ورود

View Full Version : نحوه ایجاد و فروش کتاب در بازار

sara_aryanfar
شنبه 16 فروردین 1393, 14:26 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی من چند سوال داشتم در مورد فروش نرم افزار در بازار

1-بهترین روش برای ایجاد یک کتاب اندرویدی ساخت اون توسط خودمون هست یا توسط نرم افزار های آماده
2-برنامه های که تولید میشه اگر پرداخت درون برنامه ای نداشته باشه نیاز به تغییرات خاصی داره تا تو بازار به فروش برسه یا خیر

hamedjj
شنبه 16 فروردین 1393, 14:41 عصر
نه تغییرات خاصی نیاز نداره فقط دیگه نیاز نیست یه بار برنامه را تو سایت آپلود کنید
درباره مورد اول تو پیام شخصی برات فرستادم

MoRTeZa`
شنبه 16 فروردین 1393, 17:39 عصر
با سلام ...
اگر امکانش هست بصورت عمومی قرار بدین تا دیگران هم استفاده کنن از نظرتون .
با تشکر

sara_aryanfar
شنبه 16 فروردین 1393, 18:11 عصر
من بیشتر با این مبحث مشکل دارم که توضیحات بازار گنگ هست کتاب ایجاد شده حالا به فرض دارای مطالب قابل قبولی باشه چه مشخصات دیگه ای باید داشته باشه کتاب هایی که با این برنامه های کتابساز ایجاد میشن امکان فروش دارن یانه دوستانی که تجربه دارن جواب بدن ممنون

mrtzxxx
شنبه 16 فروردین 1393, 19:35 عصر
بازار روی برنامه های پولی خیلی حساسه و زیاد گیر میده . ولی اینو میدونم که میخواد برنامه ها امکانات زیادی داشته باشند خوش رنگ و لعاب و با کیفیت خیلی بالایی باشند . چون اینقدر از این کارها برای بازار میره که انتخاب بهترینشون کارو سخت میکنه وقتی یه کار برای انتشار غیر رایگان انتخاب میشه باید یه تمایزی نسبت به بقیه کارها داشته باشه . به نظر من سعی کنید تو این جور کارها خلاقیت و ابتکار به خرج بدین .

mf2009
یک شنبه 17 فروردین 1393, 10:59 صبح
خوب چرا کتاب را رایگان درست نمیکنید و براش قابلیت پرداخت درون برنامه ای نمیذارید بازار به برنامه های پرداخت درون برنامه ای زیاد گیر نمیده و به احتمال 90 درصد اگه مشکل اجرایی نداشته باشه قبول میکنه

hamedjj
یک شنبه 17 فروردین 1393, 11:42 صبح
خوب اگه طرف بتونه پرداخت درون برنامه ای بزاره پس دیگه چه نیازی به برنامه کتاب ساز داره
کتاب را هم خودش درست میکنه دیگه
برنامه ی کتاب ساز را کسانی استفاده میکنند که تو برنامه نویسی اندروید مبتدی هستند