View Full Version : سوال: جاوا یا #C ؟ درخواست راهنمایی برای نوشتن پروژه سازمانی
fotocopy
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 15:58 عصر
سلام دوستان
یک پروژه سازمانی قراره بگیرم. این نرم افزار باید بخش مدیریتش تحت ویندوز باشه ولی کاربران (مشتریها) بتونن از طریق وب سایت سازمان به سیستم دسترسی پیدا کنند و وارد اکانتشون بشن و از امکانات موجود استفاده کنند
با توجه به اینکه نرم افزار باید به وب سایت هم متصل بشه آیا این موضوع امنیت اطلاعات و سیستم رو به خطر نمیندازه؟
دوم اینکه برای نوشتن چنین برنامه ای چه زبانی رو ترجیح میدید؟ #C یا Java ؟
این نرم افزار اطلاعات مشتری، اطلاعات محصولات سازمان، امکان سفارش جدید و یا تمدید خدمات، مدیریت گارانتی محصولات، آمارهای گرافیکی و نمودارها و مواردی از این دست رو شامل میشه
cups_of_java
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 16:05 عصر
امروزه اکثریت نرم افزار های حتی سازمانی دیگه وب بیس شدن... دلیلی نداره شما نرم افزار تحت ویندوز برای مدیریتش داشته باشی... (مگر اینکه توجیه خیلی خاصی داشته باشه اینکار)
اصولن با یک نرم افزار وب بیس همه مشکلات حل میشه.
امنیت برنامه به نحوه استفاده از امکانات امنیتی داره و ملاحظات پروژه... مشکلی نداره...
ترجیح زبان به خیلی چیزا بستگی داره... مثل نیرو های انسانیه موجود... نجوه نگهداری پروژه... جزییات نیازمندی های پروژه... و ...
در انتها گاهن برای هم چین مواردی نرم افزار های از قبل آماده هست که می تونید سفارشیشون کنید... مثل CMS ها و ...
fotocopy
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 16:22 عصر
مدیریت شرکت اصرار داره که بخش مدیریت نرم افزار آفلاین باشه
یک تیم 2 الی 4 نفره قراره روی این پروژه کار کنه. نیازمندیهای پروژه رو به صورت کلی در پست اول عرض کردم
منظورتون رو از نحوه نگهداری پروژه متوجه نشدم. بروزرسانی و نگهداری پروژه تا یکسال تحت گارانتی شرکت ما هستش و بعد از اون در صورت تمایل میتونند تمدید کنند.
این نرم افزاری که این شرکت سفارش داده هیچ نمونه مشابه ایرانی نداره. ضمن اینکه سازمان میخواد نرم افزارش انحصاری باشه و به همین خاطر نمیشه از نرم افزارهای آماده استفاده کرد
چون تا بحال پروژه ای با این وسعت کار نکردم و همچنین این پروژه قراره اولین پروژه ایرانی در نوع خودش باشه، یک مقدار روی انتخاب زبان دچار تردید شدم
fotocopy
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 20:43 عصر
ماشالله همه حرفه ای هستید. منتظر نظرتون هستم
cups_of_java
چهارشنبه 20 فروردین 1393, 22:31 عصر
مدیریت رو توجیح کن که native بودن برنامه اونا هیچ تاثیری توی امنیت نداره... (جز اینکه ستآپ برنامه ممکنه دست هرکسی نباشه) به این آفلاین نمیگن. بالاخره وقتی وصله آنلاینه. فقط از روی وب وصل نیست. توجیحشون کن و درد سر های خودت رو کم کن.
اگه native حتمن خواست خب به نظر میرسه سی شارپ گزینه بهتریه به خاطر همین...
بستگی داره شرکت شما و نیروهاتون دات نت کار باشن اساسن یا جاوا کار... این خیلی مهمه توی انتخاب زبان...
نهایتن با اینکه من جاوا کارم و جاوا رو اصولن توصیه می کنم اما اگه دات نت کار هستین و پروژه یه پروژه انحصاری بدون اتصال و ارتباط با نرم افزار های دیگه هست و قرار نیست توش کار خاصی (مثل ارتباط به کارت ریدر ها، ...) انجام بشه و تعداد کاربراش در حد چند ده یا دویصت نفر هست و ویندوز اپلیکیشن هم میخوان پس دات نت گزینه بهتریه...
fotocopy
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 00:12 صبح
مشکل اونها امنیت نیست. چه وب بیس باشه و چه نیتیو اونها از ما انتظار دارن که امنیتش رو تامین کنیم. فکر میکنم دلیل اصلی اینکه میخوان نیتیو باشه سرعت دسترسی بیشتر هستش!
من خودم جاوا کارم. ولی با سی شارپ هم کار کردم. هرچند به اندازه جاوا بهش مسلط نیستم
کاربرای این شرکت خیلی زیاد هستن. از پمپ بنزین ها گرفته تا کارخونه های کوچک و بزرگ، دانشگاهها، سازمانهای دولتی و ... بنابراین فکر میکنم تعدادشون به چند صدتا برسه
پس با این تفاسیر نظر شما دات نت هستش؟
باقی دوستان نظری ندارن؟ خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
cups_of_java
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 10:56 صبح
نظر من اینه که توجیه بشن و بفهمن که وب بیس بودن یا نبودن به امنیت و سرعت ربطی نداره! (سرعت به روش و رسانه ارتباطی ربط داره - اگه کانکشن لوکال نداشته باشن یا کند باشه نیتیو هم کنده)
بعدش با جاوا انجام داده باشه اگه اونقدر که میگی گستردست. (نظرم رو عوض کردم برات)
در نهایت اون نیتیو می تونه زیگیل بشه.... اگه راضی نشدن حتی می تونی با جاوا انجامش بدی و واسه اون نیتیو از Java FX استفاده کنی...
خلاصه راه زیاده...
fotocopy
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 12:09 عصر
البته نرخ تراکنشها زیاد نیستا. فقط ممکنه تعداد مشتریها زیاد بشه.
و نکته دیگه اینکه فقط با مشتریهای توی همون شهر میتونه همکاری کنه چون سایز محصولات شرکت خیلی حجیم و بزرگه و انتقال اونها از شهرهای دیگه به شرکت برای تعمیر هزینه زیادی میطلبه و مقرون به صرفه نیست
ضمن اینکه سرور اصلی توی خود شرکت نگهداری میشه و بنابراین به صورت لوکال هم میشه بهش دسترسی داشت. تقریبا میشه گفت مثل سیستم دانشگاه که دانشجو (مشتری) از طریق اینترنت به اون دسترسی داره ولی کارمندها (اپراتورها) به صورت لوکال دسترسی دارن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.