ورود

View Full Version : استفاده از کدام نسخه ای از بانک اطلاعاتی اس کیو ال در نصب

bebakhsh
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 10:56 صبح
با سلام
من نرم افزاری نوشتم که با بانک sql server 2012 کار می کنه حالا می خوام این نرم افزار رو روی سی دی انتشار بدم. طی تحقیقاتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که بایستی از نسخه : Microsoft DesktopEngine استفاده کنم.
حالا مشکلی که من دارم این هست که در حال حاضر نسخه MSDE2000 وجود داره و بانکی که من باهاش کار کردم 2012 هست. من بایستی بانکم رو روی msde2000 به روشی اتچ کنم یا ری استور کنم.
تحقیقاتی هم انجام دادم ولی به طور کامل به نتیجه نرسیدم. ایا این امکان وجود داره که از نسخه ای که ورژن بالاتری دارد به نسخه دیگری که ورژن پایین تری دارد بتوان بانک را اتچ و یا ری استور کرد؟ یک سری دستور cmd نیز وجود دارد که شاید بشه از اون ها بهره برد اما من به نتیجه ای نرسیدم
ممنون میشم کمکم کنید
متشکرم

espootin
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 13:23 عصر
با سلام.
امکان Restore به ورژن های قبل وجود ندارد، مگر اینکه از اسکریپت استفاده کنید.

شما می توانید از نسخه Express استفاده کنید. نصبش هم ساده است.

bebakhsh
دوشنبه 25 فروردین 1393, 13:05 عصر
نمی بایست از نسخه Exress استفاده کنم چون همان طور که عرض کردم قابلیت نصب خودکار را ندارد
من در نظر دارم که برنامه setup ای بنویسم که نرم افزار را نصب کند. پس کاربر نمی بایست درگیر مراحل نصب اس کیو ال شود.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

espootin
دوشنبه 25 فروردین 1393, 14:52 عصر
چرا، نسخه Express نیز به صورت خودکار نصب می شود.
فکر کنم برنامه ای مثل Install Shield نیز نسخه Express را به صورت اتوماتیک نصب می کند.

bebakhsh
سه شنبه 26 فروردین 1393, 08:18 صبح
واقعا؟!!
اگر این طور باشه که کلا مشکل من حل میشه چون نسخه ای که باهاش کار میکنم Express هستش
شما مطمئن هستید؟