ورود

View Full Version : گزارش گیری از دو جدول غیر مرتبط و نمایش اطلاعات جداول

mkahani
شنبه 16 فروردین 1393, 10:28 صبح
با سلام به اساتید محترم

به یک مشکل موقع گزارش گیری برخورد کردم که انشاءاله با کمک دوستان حل شود.

یک جدول اطلاعات افراد هست و یک جدول مشخصات تایید کننده نامه ، میخوام موقعی که فرم برای چاپ آماده میشه اگه روی دکمه ریاست کلیک شد در قسمت چاپ نامه ، از جدول مشخصات تایید کننده نام و سمت چاپ شود.

هر کاری کردم فقط Error میاد و هیچ مقداری از جدول تایید کننده نامه نمایش داده نمیشه.

یک نمونه ساده طراحی کردم که اگه وقت داشتین بتونید واسم تکمیلش کنید.

mkahani
دوشنبه 18 فروردین 1393, 06:57 صبح
اساتید عزیز من منتظر راهنمایی های شما هستم.

در ضمن اگر یک جدول داشته باشیم که فقط یک رکورد ( حدیث از پیامبران ) باشه و در سر برگ هر گزارشی بخواهیم چاپ بشه باید چی کار کنیم.

گفتم یک حدیث چون اگر حدیث تصادفی انتخاب بشه ممکنه با مناسبت اون روز یکی نباشه و کاربر هر روز یا هر چند روز حدیث قبلی رو ویرایش و بجای اون یک حدیث دیگه قرار بده که موقع گزارش چاپ بشه.

پیشاپیش از همکاری شما متشکرم.

mkahani
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 07:04 صبح
کسی هنوز نتونسته جوابی به من بده؟؟؟

البته شاید من باید تیتر این موضوع رو عوض کنم.

بذارید یک کم ساده تر کنم.

میخوام یک جدول داشته باشم که توش اسم رئیس اداره و یک حدیث نوشته بشه و فقط یک رکورد داشته باشه وقتی که رئیس اداره عوض شد توی تمام ریپورت ها اسم رئیس اداره رو عوض کنم. حدیث روز هم همینطور ، وقتی که متن حدیث رو توی اون رکورد کپی کنیم توی تمام گزارشات اون حدیث نمایش داده بشه.

از قسمت کد نویسی و قسمت های دیگه که رفتم فقط Error نمایش داده میشه.

Nazir Ahmad
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 08:47 صبح
سلام
بفرما دوست عزیز
ببین همونیه که میخوای؟

یا حق

mkahani
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 10:36 صبح
خیلی ممنون نصف کارم راه افتاد.

فقط چند تا گزارش دارم که همیشه رئیس نامه رو امضا میکنه و نمیخوام کمبو باکس رو کاربر انتخاب کنه.

نمیشه اولین رکورد از یک جدول رو فراخوانی کنم داخل یک تکست باکس ، اون تکست باکس هم مخفی باشه و از طریق کد به گزارش انتقال بدم؟

هم واسه فامیلی رئیس و هم واسه حدیث روز

این مشکل حل بشه برنامه من کامل شده.

Nazir Ahmad
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 13:10 عصر
بفرما دوست عزیز
ببین همینه

یا حق

mkahani
شنبه 23 فروردین 1393, 09:53 صبح
شرمنده مشکل تا حدی حل شد ولی کامل نه.

مشکل اینجاست که وقتی گزارش کلی گرفته میشه درست هست و مقادیر مشکلی ندارد ولی وقتی از یک رکورد گزارش گرفته میشه اون اطلاعات به گزارش ارسال نمیشه.

برای اینکه رکوردی که در حال مشاهده اون هستیم رو به گزارش ارسال کنیم از این کد استفاده می کنم که مشکل از همین کد هست ، اگر راه بهتری سراغ دارید ممنون میشم.

Dim strWhere As String
strWhere = "[ID] = " & Me.[ID]
DoCmd.OpenReport "Table1", acViewPreview, , strWhere

Nazir Ahmad
یک شنبه 24 فروردین 1393, 08:41 صبح
بفرما دوست عزیز
با عرض پوزش به خاط تاخیر

یا حق