View Full Version : سوال: حذف یا پنهان کردن آیکون های View
expertdev
سه شنبه 12 فروردین 1393, 12:35 عصر
سلام دوستان
خسته نباشید
چطور میتونم آیکون های design view و layout view و ... بجز form view که روی استاس بار فرم ها هستند رو با کدنویسی غیر فعال کنم و از دسترس کابرام خارج کنم طوری که اولا رو همه فرم هام اعمال بشه و نخوام برای تک تک فرم هام کدهاشو بنویسم و ثانیا یه دکمه بذارم و تو کلیک اون دکمه دوباره همه اینها رو فعال کنم برای خودم.در ضمن نمیخوام برنامه رو تبدیل به Accde یا mde کنم و یا از property هر فرم بصورت دستی استفاده کنم چون تغییر دادن property و اینبل کردن و دیسیبل کردن تک تک گزینه ها هر بار دردسره.
ممنون
mkahani
سه شنبه 12 فروردین 1393, 17:03 عصر
در قسمت مشخصات Form گزینه record selector و navigation button رو غیر فعال کن
در قسمت other مشخصات فرم نیز pop up و مدال رو yes کن
حالا تا وقتی این کد رو داخل Form Open نذاری میتونی خودت کار بکنی و راحت باشی و وقتی که کارت با برنامه تموم شد میتونی این کد رو بذاری تا اون حال که میخوای بشه.
DoCmd.RunCommand acCmdAppMinimize
بهتره توی Form Load هم این کد رو بذاری تا همیشه به صورت تمام صفحه نمایش داده بشه.
DoCmd.Maximize
کار من با این کدها راه افتاده انشاءا... کار شما هم راه بیفته.
expertdev
سه شنبه 12 فروردین 1393, 20:52 عصر
در قسمت مشخصات Form گزینه record selector و navigation button رو غیر فعال کن
در قسمت other مشخصات فرم نیز pop up و مدال رو yes کن
حالا تا وقتی این کد رو داخل Form Open نذاری میتونی خودت کار بکنی و راحت باشی و وقتی که کارت با برنامه تموم شد میتونی این کد رو بذاری تا اون حال که میخوای بشه.
DoCmd.RunCommand acCmdAppMinimize
بهتره توی Form Load هم این کد رو بذاری تا همیشه به صورت تمام صفحه نمایش داده بشه.
DoCmd.Maximize
کار من با این کدها راه افتاده انشاءا... کار شما هم راه بیفته.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.ولی مشکل اینجاست که من نمیخوام فرم هام به شکل پاپ آپ باشه و میخوام بصورت تب باز بشه
اگه شما یا دوستان دیگه بتونن کمک کنن ممنون میشم
Nazir Ahmad
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 09:24 صبح
اگر برنامه شما زیاد حرفهای نیست میتونی از داخل آپشن گزینه Display Status bar رو غیر فعال کنی که دیگه استاتوس بار رو نشون نده.
و با استفاده از کد DoCmd.ShowToolbar "ribbon", acToolbarNo میتونی ریبونها رو هم غیر فعال کنی.
یا حق
expertdev
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 23:11 عصر
اگر برنامه شما زیاد حرفهای نیست میتونی از داخل آپشن گزینه Display Status bar رو غیر فعال کنی که دیگه استاتوس بار رو نشون نده.
و با استفاده از کد DoCmd.ShowToolbar "ribbon", acToolbarNo میتونی ریبونها رو هم غیر فعال کنی.
یا حق
ممنون مشکلم حل شد.موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.