ورود

View Full Version : استفاده از کامپوننت AnyDac

rezamahdizadeh
دوشنبه 18 فروردین 1393, 21:29 عصر
مزایای استفاده از کامپوننت AnyDac چیست؟

HosseinSaberi
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 21:27 عصر
سلام دوست من
من با کامپوننت SDAC کار کردم که از همون خانواده است (AnyDac مال همه بانکهاست و SDac فقط مختص Sql هست)
چند تا از مزایایی که من رو مجبور کرد از Sdac یا AnyDac استفاده کنم اینها هستند:
1- کامپوننت AnyDac برای کار با Sql سرعتش خیلی بیشتر از کامپوننت های پیشفرض دلفیه. دلیلش هم اینه که اولاً این کامپوننت ها اختصاصی هستند (این دلیلیه که خود DevArt برای سرعت کامپوننت های SDAC آورده بود و ثانیاً این کامپوننتها یک قابلیتی دارند به اسم FetchRow که بجای اینکه تمام ردیفهای جدول رو یکباره لود کنه در دسته های 20 یا 30 تایی لود میکنه و سرعت رو بطرز چشمگیری افزایش میده. این افزایش سرعت توی جداولی مه 10 یا 12 هزار ردیف دارند واقعاً محسوسه
2- خیلی از قابلیتهای sql توسط کامپوننتهای دلفی پشتیبانی نمیشه. اما AnyDac تقریباً از همه اونها پشتیبانی میکنه. چند تا از این قابلیتها اینها هستند:
الف - انواع داده هایی که توسط کاربر تعریف شده اند User Defined Data Type
ب- انواع جداولی که به عنوان ورودی برای روالهای sql استفاده میشند table valued parameters (فارسیش نمیدونم چی میشه) برای وقتیه که شما میخوای از دلفی یک جدول رو به یک روال sql پاس بدی
ج-sql Notification
د- قابلیت تعریف انواع داده ها برای جداولی که در دلفی باهاشون کار میکنید. یعنی مثلاً چند نوع String و چند نوع Integer بسته به مقداری که نیاز دارید و در Sql استفاد9ه میکنید.
ه-...
3- سازگاری کامل با دستورات T-Sql مایکروسافت. حتماً میدونید که این دستورات کمی با دستورات sql استاندارد فرق دارند و بخاطر همون نمیشه بطور کامل یک روال sql رو کپی کرد داخل کوئری دلفی (دستوراتی مثل GO)
4- سازگاری کامل با پارامترهای تعریف شده در روالها
5- امکان استفاده از ماکروها برای مقدار دهی به بعضی از قسمتهای روالها
6- اتصال بسیار ساده تر به sql (این امکانش خیلی مهمه)
7- قابلیت خیلی عالی Encript کردن داده ها
8- پشتیبان گیری از مقادیر جداول بصورت اسکریپت Sql
9- نصب محیط Dataset Manager که خودش کلی امکانات داره ( مثلاً میشه مثل دات نت براش تعریف کرد که مثلاً نوع فیلد متنی رو با فلان کنترل در صفحه قرار بده و فیلد عددی رو با spinEdit و ... (البته خود این سیستم دنیای امکاناته)
10- پشتیبانی از قابلیت ترانسکشن داخل خود دلفی (این هم خیلی عالیه)
البته امکانات این کامپوننت خیلی بیشتر از اینهاست ولی من فقط با همینها کار کردم

یوسف زالی
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 23:06 عصر
در تکمیل:

دستوراتی مثل GO

GO دستور نیست. در همون محیط اس کیو ال هم جایی هست که دست شما رو برای تغییر این کلمه باز می گذاره.
این کلمه فقط یک Batch Sepertor هست.

fahimi
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 17:49 عصر
سلام
آقایی صابری sql Notification در عمل تست کردیده اید؟