ورود

View Full Version : کدام زبان را ترجیح میدهید؟

NASA's Spaceman
جمعه 15 فروردین 1393, 00:04 صبح
سلام
کدام زبان برنامه نویسی را و برای چه نوع پروژه ای ترجیح میدهید؟
با سپاس

setroyd
جمعه 15 فروردین 1393, 01:06 صبح
C++‎‎‎ , delphi , vb6 برای برنامه های تحت ویندوز(سیستم) مناسب هست و عالی و هر کدوم یه قدرتی داره تو این زمینه نکه نشه تو نت باهاش کاری کرد نه ! ولی تو سیستم قویترن البته این نظر شخصی منه چون تجربه کردم این زبان هارو و با سایر اونها زیاد در ارتباط نیستم C#‎ هم برای نت و data base مثل delphi بد نیست .

سپهر-111
جمعه 15 فروردین 1393, 15:13 عصر
سلام
من vb6 می پسندم اول که یادگیریش راحته ، دوم منابع و نمونه سورسش فراوان هست، سوم دوستان گلی مثل شما هست هرموقع گیر کنم راهنمایی میکنند:قلب:
ولی من به شخصه احساس میکنم برنامه هایی که با وی بی 6 نوشته میشه با سرعت بیشتر ، خیلی راحتر و مقدار مصرف کمتری از منابع سی پی یو و رم اجرا میشه . . .

NASA's Spaceman
جمعه 15 فروردین 1393, 19:43 عصر
ولی به نظر من شما کاملا دارید اشتباه میکنید
منم خودم طرفدار وی بی بودم
ولی از وقتی که تو سی شارپ حرفه ای شدم یه سری برنامه ها مینویسم که با وی بی نمیشه ساخت
و کی گفته برنامه ای که تو وی بی نوشته شده زمان کمتری میخواد؟؟؟؟؟
اتفاقا زمان بیشتری باید صرف شه چون اطلاعات رو پشت سرهم برای پردازش به cpu میفرسته ولی تو سی شارپ این رو میشه مدیریت کرد و با تمام هسته های cpu کار کرد که این فوق العاده سرعت رو بالا میبره
در کل وی بی هیچ مزیتی نسبت به سی شارپ نداره و در مورد کدنویسیش هم وی بی بصورت مدیریت نشدت کد نویسی هاش
با سپاس

vbhamed
شنبه 16 فروردین 1393, 09:26 صبح
سلام
مزيتهاي VB6 نسبت به #C و كلا زبانهاي تحت دات نت

1 - سرعت اجراي بالاتر در خيلي موارد مخصوصا سرعت كاملا محسوس در رابط كاربري
2 - ايجاد كد Native هر چند Native كامل نيست
3 - به دليل ايجاد كد Native امنيت بسيار بالاتر از لحاظ هك و قفل شكني كه براي برنامه نويسي كه سالها روي برنامش زحمت ميكشه اهميت حياتي داره
4 - منابع آموزشي فراوان
5 - عدم نياز به Net Framework.

البته #C هم مزاياي زيادي نسبت به VB6 داره و در آينده VB6 اگر آپديت نشه ديگه منسوخ ميشه (از نظر بعضي ها الان هم منسوخ شده) ولي اين پست از اين جهت بود كه بدونيد VB6 هم مزايايي نسبت به زبانهاي دات نت داره كه بعضي برنامه نويسها به خاطر همين مزايا حاضر نيستن حالا حالاها تركش كنند

اما در كل بحث زبانهاي برنامه نويسي مثل بحث آنتي ويروس و تيم هاي فوتبال و ... مي‌مونه كه هر كدوم طرفداران خاص و سينه چاك خودشون رو دارن، ولي بهتره شما به محصول توليدي نهايي و كارايي هايي كه داره توجه كني و با هر كدوم كه راحتتري و اطلاعات بيشتري ازش داري كار كني ضمن اينكه بهتره با تكنولوژي روز هم هماهنگ بود

به طور مثال من ممكنه سالها VB6 كار كرده باشم و كلي اطلاعات و منابع داشته باشم اما به انجام كاري نياز داشته باشم كه توي #C راحتتر و سريعتر ميشه انجام داد، خب چه اشكالي داره اون قسمت رو به صورت يك كتابخانه در #C يا حتي به صورت يك برنامه مستقل در #C بنويسم و از VB6 فراخواني كنم، اينطوري از مزاياي هر دو زبان استفاده مي‌كنم، من اگر لازم باشه حتي قسمتي از برنامم رو به اسمبلي هم مي‌نويسم

بهتره خودتون رو محدود به يك زبان نكنيد كه بعدا مجبور بشيد هي ازش دفاع كنيد كه اين زبان خوبه و اون بده، يكسري تكنولوژي در اختيار شماست، از همه منابع و امكانات به نفع كارهاي خودتون بهترين استفاده رو كنيد، الان يك برنامه‌نويس بايد هم يك در يك زبان خاص كه دوست داره حرفه اي‌ باشه هم نيم نگاهي در زبانهاي ديگه داشته باشه، ضمن اينكه با HTML و CSS و زبانهاي تحت وب مثل php يا asp هم آشنا باشه و بتونه در حد نيازش از اونها استفاده كنه تا مثلا براي ايجاد يك گزارش تحت وب يا استفاده از يك وب سرويس ارسال sms و يا حتي ارسال يك ايميل و ارتباط با ديتابيس روي سرور و ... دچار مشكل نشه

نهايتا اينكه براي مشتري، محصول مهم هست نه تكنولوژي توليد مگر در موارد خاص كه قابل چشم پوشي هست، مثلا هيچكس نمي‌پرسه پيچ هاي اين اتومبيل با دست بسته شده يا روبات، بلكه به امكانات، زيبايي، مصرف سوخت، ايمني، قيمت و ... توجه ميشه

NASA's Spaceman
شنبه 16 فروردین 1393, 18:25 عصر
ویژوال استادیو نسخه 2013 به بعد قابلیت native رو داره
و سرعت سی شارپ هم 60 درصد افزایش داشته
پس هیچ رقیبی برای سی شارپ باقی نمیمونه
تو تالار سی شارپ سر زبون سی شارپ و سی پلاس پلاس بحث بود تا اینکه سی شارپ رو انتخاب کردند چه برسه که میخواین vb6 رو با سی شارپ مقایسه کنین
من خودمم تو مدرسه دارم vb6 یاد میگیرم و اصلا باهاش حال نمیکنم ولی سی شارپ یه چیز دیگست
با سپاس

mehran901
سه شنبه 19 فروردین 1393, 19:26 عصر
پس هیچ رقیبی برای سی شارپ باقی نمیمونه
تو تالار سی شارپ سر زبون سی شارپ و سی پلاس پلاس بحث بود تا اینکه سی شارپ رو انتخاب کردند چه برسه که میخواین vb6 رو با سی شارپ مقایسه کنین
من خودمم تو مدرسه دارم vb6 یاد میگیرم و اصلا باهاش حال نمیکنم ولی سی شارپ یه چیز دیگست

داداش شما گویا تعصبت خیلی زیاده
بهتره بدونی سی# واسه بچه هاست ... ویبی دات نت هم همینه ... بیشتر مطالعه کن
کسی که سی# رو با سی++ مقایسه کنه و بگه سی# از هر نظر برتری داره خیلی ضعف اطلاعاتی داره :چشمک:
ی نمونه برتری سی++ اینه با استفاده از فریم ورک هایی مثل boost یا Qt نرم افزار هایی تولید میشه کرد که به شکل کراس پلتفورم بر روی اندروید ویندوز لینوکس مک ios ، WinRT سیمبین به راحتی اجرا بشن...کتاب خونه های بزرگ در زمینه پردازش های سیگنال و تصویر همگی به زبان سی++ نوشته میشن و در نهایت از wrapper اونها در سی# استفاده میشه !! درضمن قطعا در مورد اینکه native به ویژوال استادیو اضافه شده هم بیشتر مطالعه کن و در نهایت منبع رو ذکر کن ... خیلی بعیده... مایکروسافت این همه وقت صرف کدینگ به سبک managed کرده حالا بیاد تموم سیاست های دات نتی خودشو زیر سوال ببره ؟! تو سی# واسه تعریف ی پوینتر باید 60 مدل پشت بارو بزنی آخرشم نمیتونی دسترسی مستقیم به حافظه داشته باشه... تنها زبانی که امکان مشتق یک کلاس از 2 کلاس مجزا به صورت مستقیم درش وجود داره سی++ هست ..! در سی# و ویبی با استفاده از واسط های implementation فقط شبیه سازی میشه کرد... با استفاده از ویژوال سی ++ میتونی نرم افزار هایی مبتنی بر کتابخونه های دات نتی تولید کنی که به صورت استاتیک در فایل native لینک شدن !!

صدها برتری دیگه برای سی++ وجود داره ک نیاز به گفتن نیست چرا که همه میدونن

NASA's Spaceman
سه شنبه 19 فروردین 1393, 20:26 عصر
دوست عزیز اینایی که شما درباره سی ++ میگی رو برو تو تالار سی شارپ چک کن یه تومار بحث کردیم و نتیجه اخرش هم مشخص بود چی شد
و اگه شما بخوای بگی فقط سی ++ کاملا غلط هست به نظر من فقط سیستم عامل و بازی خوبه که با سی ++ نوشته بشه و نرم افزار تجاری رو حتما با سی شارپ بنویسی یه چیز دیگه میشه و سی شارپ برا بچه ها نیست اینی هم که میگم برو تو سایت ماکروسافت تو کنفرانس چند روز پیش خود بیل گیتس گفت که تو سایتشون گمونم هست و من خودم از ویژال استادیو 2013 و 2010 استفاده میکنم و توی نسخه 2013 سرعت سی شارپ چندین برابر هم شده که توی سی پلاس پلاس تغییری نبود و در مورد وی بی هم مقصر سازنده هاش هستن که ارتقاش ندادن وگرنه اونم محبوب میشد
با سپاس

mehran901
سه شنبه 19 فروردین 1393, 22:47 عصر
ویبی محبوب هست ! نیاز به آنالیز شما نیست برای بررسی محبوبیتش ... ویبی دات نت با سی # درواقع تفاوتی ندارن ... بجز سینتکس دستوری ...

هرزبونی در زمینه هایی کاربرد داره

شما بخوای برنامه های پردازشی سنگین با ویبی دات نت چه سی #بنویسی کار اشتباهی هست ... حرف منم نیست حرف همه ی بزرگان هستش ... علت های زیادی هم داره ... گزینه مناسب سی++ هست ولاغیر !

در نهایت این که گفتی برای نوشتن برنامه های تجاری قطعا ! سی#بهتره نمیدونم تا فلان زبون بد نیست بدونی ک :
گوگل ارث ، کروم ، فتوشاپ ، کاسپراسکی ، نود32 ، وی ال سی ، فتوشاپ ، مایا ( بزرگ ترین نرم افزار طراحی انیمیشن ) ، اسکایپ ، یاهو مسنجر ، پروتل ( بزرگ ترین نرم افزار طراحی مدارات الکترونیک - طراحی مادربرد های کامپیوتر ها توسط این نرم افزار صورت میگیره) ، پروتیوس ( حرفه ای ترین نرم افزار شبیه ساز مدارات آنالوگ و دیجیتال ) ، ,virtual box ، ubuntu و.... همه برنامه های تجاری هستند که با سی++ نوشته شدن ! خیلی هاشون با فریم ورک کیوت و ی سریشون از قبیل نود32 یاهومسنجر و... توسط mfc ...! بعله برای شخصی که میخواد با خوندن نصف کتاب هاشمیان پروژه های بزرگ با سی#بنویسه ! حرف شما کاملا صحیح هست ! سی# گزینه مناسب تری هست برای نوشتن برنامه های تجاریش !

نیاز به بحث با بچه های سی# کار در این رابطه نیس ک بخوام اونجا این مسئله رو مطرح کنم :))) همه حرفه ای هاشون میدونن چی به چیه ...

بهترین دیسمبلر ها تنها میتونن بخشی از کدهای نرم افزار های نوشته شده توسط سی++ رو به اسمبلی محض برگردونن!! در صورتی که رفلکتور ها برای برنامه های دات نت جهت بدست آوردن سورس برنامه کافین :))) البته بماند ک با دستکاری استریم ها میشه رفلکتور ها رو سردرگم کرد کمی..

در وصف سی++ همین بس که در نوشتن برنامه های کنترلی و مدیریتی سیستم های نظامی و همین طور ماهواره ها ازش استفاده میشه ، تحت سیستم عامل های نظامی VxWorks پورت شده و در سیستم های embedded توسط فریم ورک Qt پشتیبانی میشه ... مثال دیگش استفاده گسترده در طراحی میکروپروسسور ها و میکروکنترلر ها هست

SlowCode
سه شنبه 26 فروردین 1393, 00:05 صبح
داداش بدیهیات رو که نمیپرسن:لبخند:
من حدودا 5 ساله با vb6 کار میکنم. البته حدودا 1.5 ساله تقریبا ولش کردم.
من اگه از اول به جای وی بی، سی++ و کیوت کار کرده بودم الان یه غولی شده بودم واسه خودم!
vb زبان خوبیه ولی زبان های خیلی بهتر از اون هست.

kitcat_m18
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 09:44 صبح
سلام،
به عنوان شخصی که سالهاست داره برنامه نویسی می کنه 3 تا نکته رو عرض می کنم خدمتتون:

1- VB رو بی خیال بشین، چرا؟ چون سینتکس VB یه طرف، سینتکس C++‎‎,C#‎‎,PHP,JAVA هم یه طرف، تو یه کلام تافته جدا بافتست، به نظر من VB واسه سردرگم کردن برنامه نویس ها ساخته شده(من خودم VB کارم) اما احساس می کنم عمرم هدر رفته، چون از متد های جدید عقب موندم
2- C#‎‎ جدیدترین زبان برنامه نویسی مشتق شده از زبان های قوی دیگری مثل جاوا و C++‎‎ هست، پس از لحاظ کارایی کسی زیر سوال نبرتش (ضمنا تمامی دات نتی ها می دونن که تمامی زبان های دات نتی دارن از دات نت فریمورک استفاده می کنن پس سر قدرت بحث نکنین چون منابع مشترکه)
3- بالا برین پایین بیاین C++‎‎ کارا تو اوج قدرت در رابطه با کار با منابع سخت افزاری و کارهای غولن (منظورم بین داتتنی هاست، فردا فحشم ندیدن)

موفق باشین :قلب:

program2vb
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 14:39 عصر
سلام :

سیستمی : اسمبلی و c
کاربردی : C++‎‎‎ , vb , delphi , java
وب : php

ولی از نظر من و برخی از افراد . برنامه نویسی با زبان سطح پایین و سطح بالا فرق چندانی نداره . به هر حال شما یک برنامه نویس هستین اون چیزی که مهم هست اینه که امروزه اکثرا همه سوق پیدا کردن سمت برنامه نویسی دات نت که باید گفت برنامه نویسی در محیط دات نت رو نمیشه برنامه نویسی نام برد بلکه اونایی که در زمینه دات نت کار میکنن توسعه دهنده developer هستن نه programmer چون یک برنامه نویسی قبل اینکه بخواد برنامه نویسی باشه ابتدا باید با اصول اولیه و بیس و پایه برنامه نویسی آشنایی کامل داشته باشه . و بدون ابزارهای آماده که در دسترس قرار داره بتونه به خواسته و هدف خودش برسه و برنامه نوشته شده در هیچ سیستمی مشکل نداشته باشه . و ...

به هر حال نظر و افکار و عقیده دیگران هم محترم هست .

موفق و سربلند باشین در پناه حق . یا علی .

negative60
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 19:05 عصر
همونطور که دوستمون گفت C#‎‎ و کلاً برنامه های دات نتی به هيچ وجه از لحاظ قدرت قابل قياس با C++‎‎ نيستند!
شما ميتونيد بزرگترين پروژه دات نتی رو نام ببريد؟

تو زبان های دات نتی(C#‎‎, vb.net) قدرت کد نويسی شما تو فريمورک و تو محيط ويندوز خلاصه ميشه هرچند که کتاب خانه دات نت تو خيلی از موارد کامل هست اما فکر اينجا هم کنيد شما که تازه ميخواهيد شروع کنيد و خودتون رو تو فريمورک زندانی کنيد از اون طرف بازر کار داره به سيستم عامل های تبلتی و مبايل کشيده ميشه

اما مزيت برنامه های دات نت تو سرعت انجام کد نويسی و ساخت و سادگی انجام دادن پروژه هست اين مورد خيلی از مواقع بر قدرت ارجعيت داره
vb6 هم اصلاً پيشنهاد نميدم (هرچند خودم از vb6 شروع کردم و هنوز برنامه های کوچيک رو باهاش انجام ميدم) زبانی که سازندش ديگه ازش حمايت و پشتيبانی نميکنه و ماله 16 سال پيشه ارزش نداره بری سمتش (البته بحث vb.net جدا هست به سادگی ميتونيد از vb6 به vb.net مهاجرت کنيد)

در آخر هم انتخاب زبان برنامه نويسی بستگی به هدف شما داره تا هدف مشخص نباشه نميشه گفت کدوم بهتره

as987498749874
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 12:33 عصر
سلام بر دوستان
هر چیزی قدیمیش خوبه

اگه از نظر بازار کار میخاین اکثر برنامه ها بانک اطلاعاتین که با وی بی 6 هم میشه نوشت
یه بار دیدم تمام نرم افزار های اداره پست با وی بی بودن و اطلاعات رو به سرور میفرستادن

دیگه چی میخاین، اصل برنامه ترتیب کد ، جلوگیری از اتلاف وقت کاربر ، صحت سنجیه نه اینکه با مشتری بحث کنیم دات نت باشه یا غیره ...
زحمتا رو بذاریم برا افزایش هنر الگوریتم نویسی

من خودم یه نرم افزار کاملا گرافیکی نوشتم که از اساتید وی بی پرسیدم میگفتن نمیشه اما بعد از پروژه دست به دهن موندن

به نظر من هم چیزای آماده خیلی لذت بخش نیستن
بعضی دوستان وقتی به مشکلی می خورن میگن ضعیفه،منسوخ شده
به نظر من منسوخ نشده بلکه ذهن طوری عادت کرده که هر چیزی باید از قبل انجام شده باشه اما فکر برنامه نویسه که باید آماده باشه
مرسي

NASA's Spaceman
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 18:04 عصر
بله نرم افزار سازمان تامین اجتماعی هم با vb6 نوشته شده
ولی من نظرم اینه که هر زبانی را برا کاری ساختن
مثلا
PHP: وب نویسی
C و اسمبلی: ارتباط با سخت افزار که خیلی عالی هستن تو این مورد
C++‎‎‎: برا ساخت ویندوز و بازی
C#‎‎‎ : نرم افزار های تجاری
VB6: آموزش تو مدارس
پس هیچ زبانی کامل نیست و نخواهد شد
با سپاس Spaceman

SlowCode
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 22:49 عصر
الان چطور نتیجه گرفتین که هیچ زبانی کامل نیست؟با سی++ میشه سایت نوشت(CGI)، میشه با سخت افزار ارتباط برقرار کرد، تو مدارس و اینا هم میشه آموزش داد، میشه برای تمام سیستم عامل ها برنامه نوشت.
فقط واسه بعضی از نرم افزارهای تجاری ممکنه صلاح نباشه که با سی++ انجام داد.

بعضی دوستان وقتی به مشکلی می خورن میگن ضعیفه،منسوخ شده
:لبخندساده:
بنده و خیلی از دوستانی که سالها با vb کار کردن میگیم که vb به درد نمیخوره!
البته به درد بعضی کارا میخوره ها! ولی واقعا امکانتش و قدرتش نسبت به زبان های دیگه کمه!
شما بی زحمت برین در مورد Qt تحقیق کنین.

program2vb
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 16:32 عصر
پس هیچ زبانی کامل نیست و نخواهد شد
با سپاس Spaceman

دوست عزیز معذرت میخوام میشه بگین منظورتون از این جمله دقیقا چی بود ؟

NASA's Spaceman
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 22:02 عصر
یعنی هیچ زبانی بدون نقطه ضعف نیست
باورتون نمیشه و یا میخواین زبانی رو برتر جلوه بدین تو سایت ماکروسافت هم بحث شده بود و نتیجش این شد که هیچ کوم از این زبونای برنامه نویسی کامل کامل نیست
با سپاس Spaceman

SlowCode
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 22:26 عصر
باورتون نمیشه و یا میخواین زبانی رو برتر جلوه بدین تو سایت ماکروسافت هم بحث شده بود و نتیجش این شد که هیچ کوم از این زبونای برنامه نویسی کامل کامل نیست
با سپاس Spaceman

دوست عزیز اینقدر کلی گویی نکنید!
اگر مدرکی بر حرفتون دارین لینک بدین!
باورتون نمیشه....تو مایکروسافت بحث شده!!

شما که زحمت ایجاد کردن تاپیک رو کشیدی، بیا یکی دو مورد از ضعف های این زبان ها رو بگو.
حالا نمیگم با توجه به تجربه خودت! چون میدونم تازه وارد هستین.
تحقیق کنین و با دلیل و مدرک ضعف زبان های ذکر شده رو بگین.

program2vb
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 11:27 صبح
با سپاس Spaceman

یعنی شما میگین c و اسمبلی زبان های ناقصی هستن ؟
و اشکال دارن ؟

اگه ناقص هست c , چرا اونو گسترش دادن ؟
چرا زبان جدید ایجاد نشده ؟