ورود

View Full Version : مشکلات خود ما راه حل چیست؟

winner1
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 15:08 عصر
دوستان شاید شمام احساس کردین که یه جورایی کار ما اصلا به رسمیت شناخته نمیشه بخدا اصلا حس دستفروشی به ادم دست میده جدای از این مثال ما نه اتحادیه ای داریم نه چیزی در حالی که برنامه نویسی مطرحترین شغل تو دنیاست یه سریشو ودمون باعثش شدیم فقط دنبال پول تو جیبی گرفتنیم و فلان که میام قیمتایرو رو نرم افزار میزاریم که کاربر بد عادت میشه به کار دیگران هم لطمه میزنیم نمیدونم راه حل چیه این وسط؟؟؟

MiniMicro
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 16:00 عصر
به نظر من بهترین راه حل اجرای حق کپی رایت برای نرم افزارهای داخلی در مرحله اول و در مرحله دوم برای نرم افزارهای خارجی اگه این اتفاق بیفته حداقل ترین دست آوردی که داره اینه که ارزش نر افزار میره بالا و کاربرا هم نرم افزارهای بی کیفیت رو حتی اگه مفد هم باشه استفاده نمی کنن...
به امید اون روز....:لبخندساده:

winner1
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 16:04 عصر
به نظر من بهترین راه حل اجرای حق کپی رایت برای نرم افزارهای داخلی در مرحله اول و در مرحله دوم برای نرم افزارهای خارجی اگه این اتفاق بیفته حداقل ترین دست آوردی که داره اینه که ارزش نر افزار میره بالا و کاربرا هم نرم افزارهای بی کیفیت رو حتی اگه مفد هم باشه استفاده نمی کنن...
به امید اون روز....:لبخندساده:

بنظرت به امید اون روز بشینیم درست میشه بابا خود به خود که نمیشه یه جایی یه چیزی نیست ما حرفمونو بهش بزنیم ؟؟؟

MiniMicro
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 16:29 عصر
بنظرت به امید اون روز بشینیم درست میشه بابا خود به خود که نمیشه یه جایی یه چیزی نیست ما حرفمونو بهش بزنیم ؟؟؟

خوب به نظر شما راه حل چی میتونه باشه؟؟؟
البته یه راه حل دیگه هم هست اینکه ویژوال استودیو و ... رو به صورت ارجینال بخریم و نرم افزارهای عمومی تولید کنیم و به خارجیا بفروشیم و کلاً بازار داخل رو بیخیال بشیم...

winner1
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 16:42 عصر
خوب به نظر شما راه حل چی میتونه باشه؟؟؟
البته یه راه حل دیگه هم هست اینکه ویژوال استودیو و ... رو به صورت ارجینال بخریم و نرم افزارهای عمومی تولید کنیم و به خارجیا بفروشیم و کلاً بازار داخل رو بیخیال بشیم...

نمیدونم یه جایی باید باشه که بهش اعتراض کرد وگرنه یعنی اوضاع مملکت ما این همه در هم ور همه؟

MiniMicro
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 16:47 عصر
دقیقاً همین طوره وقتی که قانون کپی رایت رعایت نشه تا ابد نرم افزار تو ایران بی ارزش خواهد بود...

winner1
پنج شنبه 21 فروردین 1393, 18:54 عصر
دقیقاً همین طوره وقتی که قانون کپی رایت رعایت نشه تا ابد نرم افزار تو ایران بی ارزش خواهد بود...

حالا قانون کپی رایت بکنار با خودمون چیکار کنیم ؟ طرف اومده تاپیک زده واسه نوشتن نرم افزار حسابداری رایگان اونوقت همم رفتن استقبال کردن تازه طرف میگه فلان کاره خیر

afsharm
شنبه 23 فروردین 1393, 13:39 عصر
دوستان شاید شمام احساس کردین که یه جورایی کار ما اصلا به رسمیت شناخته نمیشه بخدا اصلا حس دستفروشی به ادم دست میده جدای از این مثال ما نه اتحادیه ای داریم نه چیزی در حالی که برنامه نویسی مطرحترین شغل تو دنیاست یه سریشو ودمون باعثش شدیم فقط دنبال پول تو جیبی گرفتنیم و فلان که میام قیمتایرو رو نرم افزار میزاریم که کاربر بد عادت میشه به کار دیگران هم لطمه میزنیم نمیدونم راه حل چیه این وسط؟؟؟

شورای عالی انفورماتیک به عنوان یک نهاد دولتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان یک نهاد صنفی (خصوصی) از جمله همون چیزایی هستند که شما به نام اتحادیه به دنبالشون هستید.

winner1
سه شنبه 26 فروردین 1393, 08:56 صبح
شورای عالی انفورماتیک به عنوان یک نهاد دولتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان یک نهاد صنفی (خصوصی) از جمله همون چیزایی هستند که شما به نام اتحادیه به دنبالشون هستید.
میشه بیشتر توضیح بدین؟

afsharm
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 16:55 عصر
میشه بیشتر توضیح بدین؟

گفته بودین:
ما نه اتحادیه ای داریم نه چیزی

من هم در جواب صحبت شما توضیح دادم که نظام صنفی رایانه ای کشور همان اتحادیه‌ای است که شما عنوان کردید.

mahdikind
شنبه 30 فروردین 1393, 17:53 عصر
در کل میشه گفت که کار ما (مهندسان نرم افزار ) به رسمیت شناخته نمیشه ولی من به آینده خوش بین هستم نگران نباشید...