ورود

View Full Version : مشکل جدی در update cascade

MRARMRAR
دوشنبه 18 فروردین 1393, 19:41 عصر
سلام
وقتی با delete cascade کار میکنم همه چی مرتبه و تمام چایلد هارو هم پاک میکنه
اما در مورد آپدبت فقط و فقط فیلد کلید اصلی مثل کد ملی رو تغییر میده یعنی اگر من نام و نام فامیلی رو ویرایش کنم تو هیچ کدوم از جدول های چایلد عوض نمیشن و فقط در پرنت عوض میشن، با این مشکل گرفتن ریپورت و استفاده از برنامه توسط کاربر سخت و حتی غیرممکن میشه

من با SQL Express 2008 R2 و Dataset کار میکنم.

espootin
سه شنبه 19 فروردین 1393, 07:42 صبح
با سلام.

با استفاده از Update Cascade ستون کلیدی که در جداول دیگر بعنوان کلید خارجی قرار دارد، ویرایش می شود . سایر ستون های غیر کلید ویرایشی معمول دارند و نیاز به ویرایش آبشاری ندارد.

فکر نمی کنم ستون نام و نام خانوادگی کلید باشند،‌ پس نیازی نیست توی چند جدول قرار بگیرند، در صورتی که نرمال سازی انجام دهید ، مشکلتون خیلی راحت حل خواهد شد.

موفق باشید./

MRARMRAR
شنبه 23 فروردین 1393, 16:10 عصر
ممنون ولی با نرمال سازی هم نمیشه نام خانوادکی رو آپدیت کرد چون کلید اصلی نمتونه باشه
چیکا باید کرد؟

espootin
یک شنبه 24 فروردین 1393, 14:51 عصر
منظورم از نرمال سازی، این هست که ، نام خانوادگی فیلد کلید نیست ،‌ پس نیاید در چندین جدول قرار بگیرد.
اگر به صورتی صحیح نرمال کنید،‌ فقط تو یک جدول قرار خواهد گرفت و مشکلتون نیز حل خواهد شد.

MRARMRAR
یک شنبه 24 فروردین 1393, 21:00 عصر
ممنون به خاطر جواب
من الان یه جدول دارم که برای مشتری هاست
کد ملی و نام و نام خانوادگی و آدرس و تلفن
آدرست و تلفن در هیچ جای دیگه ثبت نمیشه فقط کد ملی و نام خانوادگی تو بقیه فرم ها قرار میگیره
میتونم کد ملی و نام رو تو یه جدول جداگانه بزارم و تلفن و آدرس (جدا گانه هم با کد ملی میشه) توی یک جدول
فقط مشکلی که هست اینه که چطور تو DataGridView به صورت پشت سرهم نشونشون بدم
من کل جدول مشتری هارو به یک datagridview وصل کردم و با دیتا ست هم دارم کار میکنم
ممنون

espootin
دوشنبه 25 فروردین 1393, 08:05 صبح
تکه تکه شدن جداول طبیعی است، راهکارش هم اینه که شما یک ویو از جداول مورد نظرتون بسازید. اونوقت می توانید ویو را به DataGridView متصل کنید.