ورود

View Full Version : سوال: پرتال نویسی با mvc

kavayo
دوشنبه 18 فروردین 1393, 14:01 عصر
برای طراحی پرتال با mvc چه راه کارهایی را باید مد نظر قرار دهیم و چه اصولی را باید رعایت کنیم ؟و چگونه میتوانیم این کار را انجام دهیم ؟ آیا مناسب است در حوزه ی دات نت برای پرتال نویسی از mvc استفاده کنیم ؟ یا اینکه به سراغ sharepoint برویم ؟

parvizwpf
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 00:29 صبح
ببینید پرتال اساسی کار شیرپوینته منتها دنگ و فنگ کاستومایز کردن رو داره. شما وقتی نیاز داشته باشی مدیریت محصولی مثل پرتال دست خودتون باشه می بایست خودتون پیادش کنی. در انتخابت شک نکن برو جلو خوب چیزی انتخاب کردی با منطق و کارآییهای ام وی سی آشنا شوید و پیش بروید

kavayo
جمعه 22 فروردین 1393, 10:36 صبح
من با mvc اشنایی دارم اما نمیدانم برای ایجاد پرتال آیا بایستی مثل یه وب سایت برخورد کرد و یا اینکه دارای ضوابط و قوانینی است که بایستی رعایت شود ؟

kavayo
دوشنبه 25 فروردین 1393, 14:18 عصر
البته تا جایی که من فهمیدم بایستی ابتدا یک هسته اولیه برای پرتال امان در نظر بگیریم و سپس ماژول به ماژول پرتال را کامل کنیم ما میتوانیم برای ایجاد یک ماژول یک Area در هسته اولیه ایجاد کنیم و سپس در این Area یک پروژه از نوع mvc ایجاد کنیم و مسیر فایل اجرایی این پروژه را در مسیر اجرایی هسته اولیه امان قرار دهیم.و سپس با یک لینک بتوانیم به این ماژول در هسته اولیه دسترسی داشته باشیم.