View Full Version : رمزگذاری فایل های کلاس - جلوگیری از decompile به چه شکله
sissyboy
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 06:25 صبح
سلام به همگی من کاربر جدید این سایتم دو تا سوال هم در مورد جاوا دارم از چه برنامه ای برای decompile فایلهای class استفاده می شه؟ و چه برنامه هایی برای جلوگیری از decompile هست؟ لطفا کمک کنید
rezaTavak
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 20:06 عصر
قاعدتا چون باید توسط ماشین مجازی جاوا قابل خوندن باشه نمیشه
hps
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 23:19 عصر
یک موتور قوی برای Decompile به نام JAD (مخفف Java Decompiler) وجود داره. البته موتورهای دیگری هم وجود دارند. اغلب برنامههای Decompiler (مثل DJ) از این موتور استفاده میکنن یا اون رو گسترش دادن.
برای جلوگیری از Decompile اصطلاحا باید Classهاتون رو Obfuscate کنید. برای این کار برنامههای Obfuscator وجود دارند (خود Obfuscatorها یک Decompiler درونی دارند، برای این که بتونن متن برنامه رو از Classها استخراج کنن و تغییرات مورد نظر رو روی اونها اعمال کنن). Obfuscatorها متن برنامه رو غیرقابل خوندن نمیکنن، بلکه خوندنش رو مشکلتر میکنن. برای نمونه اونها اسم Classها، Packageها رو تغییر میدن (البته کارهای دیگهای هم انجام میدن).
یه نمونه از این Obfuscatorها ProGuard که میتونید در نشانی http://proguard.sourceforge.net بیشتر در موردش بخونید.
توجه داشته باشید که از نظر اخلاقی در قبال Decompile کردن برنامه دیگران مسئولید. اگه به این مسائل اعتقاد داشته باشید.
sissyboy
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 06:27 صبح
ممنونم اونا هم دان لود میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.