ورود

View Full Version : آدرس دهی دستی آدرس Url در js فایل

resident
سه شنبه 19 فروردین 1393, 21:27 عصر
سلام.
من تو کدهای js ام برای آدرس دهی از Url.Action استفاده می کنم.
حالا به دلایلی میخوام بعضی از این اسکریپت ها رو ببرم داخل فایل js و مجبورم آدرس دهی ها رو به شکل ControllerName/ActionName انجام بدم.
میخوام بدونم آیا ممکنه آدرس دهی به این شکل در js ایجاد مشکل کنه؟ چون خیلی شنیدم که توصیه میشه برای آدرس دهی صحیح از Url.Action استفاده بشه.

ali_autumnal
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 23:08 عصر
درصورتی که بعدا تغییراتی در RouteConfig بدید قطعا به مشکل بر خواهید خورد. بهتره همواره از Url.Action استفاده کنید.

alireza_s_84
جمعه 22 فروردین 1393, 00:30 صبح
سلام.
من تو کدهای js ام برای آدرس دهی از Url.Action استفاده می کنم.
حالا به دلایلی میخوام بعضی از این اسکریپت ها رو ببرم داخل فایل js و مجبورم آدرس دهی ها رو به شکل ControllerName/ActionName انجام بدم.
میخوام بدونم آیا ممکنه آدرس دهی به این شکل در js ایجاد مشکل کنه؟ چون خیلی شنیدم که توصیه میشه برای آدرس دهی صحیح از Url.Action استفاده بشه.
انتقال کدهای جاوا اسکریپت به فایلهای js کار بسیار خوب و اصولی برای مقابله با XSS است ولی مشکل روتینگ برای آدرس دهی پیش میاد اگر بعدها بخواین اکشن و یا کنترلری رو تغییر نام بدین ولی یک راه اصولی وجود داره که من از اون استفاده میکنم url مورد نظرم رو با کمک خاصیت data-url در خود تگ قرار بدین و بعد برای انجام عملیات با استفاده از جاوا اسکریپت یا جی کوئری این آدرس رو بازیابی کنید اینطور هم میتونید کدهای خودتون رو به فایلهای مجزا انتقال بدین و هم نگران تغییر روتها و مسیرها نباشید.