View Full Version : ارسال ایمیل html
mr.amani
دوشنبه 18 فروردین 1393, 11:05 صبح
سلام
من یه صفحه html دارم و میخوام اینو دقیقا به همین صورت تو ایمیل برای سایرین ارسال کنم.
میخوام بدونم چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
برای css ، فایل css میشه جدا باشه یا باید کدهای استایل داخل خود سند html نوشته بشه؟
لطفا راهماییم کنیدhttp://forum.majidonline.com/images/smiley_new/majidonline_rose.gif
ab.ali
دوشنبه 18 فروردین 1393, 13:10 عصر
منظورتون رو خیلی متوجه نمی شم ولی شما می تونید چه فایل CSS داشته باشید و چه داخل خود سند HTML باشه می تونید این فایل ها رو ایمیل کنید.در مورد اولی می تونید اونو Zip کنید بعد بفرستید.:کف:
bestdata
دوشنبه 18 فروردین 1393, 13:26 عصر
از طریق فایل php تحت وب میشه ارسال کرد ( مثل افزونه Contact 7 برای وردپرس ) نرم افزار هم هست اما اسمشون رو بلد نیستم
thinkdiff
دوشنبه 18 فروردین 1393, 14:52 عصر
برای مشکل فایل های css تون می تونم پیشنهاد کنم که از css های internal استفاده کنید.یعنی یک تگ مثل زیر در head فایل html تون ایجاد کنید و کد های css تون رو در اون قرا بدید.
<style type="text/css">
/* code is here */
</style>
refugee
سه شنبه 19 فروردین 1393, 00:01 صبح
به این میگن قالب ایمیل
قالب های ایمیل سرچ کنید نمونه زیاده .
از تگ های داخل ( body ) استفاده میکنند . و سی اس اس های داخلی ./
* یه نکته که باید توجه کنید اینه که اندازه ها به درصد باشه .
viiictor
سه شنبه 19 فروردین 1393, 02:59 صبح
از موزیلا تاندربرد برای ارسال ایمیل استفاده کنید میتونید فایل html رو ایمپورت کنید یا کد html وارد کنید
mr.amani
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 00:40 صبح
از اوتلوک یا نرم افزار دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟
viiictor
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 02:11 صبح
تجربه شخصی بنده تاندر برد بود که خدممتون عرض کردم !
هم رایگان هست هم کم حجم ! هم از جی میل و یاهو پشتیبانی میکنه ! دلیل بی میلی شما رو متوجه نمیشم !
mohammad5
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 08:49 صبح
می تونید از سایت هایی مثل mailchimp.com استفاده کنید . رایگان من هم استفاده می کنم برای ایمیل مارکتینگ.
refugee
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 00:51 صبح
من یاهو میل و جیمل و هاتمیل رو امتحان کردم .
هر 3 مورد خوب جواب دادن . قالب های ایمیل رو اماده میکنید و در موقع نوشتن از ادیتور html استفاده میکنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.