ورود

View Full Version : کار نکردن ایونت change در dropdownlist در حالت ویرایش اطلاعات

resident
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 12:25 عصر
سلام.
من یه Partial view دارم که مدلش از نوع dynamic است. توش یه dropdownlist دارم که اینطوری تعریف کردم:

@model dynamic
@Html.DropDownList("ContactType_BaseContactTypeID", (SelectList)(ViewData["baseContactTypelist"]), "انتخاب کنید", new { @class = "form-control" })

برای این dropdownlist یه فانکشن نوشتم تو js برای change اش. وقتی به صورت دستی از dropdownlist انتخاب می کنم، ایونت change کار می کنه اما در حالتی که بخوام اطلاعات رو ویرایش کنم، change اتفاق نمی افته. فقط dropdownlist مقدار می گیره.
اینم نحوه ی پرکردن در اکشن:

ViewBag.baseContactTypelist = new SelectList(GetBaseContactTypeList(), "ID", "Title", BaseContactTypeID);

چطور درستش کنم؟

ali_autumnal
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 23:43 عصر
این متغیر ContactType_BaseContactTypeID باید در کنترلر مقدار دهی شده باشد تا در View آیتم مورد نظر انتخاب شود

resident
جمعه 22 فروردین 1393, 07:55 صبح
این متغیر ContactType_BaseContactTypeID باید در کنترلر مقدار دهی شده باشد تا در View آیتم مورد نظر انتخاب شود

من تو کنترلر مقداردهیش کردم. مقدارش رو هم نشون میده ، فقط در حالت ویرایش، فانکشن change (جاوا اسکریپت)فایر نمیشه...

ali_autumnal
جمعه 22 فروردین 1393, 22:33 عصر
آخه لزومی نداره رویداد Change چیزی نوشته بشه! خودش اتوماتیک انتخاب میکنه. اون متغیر هر مقداری که داشته باشه باید اون گزینه انتخاب شده باشه.
تو رویداد Change زمانی کد می نویسیم که انتخاب ما تغییر کنه در اونصورت مثلا یه کار دیگه ای انجام بده.

resident
جمعه 22 فروردین 1393, 22:53 عصر
آخه لزومی نداره رویداد Change چیزی نوشته بشه! خودش اتوماتیک انتخاب میکنه. اون متغیر هر مقداری که داشته باشه باید اون گزینه انتخاب شده باشه.
تو رویداد Change زمانی کد می نویسیم که انتخاب ما تغییر کنه در اونصورت مثلا یه کار دیگه ای انجام بده.

من باید متناسب با گزینه ی انتخاب شده در dropdownlist ، یه partialView رو اجرا کنم و در یه div بذارم.
به همین دلیل تو ایونت change با ajax این کار رو انجام میدم

ali_autumnal
سه شنبه 26 فروردین 1393, 14:16 عصر
کدها رو کامل بزار چک کنیم