ورود

View Full Version : سوال: ریدایرکت ساب دامنه به دامنه

Salar.Shayegan
پنج شنبه 14 فروردین 1393, 19:50 عصر
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده بود که مثلا" ما یک ساب دامنه مثل یک وبلاگ داریم که یک دامنه به اون وصل کرده ایم و میخوایم اگر کسی آدرس ساب دامنه رو زد، صفحه به دامنه منتقل بشه...
من این کار رو هم با متاتگ ریدایرکت و هم با جاوا اسکریپت انجام دادم اما مشکلی که پیش میاد اینه که کدهای صفحه ی ساب دامنه و دامنه یکی هستند، چون در واقع آنها هر دو یک صفحه اند با این تفاوت که به دیگری دامنه وصل است. از آنجا که کدها یکی هستند، پس با هربار لود شدن صفحه، به آدرس دامنه منتقل میشود و این فرایند تکرار میشود و هیچ گاه پایان نمیابد! چه با آدرس دامنه و چه با آدرس ساب دامنه وارد سایت شویم!

حالا میخواستم بدونم چه راهی برای این سوال وجود داره؟

پیشاپیش از پاسخ های دوستان کمال تشکر رو دارم

behnam404
پنج شنبه 14 فروردین 1393, 20:05 عصر
برای این کار باید به مدیریت هاست (سی پنل و ..) دسترسی داشته باشید.یا اگه می خواهید ادرس وبلاگ خود را به دامنه خودتون منتقل کنید باید از مدیریت سرویس وبلاگدهی خود درخواست نمایید.

Salar.Shayegan
پنج شنبه 14 فروردین 1393, 20:15 عصر
ممنونم
اما فکر میکنم با جاوا اسکریپت میشه مثلا" یه کدی نوشت که اول آدرس رو چک کنه و اگه با ساب دامنه بود، ریدایرکت رو انجام بده و در غیر این صورت انجام نده...

من زیاد جاوا اسکریپت بلد نیستم، تقاضا دارم یکی از دوستان این کدی رو که عرض میکنم بنویسه...

با تشکر

qartalonline
پنج شنبه 14 فروردین 1393, 20:52 عصر
اگه ساب دامین مربوط به سایت مستقل هستش باید از طریق htaccess اینکار رو بکنید ولی اگه وبلاگ هستش باید از همون کدها سمت کلاینت استفاده کنید.

کدجاوا بصورت زیر میشه.
if (location.hostname === "sub.site.com"){ window.location.assign("http://site.com");
}

Salar.Shayegan
دوشنبه 18 فروردین 1393, 16:14 عصر
ممنونم
البته این کار عملی نیست چون باید برای همه ی صفحات سایت این کار رو انجام بدم.

بعدش یه سوال دیگه: اگه از مدیریت وبلاگ دهی درخواست ریدایرکت کنم، تمام صفحات وب به دامنه میروند یا فقط صفحه ی اصلی به دامنه میرود؟ مثلا" آیا از sub.site.com/post/23 به domain.com/post/23 میرود؟