ورود

View Full Version : تغییر ستایل المنت های یک وبسایت

SaidJan
جمعه 15 فروردین 1393, 08:00 صبح
درود
من این کدهای زیر رو از inspect element یک سایت توی گوگل کروم گرفتم و میخوام یه extention واسه گوگل کروم بسازم که کلمه block که با فلش قرمز مشخص شده رو اتوماتیک به یه چیز دیگه عوض کنه (بدون نیاز به کلیک) که دیگه بلاک نباشه.
از اونجا که extentionهای کروم رو با جاوا مینویسن، خواستم ببینم این کد رو چجوری بنویسم؟ چون هیچی از جاوا نمیدونم.
اگه نمیتونید extention گوگل کروم بسازید، همون کد رو بهم بدید کافیه.

id1385
جمعه 15 فروردین 1393, 14:54 عصر
$("div.reveal-modal-bg").css("display", "none");

SaidJan
شنبه 16 فروردین 1393, 08:39 صبح
$("div.reveal-modal-bg").css("display", "none");

ممنونم.
فکر کردم میتونم extension رو بسازم. ولی دیدم نمیتونم. میتونید واسم بسازید؟ بعد خودم اسم سایتش رو عوض میکنم.
اینجا (https://developer.chrome.com/extensions/getstarted)یه چیزایی توضیح داده. انجام دادم ولی کار نکرد. راحت باید باشه واسه اونایی که جاوا بلدن. 4 تا فایل لازم داره که همشو تو این لینکی که گذاشتم داره.

maysam.m
جمعه 22 فروردین 1393, 23:47 عصر
فکر نکنم کسی حاضر بشه به خاطر یه تغییر جزئی بشینه extension بنویسه!
بهتره دنبال راه حل جایگزین باشید :چشمک:

us1234
شنبه 23 فروردین 1393, 14:17 عصر
درود
من این کدهای زیر رو از inspect element یک سایت توی گوگل کروم گرفتم و میخوام یه extention واسه گوگل کروم بسازم که کلمه block که با فلش قرمز مشخص شده رو اتوماتیک به یه چیز دیگه عوض کنه (بدون نیاز به کلیک) که دیگه بلاک نباشه.
از اونجا که extentionهای کروم رو با جاوا مینویسن، خواستم ببینم این کد رو چجوری بنویسم؟ چون هیچی از جاوا نمیدونم.
اگه نمیتونید extention گوگل کروم بسازید، همون کد رو بهم بدید کافیه.

هدفت از این کار چیه ؟

SaidJan
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 19:33 عصر
هدفت از این کار چیه ؟

یه سایت هست که وارد میشم میگه AdBlock فعاله و تا ۱ دقیقه نمیزاره کلیک کنی. این کارو که کنم باعث میشه اون پیام نشون داده نشه و بتونم به حالت عادی از همون لحظه اول کلیک کار کنه.