ورود

View Full Version : گزارش جدولی

mohammadmowlavi
پنج شنبه 14 فروردین 1393, 13:51 عصر
با سلام و تشکر از همه ی کسانی که امثال مارو راهنمایی میکنن
دوستان اگر بخواهیم گزارشی ابجاد کنیم که جدول های اون تابع فیلدهای گزارش نباشن باید چیکار کرد
از فست ریپورت یا کریستال ریپورت استفاده میکنم
مثال واضحتر مثلا میخوای از لیست اسامی چند نفر دریک کاغذ آ5 گزارش جدولی بگیری لازمه همه گزارشها 10 جدول باشه حالا ممکنه فقط 5 تاشون یا 6 تاشون یا هر ده تاشون پر باشه بقیه فقط ردیف داشته باشن
امیدورام منظورمو رسونده باشم با تشکر

vbhamed
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 08:36 صبح
سلام
چند تا راه مختلف هست
1 - يك جدول موقت ايجاد كنيد و ركوردهايي كه قرار چاپ بشن رو توش بريزيد و اگر كمتر از 10 تا ركورد بود بقيه رو ركورد خالي بزاريد (بهترين روش)
2 - شكل جدولتون 10 سطري رو با نرم افزاري مثل CorelDraw يا فتوشاپ طراحي كنيد و بندازيد زمينه فرم چاپي

mohammadmowlavi
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 19:28 عصر
سلام فکر کنم روش دومتون خیلی جالبتر و کاربردی تر باشه ضمن اینکه من اصلا نمیدونم جدول موقت چیه شاید همون رکورد ست باشه
میشه یه کوچولو توضیح بدید چطور جدولی که با کارل میکشم پس زمینه فرمم بزارم که یه جای خاص باشه و داخل همه صفحات تکرار بشه

vbhamed
جمعه 22 فروردین 1393, 23:12 عصر
سلام
از توي نوار ابزار گزينه Insert Bans و از منوي باز شده آيتم Overlay رو انتخاب كنيد
حالا هرچي تو Overlay بزاريد تو زمينه صفحه ظاهر ميشه، مي‌تونيد توش تصوير جدولي كه در Corel كشيديد و ترجيحا به صورت فايل wmf درآورديد رو بزاريد يا با خود فست ريپورت جدول بكشيد