و این سایتا این فرمت رو قبول نمیکنن

ateryad
سه شنبه 12 فروردین 1393, 13:26 عصر
البته این تقصیر خودتون هست. مگه فایل های اصلی ویدئو ضبط شوده رو ندارید تا به فایل های دیگه تبدیل کنید.

md3848
سه شنبه 12 فروردین 1393, 17:09 عصر
نه دیگه این تو این نوع فرمت کارایی میشه کرد که تو فیلم--flv-- ازاین جور چیزا نمیشه کرد مثلا تو swf میشه فیلم آموزشی به صورت اینتراکتیو سایت حالا آیا این امکان فو فرمت های ویدیویی هست نه نیستش اینم از شانس بد ما هستش
میتونم فیلمش کنم ولی حجمش خیلی میره بالا-نکته بعد اینه که ویژگی اینتراکتیو هم خراب میشه(فکر کنم بهش میگن اینتر اکتیو)
البته exe هم میتونم کنم ولی یکم حجمش زیاد میشه و اینکه تو این سایتا مثل آپارات پخش نمیشه!!!!!!!

حالا میگی چیکار کنم؟؟؟

ateryad
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 08:58 صبح
دوست عزیز، این جور آموزش تعاملی به درد وب نمی خوره، به ویدئو تبدیل کنید خیلی بهتر است، چون ممکن هست کاربر بار اول بخواد از تعاملی بودنش استفاده کنه ولی در دفعات بعد نخواد دیگه از این قابلیت استفاده کنه ولی نمی تونه.
پسوند exe هم که کاملا با وب مشکل داره چون قابلیت آپلود فایل های exe در هاست رو نخواهید داشت به دلایل امنیتی.

md3848
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 13:06 عصر
آره حرفت درسته شاید طرف فیلم دوس داشته باشه ولی دو تا مشکل:
1-حجمش میره بالا
2-تو SWF من جاهایی از فیلم رو مثلا 5 خط گزاشتم برا توضیح و پخش فیلم هم متوقف هست طرف وقتی متن رو خوند رو دکمه مورد نظر کلیک میکنه و میره بقیه فیلم رو نگاه میکنه
اگه قرار باشه فیلمش کنم حتما باید صدا براش بزارم و زمانش رو زیاد کنم وگرنه اینجوری نمیشه---بدبختی هم تو ضبط کردن صدا هستش--با هنزفری موبایل هم که کفیتش خوب نمیشه

نظرت چیه؟؟؟

[younes]
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 14:30 عصر
به نظر من از یه هاست رایگان استفاده کنید هم حجم بالایی داره هم پهنای باند مناسب

برای مثال سایت xzn.ir که بیست گیگ فضا و 100 گیگ پهنای باند ماهانه میده

md3848
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 14:39 عصر
بعد مدتی اطلاعاتم رو پاک نمیکنه؟؟
بعد مدتی پولی میشه یا نه؟؟؟
سرعتش چطوره؟؟؟؟

refugee
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 18:14 عصر
دوست من برای اپلود کردن فایل های تصویری و نمایش ان باید روی هاست باشه . ( حالا چه پولی و چه راایگان )

هاست های رایگان این امکان رو نمیده . و اگر میخواهید پولی باشه باید یک هاست تهیه کنید . ( به نسبت عجمی که نیاز دارد )

هاست پولی من سومین هاستینگ مطرح ایران و پیشنهاد میکنم => میهن وب هاست (http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=062)

و هاست رایگانم این وبسایت خوبی است . شاید این امکان رو بهتون بده , یه نیگاه بندازید : پرشین گیگ (http://v.persiangig.com/)

هاست SSD پرسرعت هم خواستید بنده در خدمتم .

refugee
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 18:19 عصر
;1998607']به نظر من از یه هاست رایگان استفاده کنید هم حجم بالایی داره هم پهنای باند مناسب

برای مثال سایت xzn.ir که بیست گیگ فضا و 100 گیگ پهنای باند ماهانه میده

هاست های رایگان یک مزیت ها و چندین بدی داره .

مزیتش : پولی نیست حجم زیادی میده

اما چه فایده در مقابل این بدی ها :

- اطلاعات ایمن نیست .
- هر روز امکان قطع سرویس وجود داره . ( طبق شرایط هاست های رایگان این اختیار رو دارند هر موقع که خواستند سرویس رو یکطرفه قطع میکنند )
- بازدید بالا داشته باشی مسدود میشه
- فشار روی منابع بیاد مسدود میشه و بابت ازاد سازی یا باید جریمه پرداخت کنید یا قیدشو بزنید . حتی فایل های بکاپ هم نمیدن ( برای خودم پیش امد تو همین zxn )
- افت سرعت گاهی داره و هیچی نمیتونی بگی ( حداقل از یک سرور با منابع محدود هزاران نفر استفاده میکنند و سرویس ها بصورت اورسل ارائ میشه )
- و ...

تنها سایت رایگانی میشناسم که از سال 86 باهاشون اشنا شدم تا الان نه سرعتش کم شده و نه بستن و مسدود و ... پرشین گیگ بوده .

md3848
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 18:49 عصر
کسی سرویس اشراک ویدیو سراغ نداره که swf قبول کنه؟