View Full Version : استخدام برنامه نویس اندروید
baran111
دوشنبه 18 فروردین 1393, 11:35 صبح
شرکت فناوری اطلاعات آوب در اصفهان ، با توجه به نیاز به تکمیل کادر فنی خود، یک نفر مهندس کامپیوتر با تجربه کار در حوزه برنامه نویسی اندروید استخدام می نماید.
شماره تماس جهت همکاری : 6266852-0311
به آدرس الکترونیکی job@awebict.com مراجعه فرمایید.
hamedjj
دوشنبه 18 فروردین 1393, 12:25 عصر
چند میدی؟
خودمون کار کنیم میانگین ماهانه 7 - 8 تومن دستمونو میگیره
اگه 5 تومن بدی میام
darkenerboy
دوشنبه 18 فروردین 1393, 12:53 عصر
چند میدی؟
اگه 5 تومن بدی میام
اقا جسارت نباشه یه موقع
من نمیگم شما ماهی 7 -8 تومن درآمد نداری و در ضمن نمیگم که این درآمد رو داری !
اما اگه شما ماهی 7 - 8 تومن درامد داری چرا راضی میشی بری واسه یکی کار کنی با ماهی 5 تومن ؟
rubiks.kde
دوشنبه 18 فروردین 1393, 13:12 عصر
چند میدی؟
اگه 5 تومن بدی میام
جسارت نباشه ، دست ما رو هم میگیری؟
شما خودت موقعی که چنین درآمدی داری چرا باید برای دیگران کار کنی؟
mrtzxxx
دوشنبه 18 فروردین 1393, 13:18 عصر
چند میدی؟
اگه 5 تومن بدی میام
احتمالا حقوق قانون کار + بیمه :چشمک:
Mehrnaz_k
دوشنبه 18 فروردین 1393, 13:41 عصر
واضحه! ماهی 5 درآمد ثابت + 3 الی 4 تومن درآمد شخصی دیگه :لبخند: چیز عجیبی نیست :لبخند:
abbasalim
دوشنبه 18 فروردین 1393, 14:49 عصر
:متعجب: بابا دسته ما رو هم بگیر بهمون ماهی 3 4 میلیون هم بدی کافیه 7 8 میلیون نخواستیم + بیمه و مزایا :لبخند:
darkenerboy
دوشنبه 18 فروردین 1393, 15:19 عصر
اقا صبر کنین بنده خدا بیاد توضیح بده شاید منظورش میلیون تومن نبوده، هزار تومن بوده !!!
والا :لبخند:
poorman
دوشنبه 18 فروردین 1393, 15:33 عصر
حالا درسته اون حرف حامد جان جدی نبود :لبخند:
ولی چرا فکر میکنین نمیشه ماهی 4-5 تومن در اورد ؟؟؟
شما یک برنامه توپ بزن بعدش ببین پشت سر هم بهت پیشنهاد کار داده میشه یا نه
من خودم یک برنامه معمولی گذاشتم تو بازار 3-4 نفر پیشنهاد پروژه دادن ( قیمت رو بالا گفتم پریدن :قهقهه: )
rubiks.kde
دوشنبه 18 فروردین 1393, 17:17 عصر
حالا درسته اون حرف حامد جان جدی نبود :لبخند:
ولی چرا فکر میکنین نمیشه ماهی 4-5 تومن در اورد ؟؟؟
شما یک برنامه توپ بزن بعدش ببین پشت سر هم بهت پیشنهاد کار داده میشه یا نه
من خودم یک برنامه معمولی گذاشتم تو بازار 3-4 نفر پیشنهاد پروژه دادن ( قیمت رو بالا گفتم پریدن :قهقهه: )
این طوری هم نیست ، برای یه پروژه اگه قرار باشه مثلا 8 میلیون بدن اون پروژه رو یه نفر طبق استاندارد کار (یعنی 8 ساعت کار در روز کاری) نمیتونه تموم کنه.چون نسبت به قیمت پروژه هم بزرگ خواهد بود.
توی کشور ما به شخص برنامه نویس تا وقتی که صرفا برنامه نویسه چیزی نمیرسه مگر اینکه خودش مالک اثر باشه یا اونقد بار علمی داشته باشه .
mrtzxxx
دوشنبه 18 فروردین 1393, 17:40 عصر
هنوز بنده خدا نرخو تعیین نکرده. بزارین اول یه قیمتی بده شاید این چیزایی که میگین رویایی بیش نباشه! :لبخند:
hamedjj
دوشنبه 18 فروردین 1393, 18:39 عصر
یعنی اگه شما فکر چند میلیون درآمد هستید کلا برنامه نویسی موبایل را بذارید کنار بهتره
اولا که اصلا فکرتون نباید تو ایران باشه
دوما برای علاقه شخصی کاری ندارم ، برای زندگی اگه بخواهید این کار را ادامه بدین برین یه کار دیگه بکنید درآمدش بیشتره
منم منظورم این بود که مثلا طرف یه برنامه میده یه دفعه 33 میلیون میگیره ..... یا تو جهانی کار کنی که پولش 3 برابر با دانلود چند برابر
خوب اگه تقسیم کنی این پول حدود 5 ماهو گرفته
.
.
الان چند تا پست میاد بالا که نه ما برای علم و علاقه این کارو میکنیم و علم بهتر است و .....
درآخر هم بگم اصفهانو دوست دارم .... معماریش آدمو نابود میکنه:لبخند:
آقایون درکل شرمنده من کلا ماهی 7 - 8 هزار تومن پول تو جیبمه .... خواهشا دست مارو بگیرین
joker
دوشنبه 18 فروردین 1393, 18:49 عصر
اگر :
یک نفر مهندس کامپیوتر با تجربه کار
پیدا کردین من ماهی 1میلیون + بیمه بهش میدم بیاد 20درصد سود فروش هم بهش میدم :)
فقط تجربه کاریش پروژه های دوران دانشجوئی و کتابخونه و ماشین حساب نباشه :افسرده: واقعا منظور از تجربه حداقل 5-6 سال کار کرده باشه و انواع باگها را حسسسسسسس کرده باشه
پیوست:
از دید منطقی هم قیمت کارمند برنامه نویس باید معقول باشه ، یعنی اگه قراره شرکت یا کارفرما دستمزدی را پرداخت کنه خواه ناخواه باید برای اون هم هزینه ها ( که یکی حقوق هست) براش بصرفه و پروژه براش سود دهی داشته باشه
بله اگه پروژه ای باشه که دوماهه نوشته بشه توسط یک نفر برنامه نویس و 50 میلیون فروش بره منطقیه هست که دستمزد 10 میلیون تومنی بابت این دوماه دریافت کنه ، نوش جون هر دو طرف هم کارفرما هم کارمند. یکی عرضه داشته بنویسه یکی عرضه داشته بستر بازار کار را محیا بکنه
ولی آیا توی ایران پروژه اندروئیدی هست که این مبلغ بتونه فروش کنه ، اگر هم باشه جزو استثناها هست که در جمع و دید کلی حساب نمیشه این موارد.
هزینه های مالیاتی (25 % سود خالص ) + منشی ، تلفن ، فکس ، تبلیغات ، ایاب و ذهاب و پشتیبانی و نگهداری و احیانا خرید ابزار و کامپوننت و برق و استهلاک تجهیزات و بیمه و اینا هم که جای خود
darkenerboy
دوشنبه 18 فروردین 1393, 19:35 عصر
من با joker موافقم
ماهی یک تومن هم واسه ی یک coder خوب عالیه
اما کسی که فقط کد بنویسه
واسه طراحی و هزار کوفت دیگه ازش استفاده نشه :چشمک:
poorman
دوشنبه 18 فروردین 1393, 20:25 عصر
ماشالا دلا همه پر از درده :لبخند:
اشکال کسایی که فک میکنن نمیشه ماهی 4-5 تومن در اورد اینه که فک میکنن فقط باید کد بزنن
نه عزیز من، یک ماه بشین فکر کن یک ایده توپ بده، 2 ماه هم وقت بذار پیاده سازیش کن، کیفیت کارت عالی باشه، روان شناسی مخاطب عالی باشه
من قول میدم که واست ماهی 4-5 تومن بندازه !!!
خود همین کافه بازار، از چی شروع شده ؟؟؟ از یک ایده
الان داره چقد در میاره ؟ زیاد تومن !!!
smemamian
دوشنبه 18 فروردین 1393, 21:05 عصر
من با joker موافقم
ماهی یک تومن هم واسه ی یک coder خوب عالیه
اما کسی که فقط کد بنویسه
واسه طراحی و هزار کوفت دیگه ازش استفاده نشه :چشمک:
صرفاً جهت اطلاع:
افرادی که 1200.000 تومان یا زیر این مقدار درآمد دارند، قشر فقیر محسوب
می شوند.
-------------
ارزش خودتون رو کم نکنید که الان خیلی از تبلیغ ها برای استخدام برنامه نویس
دیدم :
مسلط به زبان + مدرک رسمی
سابقه 3-5 ساله
آشنایی با گنو/لینوکس
مسلط به ...
.
.
.
خوب که روهم میزنن، و پرس و جو می کنید می فهمید آخرش
از صبح تا ساعت 15 باید توی محیط کارباشی و آخرش همون
1 تومن الی 1200.000 !
این برای جامعه برنامه نویس ها خوب نیست !! و هیچ کجا ارزش
خودتون رو کم نکنید. یک میوه فروشی ساده درآمدش از شما
بیشتره ! درحالی که شما دارید اعضای بدنتون چشم،مو،دست
کمر،گردن،اعصاب و... به کار می گیرید و میوه فروش فقط صداش!
(قصدم بی احترامی به این شغل شریف نبود، فقط یه مقایسه بود)
hamedjj
دوشنبه 18 فروردین 1393, 21:10 عصر
بابا دمتون گرم
از همون اول این حرف ها را میزدین
یه لحظه کلا از زندگی ناامید شدم .. نزدیک بود کلا برنامه نویسی را بزارم کنار برم تو بازار سبزی بفروشم
5 تومن چیه ... برو بالای 500 تومن
اینیستاگرام را فکر کنم 1 نفر ساخته بود .... فیس بوک 1 میلیارد دلار خریدش
این یعنی ایده
ali-star
دوشنبه 18 فروردین 1393, 22:05 عصر
اگه ایده خوب باشه درآمد حتی از 10 میلیون هم بیشتر میشه (البته نه هر ماه!)
کلا اگه بخوای یه برنامه بفروشی باید نیاز کاربر رو به ساده ترین و آسون ترین روش برطرف کنه...
بعد میشی میلیونر!
darkenerboy
دوشنبه 18 فروردین 1393, 22:58 عصر
با تشکر
فقط یه موقع فکر نکنین اونا تحریم عملی هستن
یا سی آی ای پشتیبان پروژشون باشه
به صورت خودجون و اکتشافی با علم برنامه نویسی آشنا میشن
درست مثل ایرانی ها
اینجا واسه ثبت یه شرکت باید کلی هزینه کنیم
واسه ثبت یه لوگو بیش از یک میلیون تومن باید هزینه کنیم
مالکیت معنوی ایده نداریم
واسه مجوز یه برنامه ساده از رسانه دیجیتال باید کلی اینور و انور بزنی
بعدش چی میشنوی ؟
که یک فرد حقیقی نمیتونه از این ارگان برای برنامش مجوز بگیره
اینجا ایرانه
خیلی ها به ماهی 600 - 700 هم راضی هستن
hamedjj
دوشنبه 18 فروردین 1393, 23:04 عصر
تازه اسم شرکتت را هم باید بزاری :
اندروید پردازان موبایل گستر ایرانیان :قهقهه:
darkenerboy
دوشنبه 18 فروردین 1393, 23:11 عصر
اینجا تاپیک فعالی داریم ماشاالله
یه سر هم به اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?447448-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-xml) بزنید اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید
با تشکر از همه
haniiii
سه شنبه 19 فروردین 1393, 09:01 صبح
برنامه نویسا صنف ندارن ؟ ... بعضی ها خیلی زیر قیمت کار میکنن + شرکت های واسطه خیلی این وسط قیمت رو میشکنن و پول خوبی به جیب میزنن (موردی رو سراغ دارم که پروژه 2 تومنی رو با 500 تومن جمع کردن و 1500 این وسط بدون هیچ زحمتی شرکت واسطه کاسب شد ! ) ... یه مقدار این موارد اوکی بشن کف در آمد به 2 تومن میرسه
darkenerboy
سه شنبه 19 فروردین 1393, 09:13 صبح
برنامه نویسا صنف ندارن ؟ ... بعضی ها خیلی زیر قیمت کار میکنن + شرکت های واسطه خیلی این وسط قیمت رو میشکنن و پول خوبی به جیب میزنن (موردی رو سراغ دارم که پروژه 2 تومنی رو با 500 تومن جمع کردن و 1500 این وسط بدون هیچ زحمتی شرکت واسطه کاسب شد ! ) ... یه مقدار این موارد اوکی بشن کف در آمد به 2 تومن میرسه
شما بچه کجایی دوست عزیز
من خودم برنامه نویس حرفه ای توی یک جای معتبر که نمیتونم بگم کجاست، دیدم که داره ساعتی 2 هزار تومن میگیره
joker
سه شنبه 19 فروردین 1393, 11:15 صبح
اینجا ایرانه و بحثش با بقیه دنیا ی کم فرق میکنه ( البته چندسالی هست برنامه نویسها یواش یواش دارن میفهمن که قیمت پائین ندن )
وقتی ی نفر میگه 5میلیون من به شخصه کیف میکنم ولی خب چیکار میشه که کرد آخرش اینجا ایرانه و شما هرچقدر هم سابقه و تجربه داشته باشی بازار کار ( یعنی بحث عرضه و تقاضا) تا ی حدی کشش داره....
سازمانهای بزرگ و خریداران بزرگ معمولا رانت ویژه خودشون را دارند و یا کاملا برعکس ، مناقصه را بشدت هرچه تمامتر اجرا میکنن و ارزونترین قیمت براشون مهمه
این یعنی کاملا افراط و تفریط داریم... هیچ چیز معقولی معمولا نیست که بهترین انتخاب بشه ، در پروژه های دولتی بزرگ بهترین یعنی یا قوم و خویش ، یا رشوه بیشتر ، یا خیلی مسئولینش پاک باشند کمترین قیمت.... کمتر جایی را دیدم کمیته فنی واقعا نظر دهنده نهایی باشه.
اینجاس که برنامه نویس برای درآمد بخور نمیر ! باید تلاش کنه و دیگه بحث نازکردن و قیمت بالا و خووب مطرح نیست.
بحث ایده خوب هم کلا یک پروسه جدای از برنامه نویسی هست ، ایده خوب که اولین باشه و کاربردی و مشتری پسند و عامه پسند فرقی نداره نرم افزاری باشه یا خاک فروشی... درآمد خوبی داره
ولی وقتی بحث کلیات میشه ، برنامه نویس توی ایران یعنی : مواظب باشه رفیقش ممکنه 100 تومن را بگه 50 تومن ، پس تو قیمت بده 25 تومن که همین 25 هم از دستت نره!!!!!!!
برنامه نویس ممکنه کارمند جایی باشه ممکنه شرکت مال خودش باشه... ولی توی این مدت بهم ثابت شده اکثر برنامه نویس ها اصطلاحا "بیزینس من" های خوبی نیستند.
پیوست:
ی چیزی یادم اومد ، من کسی را سراغ داشتم که پروژه های برنامه نویسی دانشجوئی را با 5 هزارتومن انجام میداد ! بعله 5 هزارتومن یک پروژه
poorman
سه شنبه 19 فروردین 1393, 14:54 عصر
یکی از استادامون میگفت شما خودت رو برنامه نویس ندون، توی یک پروژه، برنامه نویس سطح درآمدش با آبدارچی یکیه
شما باید طراح سیستم بشی، باید مدیر پروژه بشی
از یک پروژه 80-90 درصدش مال طراح و مدیر پروژه ست، این وسط به برنامه نویس 5-6 درصد پروژه میرسه !!!
مورد آخر اینکه، خیر سرمون تاپیک بحث و گفتگو داریم :لبخند:
smemamian
سه شنبه 19 فروردین 1393, 16:28 عصر
دوستان فراموش نکنید، من خودم رو میگم، برنامه نویس نیستم !!! توسعه دهنده برنامه های کاربردی هستم !!!
ارزش برنامه نویس رو نیارید پایین !!!
وقتی گفته میشه من برنامه نویس هستم، پس من دارم خودم رو با افرادی مثل commonsware (http://stackoverflow.com/users/115145/commonsware)مقایسه می کنم.
وقتی من نظرات commonsware رو می خونم به بی ثوادی خودم پی می برم.
فقط مشخصات این برنامه نویس رو مشاهده کنید خیلی چیزها دستتون میاد :
member for 4 years, 10 months
بله ! 4 سال و 10 ماه هست که ایشون عضو stackoverflow شدن و دارن به بقیه کمک می کنن !!!
(هر چند در کشورهای خارجه Stackoverflow به عنوان رزومه حساب میشه و در ایران هنوز متاسفانه این جا نیافتاده!!)
من از برنامه نویس ها دارم حمایت می کنم نه از خودم که یک توسعه دهنده برنامه های کاربردی هستم.
بله ! کسانی که توسعه دهنده برنامه های کاربردی هستند حقوق به شدت پایین تری نسبت به برنامه نویس دارند !!
hamedjj
سه شنبه 19 فروردین 1393, 18:35 عصر
دوستان فراموش نکنید، من خودم رو میگم، برنامه نویس نیستم !!! توسعه دهنده برنامه های کاربردی هستم !!!
ارزش برنامه نویس رو نیارید پایین !!!
وقتی گفته میشه من برنامه نویس هستم، پس من دارم خودم رو با افرادی مثل commonsware (http://stackoverflow.com/users/115145/commonsware)مقایسه می کنم.
وقتی من نظرات commonsware رو می خونم به بی ثوادی خودم پی می برم.
فقط مشخصات این برنامه نویس رو مشاهده کنید خیلی چیزها دستتون میاد :
member for 4 years, 10 months
بله ! 4 سال و 10 ماه هست که ایشون عضو stackoverflow شدن و دارن به بقیه کمک می کنن !!!
(هر چند در کشورهای خارجه Stackoverflow به عنوان رزومه حساب میشه و در ایران هنوز متاسفانه این جا نیافتاده!!)
من از برنامه نویس ها دارم حمایت می کنم نه از خودم که یک توسعه دهنده برنامه های کاربردی هستم.
بله ! کسانی که توسعه دهنده برنامه های کاربردی هستند حقوق به شدت پایین تری نسبت به برنامه نویس دارند !!
smemamian (http://barnamenevis.org/member.php?249007-smemamian) جان من تا از نام commonsware (http://stackoverflow.com/users/115145/commonsware) فقط یه سایت میشناختم با این نام (http://commonsware.com) که کتاب آموزش اندروید برای این سایت بوده . نام کتاب :The Busy Coder's Guide to Android Developmentراحت بهتون بگم این کتاب بهترین کتاب آموزش برنامه نویسی اندرویده
دمت گرم که اینجا معرفیش کردی.
این کتاب را هم خودش نوشته؟؟
واقعا ایول داره
bia2joker
سه شنبه 19 فروردین 1393, 18:46 عصر
!!
فرق اینها چیه دقیقا!؟؟
mrtzxxx
سه شنبه 19 فروردین 1393, 19:40 عصر
چه تاپیکه داغی شده . چه قدر دل این توسعه دهندگان و برنامه نویسان ایرانی خونه آدم گریش میگیره میشینه پای حرفتون. :گریه:
فکر کنم اگر baran111 میدونست بحث اینقدر بالا میگیره یه جور دیگه عنوان تاپیک رو انتخاب میکرد . مثلا "سنگ صبور توسعه دهنده" یا "بشنو از برنامه نویس چون حکایت میکند!" :لبخند:
darkenerboy
سه شنبه 19 فروردین 1393, 19:42 عصر
smemamian (http://barnamenevis.org/member.php?249007-smemamian) جان من تا از نام commonsware (http://stackoverflow.com/users/115145/commonsware) فقط یه سایت میشناختم با این نام (http://commonsware.com) که کتاب آموزش اندروید برای این سایت بوده . نام کتاب :The Busy Coder's Guide to Android Development
راحت بهتون بگم این کتاب بهترین کتاب آموزش برنامه نویسی اندرویده
دمت گرم که اینجا معرفیش کردی.
واقعا ایول داره
ببخشید اگه ممکنه لینک کتاب رو بزارید ؟
smemamian
سه شنبه 19 فروردین 1393, 19:54 عصر
@hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj)
بله. یک کتاب بسیار روان و بدون پیچیدگی. اولین کتابی که مطالعه کردم همین کتاب بود. ورژن 3.6 بود فکر کنم.
داشتم لیست محتوای کتاب نسخه جدیدش (http://commonsware.com/Android/) رو می خوندم، خیلی چیزها اضافه کرده، این طور که یادم هست
این ها داخل نسخه قبلی نبود :
Issues with Speed
Finding CPU Bottlenecks
Focus On: NDK
Issues with Bandwidth
Focus On: TrafficStats
HTML5
PhoneGap
Device Catalog: Kindle Fire
Device Catalog: Barnes & Noble NOOK Tablet
Device Catalog: RIM Blackberry Playbook
و...
چقدر کامل شده کتابش !!!!! اون نسخه اش 700 ص بود حدوداً .
@bia2joker (http://barnamenevis.org/member.php?159949-bia2joker)
فرق اینها چیه دقیقا!؟؟
برنامه نویس: هرآنچه که بخواهم می نویسم.
توسعه دهنده برنامه کاربردی: هرآنچه که بخواهم نمی توانم بنویسم. چون نه دانش کافی دارم نه تجربه کافی.
hamedjj
سه شنبه 19 فروردین 1393, 20:29 عصر
من کتاب pdf نسخه 3.6 را دارم
آپلود میکنم لینکش را واستون میزارم
.
.
ورژن جدید 5.7 هستش که 2600 صفحه است
بی نظیره
darkenerboy
سه شنبه 19 فروردین 1393, 23:44 عصر
من کتاب pdf نسخه 3.6 را دارم
آپلود میکنم لینکش را واستون میزارم
.
.
ورژن جدید 5.7 هستش که 2600 صفحه است
بی نظیره
من به شما تبریک میگم :لبخند:
دل ما رو سوزوندی، برو حالشو ببر :قهقهه:
ممنون میشم اگه یه لینک از کتاب بدی
hamedjj
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 01:45 صبح
من به شما تبریک میگم :لبخند:
دل ما رو سوزوندی، برو حالشو ببر :قهقهه:
ممنون میشم اگه یه لینک از کتاب بدی
این اینترنت دهن منو سرویس کرد
بیا:
http://uplod.ir/zg5df6m5de6p/The_Busy_Coder's_Guide_to_Android_Development_v3.6 _-_Murphy_-_CommonsWare_(2011).zip.htm
vb2005
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 02:11 صبح
جالبه، تاپیک استخدام برنامه نویس شد محلی برای درد دل!
جالب تر اینکه همه از اوضاع شکایت می کنند!
دوستان شاید وضعیت کپی رایت و تحریم ها و... شرایط رو سخت کرده باشه ولی از نظر من ایران پتانسیل بسیار بالایی برای کسب درآمد از برنامه نویسی داره.
اصلاً یه برنامه نویس چرا باید جایی استخدام بشه؟
من که سالهاست خودم برای خودم کار می کنم و خدا رو شکر راضی هستم...
سال گذشته یه برنامه کوچیک تحت ویندوز تو کمتر از 1 ماه طراحی کردم هنوز که هنوزه روزی چند تا ازش فروش دارم.
بد نیست به جای کتاب های برنامه نویسی ، کتاب های برایان تریسی، آنتونی رابینز و... هم مطالعه کنید....
موفق باشید.
saeidpsl
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 23:53 عصر
سلام به همگی
http://up2.daneshju-club.com/uploads/tir92/049521524cf11.jpg
در تصویر بالا کاملا معلومه چه خبره تو ایران
جای که کپی رایت نیست جای که اینترنت رو کیلو کیلو میدن به ملت جای که نمیشه ایده رو اجرا کرد چون به بازار کار شک داری جای که آینده نداره برا برنامه نویس جای که حقوق برنامه نویس برا دلخوشی هم نمیشه
باورتون میشه اینجای که من هستم برنامه نویس حقوقش از 2 تومن شروع میشه تا 10 دیگه اگه شرکت خودت باشه واویلا لیلی :لبخند: جای که اینترنت نباشه یعنی هیچ .
poorman
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 02:25 صبح
سعید جان داداش شما کجایی ؟؟؟ بگو مام پاشیم بیایم خووو :لبخند:
saeidpsl
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 02:50 صبح
سعید جان داداش شما کجایی ؟؟؟ بگو مام پاشیم بیایم خووو :لبخند:
کویت : ممنوعیت صدور ویزا برای ایران:اشتباه:
darkenerboy
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 16:56 عصر
خوب چجوری رفتی ناقلا ؟ :لبخند:
saeidpsl
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 17:33 عصر
خوب چجوری رفتی ناقلا ؟ :لبخند:
7 سال پیش آزاد بود
امروز از یکی از دوستام که مغازه کامپیوتری داره پرسیدم گفت برنامه نویس میشناسم که ماهی 20 تومن میگیره !!!!!!!!!!!!!
یکی منو بگیره
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5rk8eyqyF1rw9bk6o2_500.gif
:لبخند:
hamedjj
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 20:09 عصر
ای بابا اینجا و اونجا نداره
شما جهانی کار کنید ، تحریم و ماهی 500 هزار تومنو و .... همش مزخرفه
مگه ایران چقدر جمعیت داره که یه برنامه تو مارکتش 500 میلیون فروش بره
باید بند کفشو ببندیم بریم برای جهانی وگرنه تا 10 سال دیگه همین صحبت ها هست
saeidpsl
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 21:22 عصر
ای بابا اینجا و اونجا نداره
شما جهانی کار کنید ، تحریم و ماهی 500 هزار تومنو و .... همش مزخرفه
مگه ایران چقدر جمعیت داره که یه برنامه تو مارکتش 500 میلیون فروش بره
باید بند کفشو ببندیم بریم برای جهانی وگرنه تا 10 سال دیگه همین صحبت ها هست
100% داره جای که کپی رایت باشه و اینترنت کیلوی حساب نکنند و اینترنتش بن بست نداره و حقوق زیاد میدن و برا وقتت احترام قاعل میشن و از همه مهمتر راحت میتونی ویزا و مستر کارت بگیری و هزاران چیز دیگه فرق نمیکنه ؟
من حرفم درباره کار برنامه نویس تو شرکت بود نه تو مارکت.
darkenerboy
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 23:01 عصر
لطفا این تاپیک رو با این موضوع ادامه ندید
راجع به این که چیکار کنیم صحبت کنید
نه میشه راحت جهانی کار کنیم
نه تو ایران بازار کار مالیه
خیلی ها دوست ندارن برن خارج
خیلی ها هم نمیتونن
از اینجا با شرایط واقعی که داریم چیکار کنیم ؟
با این تحریم ها و همه سختی هایی که وجود دارد !
راجع به این چه راهکاری دارید ؟
اگه بخوایم برنامه ی خوب داشته باشیم
تیم خوب، سرمایه گذار خوب، ایده ی خوب و مدیر خوب لازم داریم
که فراهم کردنش خیلی سخته
پروژه تجاری رو هم نمیشه تو Git درست کرد
با این همه داستانی که داریم چیکار کنیم ؟
hamedjj
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 23:28 عصر
به جای اینکه تو شرکت کار کنیم و برای دیگران کار کنیم
یه مستر کارت به نام خودت میگیری
یه ایده خوب پیدا میکنی و یه برنامه میسازی
تو مارکت ها منتشر میکنی و درآمد خودتو دریافت میکنی
قلبا آرزو دارم برنامه ی همتون را جزو بیشترین دانلود گوگل پلی ببینم
پایان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.