View Full Version : سوال: انتخاب هاست خوب برای سایت موسیقی
moon_sky
سه شنبه 12 فروردین 1393, 18:50 عصر
سلام دوستان.خسته نباشید
اول از همه بگم که من تازه کارم و ممنون میشم که راهنماییم کنید.
من یه سایت قراره راه اندازی کنم مربوط به دانلود فایل های موسیقی هست و الان تو مرحله انتخاب هاست هستم و نمیدونم از چه هاستی استفاده کنم ... تو همین سایت هم سرچ کردم ولی اینقدر نظرات مختلف و گاهی متضاد هستند که بیشتر سردرگم شدم.
فقط تو چند تا سایت های هاست که نگاهی انداختم برام چند تا سوال بود:
اینکه من الان برای دانلود فایل ها باید از هاست دانلود استفاده کنم؟
اگه از هاست دانلود استفاده کنم در اون صورت باید ماهیانه هزینه رو پرداخت کنم؟ اگر در یک ماهی نیازی به آپلود فایل نداشتم پس دیگه نیازی به پرداخت هزینه در اون ماه نیست؟
در برخی سایت ها زده بطور مثال حجم 10 گیگ ماهی x تومان . خب این یعنی من از 10 گیگ فقط در طول یک ماه میتونم استفاده کنم و فایل هام رو آپلود کنم؟ و یک ماه تموم شد امکان استفاده از حجم اضافی نیست؟
چه فرقی بین میزبانی سایت در داخل ایران و خارج از ایرانه؟ و کدومشون بهترند ؟
ببخشید که سوالام شاید ابتدایی بنظر بیاد ولی ممنون میشم اگر تجربه ای در مورد سایتهای موسیقی دارید راهنمایی کنید ..
معرفی هاست خوب برای دانلود فایل های موسیقی هم فراموش نشه. با تشکر
refugee
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 01:14 صبح
سلام دوست من ؛
اول اینو بگم که شما تجربه زیادی ندارد و فکر میکنم شروع کردن همچین وبسایتی کمی دردسر داشته باشه برایتان و پر هزینه است .
برای وبسایت دانلود موزیک شما نیاز به 5 گیگ هاست دارید . ( و برای بخش دانلود فایل ها نیاز به هاست دانلود دارید که قیمت ها جدا است ) اما اگر بخواهید هر دو مورد رو داشته باشید پیشنهاد میکنم یک وی پی اس یا همون سرور مجازی خریداری کنید . که البته با بی تجربگی شما پیشنهاد نمی شود . مگرم خرید کنید و مدیریت و مانیتورینگ وی پی اس رو به متخصصش بدهید .
هاست ها بصورت ماهانه و یا سالانه فروخته میشود .
اینکه فرمودند ماهانه x تومان و 10 گیگ ، به معنای این نیست که شما همون ماه 10 گیگ رو تمام میکنید و ماه بعد 10 گیگ دیگر میدهند . یعنی اینکه 10 گیگ به شما تعلق میگیره میخواهید یک ماه تمام کنید و یا چند ساله ... ولی ماهانه هزینه اون 10 گیگ رو باید پرداخت کنید . و ماه بعد اگر پرداخت نکردین سرویس حذف میشه و تمامی اطلاعات و فایل هایی که داشتید را یا باید انتال بدین یا حذف میشن .
فرق دیتاسنتر های داخل ایران با خارج از ایران دو مورد است .
1. نزدیک بودن دیتاسنتر ایران به شما و بازدید کنندگان وبسایت شما ( سرعت اطلاعات تا 4 برابر افزایش دارد ) و هر چی دورتر باشه سرعت کمتر میشه به نوعی میگن پینگ بیشتری دارد . البته بستگی به امکانات منابع سرور هم دارد . (قیمت هاست های داخل ایران چند برابر هاست های خارج از ایران است همچنین خوبی هاست های ایران بجز سرعت وارز است یعنی قانون کپی رایت رعایت نمیشه و میتوانید اسکریپت های نال شده مثل ویبلتین رو استفاده کنید ) البته سرور هایی دیگری هم هستند که هاست وارز ارائه میکنند از خارج از ایران .
2. سرور های ایران تحریم نیست . و دسترسی و اطمینان بیشتری وجود دارد . اما سرور های خارج از ایران معلوم نیست یهو دیدین مثل پارسال تحریم کردند و کلی مشکلات به وجود امد . ولی ارزون تر و منابع قوی تری دارند سرور های خارج از ایران .
برای شروع کار از 5 گیگ هاست اشتراکی برای بخش وبسایت و از هاست دانلوذ به میزان نیاز برای بخش دانلود استفاده کنید . (البته میتوانید از هاست اشتراکی برای دانلود هم استفاده کنید . ولی اگر پهنای باند ( تعداد درخواست ها و بازدید های ) شما بره بالا سرور وبسایت رو ساسپند خواهد کرد . )
بنده طبق سابقه ای که دارم . میهن وب هاست (http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=062) رو پیشنهاد میکنم . البته هاست دانلود ندارند .
soroush.r70
چهارشنبه 13 فروردین 1393, 10:34 صبح
خرید هاست از سومین هاستینگ برتر ایران (http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=4131)
moon_sky
شنبه 23 فروردین 1393, 20:27 عصر
دوستان یه سوال دیگه هم دارم : مهمه از چه سایتی دامنه میخریم؟؟ یا نه خرید دامنه مثل هاست نیست ؟
viiictor
یک شنبه 24 فروردین 1393, 01:02 صبح
مهم مبلغی هست که میپردازید!
دامنه ها به پنل کاربری شما انتقال داده میشن و میتونید دست نماینده رو از دامنه کوتاه کنید (Not Recommended)
دامنه .ir مالک تمام و کمال شما هستید و نماینده میتونه تمدید رو انجام بده
دامنه های بین المللی هم به پنل هایی مانند directi و ... شما انتقال داده میشه!
refugee
یک شنبه 24 فروردین 1393, 01:53 صبح
دوستان یه سوال دیگه هم دارم : مهمه از چه سایتی دامنه میخریم؟؟ یا نه خرید دامنه مثل هاست نیست ؟
دامن نام سایت است اگه دامنه نباشه سایتی وجود نداره .
مهمترین بخش یک وبسایت دامنه است . مهمتر از هاست است . چرا ؟
چون دامنه ها به تدریج تو سالیان استفاده از وبسایت پیج رنک و الکسا دریافت میکنند . امارش میره بالا و کل موتور های جستجو شما رو با اسم اون دامنه میشناسند . پس ارزش پولی داره و امتیاز مهمی برای بسایت است .
توصیه میکنم از افراد مطمئن خدمات بگیرید .
moon_sky
یک شنبه 24 فروردین 1393, 20:14 عصر
مرسی از جواب دوستان
بیشتر منظورم این بود که آیا فرقی میکنه دامنه رو از سایت x بگیریم یا y ؟!
یا نه؟
آخه قیمت دامنه ها تو سایت های مختلف هم با هم فرق دارند.
refugee
یک شنبه 24 فروردین 1393, 20:25 عصر
نه مشکلی نداره . میتونید دامنه رو از جای دیگه تهیه کنید .
اگر خواستید دامنه رو ارزونتر از بقیه باهاتون حساب میکنم . البته با هاست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.